Ματίνα Παγώνη: Κόντρα με αρνητή του εμβολίου ‑ «Θα τρελαθούμε, δεν είστε γιατρός»
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε ότι βάση πρέπει να δίνουμε στα επιστημονικά δεδομένα και όχι στις προσωπικές απόψεις.

Δημοσίευση 10/9/2021 | 11:49
Σε έντονη αντιπαράθεση εξελίχθηκε η συζήτηση ανάμεσα σε έναν ανεμβολίαστο κλινικό διαιτολόγο και την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
Η κόντρα ξέσπασε όταν ο κ. Αντώνης Πουλτουρτζίδης έσπευσε να παραθέσει τους λόγους για τους οποίους είναι κατά του εμβολίου του κορoνοϊού, λέγοντας πως όταν ξεκίνησε η πανδημία «υπήρχε ο βομβαρδισμός των ανθρώπων για την ατομική τους ευθύνη, εν μέσω βουλευτικής ασυλίας, και στη συνέχεια προέκυψε ένα ιατρικό ακαταδίωκτο, το οποίο δεν συνάδει με την όλη προσπάθεια που στήθηκε. Αν είναι κάτι που είναι ασφαλές δεν έπρεπε να υπάρχει ακαταδίωκτο».
Ο διαιτολόγος στη συνέχεια είπε μιλώντας στο Mega πως «όταν τα εμβόλια βγαίνουν στη δοκιμή θα έπρεπε να κρατείται η κίτρινη κάρτα και κατόπιν να πιστοποιείται το γεγονός ότι αυτό το φάρμακο πράττει αυτό που αναζητώ, όπως δηλαδή τα αντισώματα. Οι δυο λέξεις που αυτή τη στιγμή φοβίζουν την κοινωνία και την απομακρύνουν είναι κίτρινη κάρτα και πιστοποιητικό αντισωμάτων, που πηγάζουν από το ιατρικό ακαταδίωκτο».