E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κατερίνα Καινούργιου: Γι’ αυτό αποχώρησε από το OPEN

"Θέλω να ξέρει ο κόσμος πως δεν πήρα αυτή την απόφαση ελαφρά τη καρδία. Ήταν μονόδρομος", λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Γι’ αυτό αποχώρησε από το OPEN
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/9/2021 | 10:38

Ύστερα από ένα διαφορετικό καλοκαίρι που οδήγησε σε μια σημαντική απόφαση και νέα ξεκινήματα, η Κατερίνα Καινούργιου νιώθει «σούπερ δημιουργικά» και δείχνει Σούπερ… γενικά. Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα, η ομάδα της προετοιμάζεται σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και η ίδια, με την οργανωτικότητα του Ταύρου, τσεκάρει τα πάντα, ενθουσιασμένη που τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα μας πει την πρώτη «Καλημέρα» μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Κατερίνα Καινούργιου μιλά πρώτη φορά για αυτό το νέο ξεκίνημα, αλλά και για όσα προηγήθηκαν, στο περιοδικό ΟΚ! και την Σόνια Καζόνι.

Φέτος πήρες την απόφαση να κάνεις μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή ύστερα από πέντε χρόνια…
Ήταν ίσως η πιο σημαντική απόφαση που έχω πάρει επαγγελματικά και δεν σου κρύβω πως για πολλά βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ, μέχρι να φτάσω να πάρω αυτή την απόφαση.

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να ολοκληρώσεις τη συνεργασία σου με το Open ύστερα από μια τηλεοπτική σεζόν που ήταν η πιο επιτυχημένη σου;
Kαταρχάς είμαι ένας άνθρωπος πολύ σταθερός, και ως ζώδιο αφού είμαι Ταύρος, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή όλα αυτά τα χρόνια. Έχω σταθερές σχέσεις, σταθερές φιλίες, σταθερές συνεργασίες. Και είμαι άνθρωπος που νιώθω ευγνώμων. Η δουλειά μου είναι για μένα προτεραιότητα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θέλω να ξέρει ο κόσμος πως δεν πήρα αυτή την απόφαση ελαφρά τη καρδία. Ήταν μονόδρομος γιατί αντιμετωπίζαμε καθημερινά εγώ και οι συνεργάτες μου μια σειρά από προβλήματα και ελλείψεις που επηρέαζαν το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Έβλεπα πολύ πριν κλείσει η σεζόν ότι τα προβλήματα αυτά παρέμεναν άλυτα από το κανάλι παρά τα παράπονα που υπήρχαν από όλους μας, με αποτέλεσμα να μη διασφαλίζεται η προοπτική της εκπομπής μας. Όλα αυτά οδήγησαν στενούς μου συνεργάτες να επιθυμούν να αποχωρήσουν, όπως και πολλοί τελικά έκαναν. Αυτό ενέτεινε την ανασφάλεια που είχα όλη τη σεζόν, η οποία κορυφώθηκε όταν διαπίστωσα ότι δεν γινόταν καμία προσέγγιση στην ομάδα της εκπομπής για να συζητήσουν για την επόμενη σεζόν. Δυστυχώς αυτό στοίχισε σε μένα έναν πολύτιμο συνεργάτη, τον Γρηγόρη (σ.σ. Γκουντάρα), τον οποίο οι επικεφαλής του σταθμού δεν είχαν προσεγγίσει για κάποια συζήτηση, ενώ τους το είχα ζητήσει από καιρό. Πριν ολοκληρώσω τη συνεργασία μου, ένιωθα για μήνες ανασφάλεια για το μέλλον μου στον σταθμό και ταυτόχρονα είχα αρκετές διαφωνίες με την τότε επικεφαλής της Διεύθυνσης Προγράμματος – που, όπως διάβασα μέσα στο καλοκαίρι, αποχώρησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεδομένου πως μετά ακολούθησε μια σειρά από αποχωρήσεις βασικών στελεχών αλλά και κεντρικών παρουσιαστών από τον σταθμό, ένιωσες ότι αποφάσισες σωστά;
Αυτό που νιώθω είναι πως καλά έκανα και ακολούθησα το ένστικτό μου. Θέλω όμως να πω ότι δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, δεν έχω πικρίες και οι επαγγελματικές αλλαγές είναι μέσα στη ζωή. Εύχομαι τα καλύτερα για τον σταθμό αλλά και για όλους τους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να είχα διαφωνήσει. Έκανα την επιλογή μου, προχώρησα και θέλω να είναι όλοι καλά.

