E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο βοηθός του Κάρολου πληρώθηκε από αλλοδαπό για να δώσει βρετανική ιθαγένεια

Το μεγάλο σκάνδαλο που συγκλονίζει το Μπάκιγχαμ

Ο βοηθός του Κάρολου πληρώθηκε από αλλοδαπό για να δώσει βρετανική ιθαγένεια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/9/2021 | 12:26

Δεν έχουν τέλος οι διαρροές και τα σκάνδαλα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μια μόλις μέρα μετά τις αποκαλύψεις για το τι πρόκειται να συμβεί όταν η βασίλισσα Ελισάβετ εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο ένα σκάνδαλο και οι αποκαλύψεις για το τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες του παλατιού συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά στο μάτι του Κυκλώνα βρίσκεται ο πρίγκιπας Κάρολος. Δημοσίευμα της «Mail on Sunday» αναφέρει ότι το δεξί χέρι του Κάρολου, ο Μάικλ Φόσετ αναγκάστηκε να παραιτηθεί καθώς επιστολή που ήρθε στο φως αναφέρει ότι πρόσφερε σε Σαουδάραβα κροίσο ο οποίος έκανε δωρεές χιλιάδων λιρών στο Prince's Foundation βοήθεια για να λάβει την ιπποτική ιθαγένεια και βρετανική ιθαγένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Φόσετ που μέχρι χθες ήταν διευθύνων σύμβουλος του Prince's Foundation είχε πει ότι η βασιλική φιλανθρωπική οργάνωση θα ήταν «ευτυχισμένη και πρόθυμη» να χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να βοηθήσει τον πλούσιο Σαουδάραβα δωρητή και επιχειρηματία Dr Mahfouz Marei Mubarak bin Mahfouz «υπό το φως της πρόσφατης γενναιοδωρίας του».

Όλες αυτές οι χάρες έλαβαν χώρα το 2017 και ο Σαουδάραβας κροίσος ελάμβανε όλα αυτά τα χρόνια την υποστήριξη του παλατιού, φυσικά με το αζημίωτο καθώς οι δωρεές του ήταν χιλιάδων λιρών.

«Ο Φόσετ - αναμφισβήτητα ήταν ο πιο αξιόπιστος βοηθός του πρίγκιπα – και είχε προσφερθεί να αποχωρήσει προσωρινά», αναφέρει ανώνυμη πηγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώην αξιωματούχος του Παλατιού είπε ότι η απώλεια του Φόσετ ήταν «σεισμός» για τον μελλοντικό Βασιλιά.

Το σκάνδαλο επικεντρώνεται κυρίως στον τρόπο με τον οποίο ζητήθηκαν δωρεές για την ανακαίνιση του Dumfries House, ενός αρχοντικού στη Σκωτία.

Η επιστολή βόμβα, που έγραψε ο Φόσετ στις 18 Αυγούστου 2017, στον Busief Lamlum, βοηθό του Dr Bin Mahfouz, αναφέρει: «Υπό το φως της συνεχιζόμενης και πιο πρόσφατης γενναιοδωρίας του Σεβασμιώτατου ... Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας το επιβεβαιώσω, με εμπιστοσύνη, ότι είμαστε πρόθυμοι και ευτυχείς να υποστηρίξουμε και να συμβάλλουμε στην αίτηση για ιθαγένεια».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Και οι διάσημες μαμάδες έχουν τοξικές φιλίες: Πώς τις... έδωσε στεγνά η ηθοποιός Ashley Tisdale

Πριν 6 ώρες

Unfollow, μηνύματα και δράμα: Η Ashley Tisdale μιλά για την τοξική φιλία που άφησε πίσω

Rihanna: Η Valentine’s συλλογή που έριξε το Instagram

Πριν 6 ώρες

Η Rihanna ποζάρει με lingerie και προκαλεί πανικό

Μπαμπάς για δεύτερη φορά πασίγνωστος ηθοποιός

Χτες

Η πρώτη φωτό με το νεογέννητο

Η Ρία Ελληνίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανταλλάσσουν καρδιές στο Instagram

Χτες

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια και το πρώην μοντέλο είναι μαζί, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τις σχετικές φήμες

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Έχουμε πάθει σοκ»

Χτες

«Είναι ντροπή, επιτρέπεται αυτός ο λόγος;»

Eurovision: Τα ηχηρά ονόματα που έμειναν εκτός εθνικού τελικού

Χτες

Ανάμεσά τους βρέθηκαν νέα πρόσωπα αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες

Πρόωρο τέλος για την Ελένη Τσολάκη στο «Πρωινό Σαββατοκύριακο» του ΑΝΤ1

Χτες

Η Ελένη Τσολάκη βρίσκεται, σε συζητήσεις με το κανάλι

Από το πλατό στις φήμες: Το Hollywood μιλά για το πιο καυτό duo της στιγμής

Χτες

Χημεία που δεν κρύβεται: Είναι απλώς συνεργασία ή κάτι παραπάνω;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.