Επιστρέφεις σε ένα κανάλι όπου έχεις διαγράψει μακρά πορεία, θα μπορούσε κάποιος να πει πως στον Alpha ενηλικιώθηκες τηλεοπτικά.
Με τον Alpha είναι, θα έλεγα, καρμικός ο τρόπος που επιστρέφω ύστερα από πέντε πλέον χρόνια. Δεν είχα κρύψει τότε πως είχα φύγει με μια πικρία, αλλά εκείνη την εποχή ήταν άλλη η διοίκηση, άλλες οι συνθήκες και ήμουν κι εγώ μια άλλη Κατερίνα.

Στον Alpha η εκπομπή που σε καθιέρωσε ήταν το Δέστε τους!, όπου ήσασταν μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη. Τι σου είπαν όταν έμαθαν πως φέτος επιστρέφεις;
Με τον Νίκο είχαμε μιλήσει από το καλοκαίρι. Ήξερε ότι ήθελα ένα διάστημα μετά τη λήξη της σεζόν να απέχω από κάθε συζήτηση γιατί ήθελα να μαζέψω τη σκέψη μου. Του είχα πει για όλες τις προτάσεις που συζητούσα, πριν αποφασίσω τι θα κάνω, γιατί ήθελα τη γνώμη του σχετικά. Και με τη Μαρία μιλήσαμε με μηνύματα πριν επιστρέψει από την Ελβετία. Χαίρομαι πολύ και για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή και για το μπεμπάκι της, αλλά και που επιστρέφει τηλεοπτικά – είμαι σίγουρη πως θα σκίσουν στη νέα εκπομπή που ετοιμάζουν με την Κατερίνα Καραβάτου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από 20 χρόνια

Σήμερα

Η συμφωνία θεωρείται οριστική και ο Πάνος Μιχαλόπουλος θα συμπρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά με τους Γιώργο Γάλλο και Μιχάλη Σαράντη

Dua Lipa και Callum Turner: Χορός, φιλιά και ξέφρενο γλέντι στο 3ήμερο wedding party του Παλέρμο

Σήμερα

Το ζευγάρι αδυνατούσε να σταματήσει να χορεύει, να φιλιέται και να τραγουδά στο cocktail party που δόθηκε στο Palazzo Valguarnera Gangi

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η σύντροφός του κινούνται νομικά μετά τα αρνητικά σχόλια στις φωτογραφίες τους

Σήμερα

Σε δηλώσεις που έκανε ο stand-up comedian νωρίτερα ωστόσο ανέφερε πως αντιμετώπισαν την κατάσταση με χιούμορ

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

Σήμερα

Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης

Γυναίκα απείλησε την Χριστίνα Παππά και απελάθηκε: «Τη στείλανε στη χώρα της»

Χτες

Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε στις τηλεοπτικές κάμερες τη δικαστική περιπέτεια που αντιμετώπισε

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μαγειρεύει, είμαι κι εγώ αυστηρός – Μας φέρνουν φαγητό στο σπίτι

Χτες

«Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία και μας φέρνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό στο σπίτι», πρόσθεσε

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

Χτες

«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Παλέρμο με τους γαμήλιους εορτασμούς της Ντούα Λίπα

Χτες

Η Ντούα Λίπα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την οργή αρκετών κατοίκων, οι οποίοι την κατηγορούν ότι μετατρέπει την πόλη τους σε «σαλόνι» για τους εύπορους καλεσμένους της.

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για δημοσίευμα περιοδικού που τη θέλει δεύτερη φορά έγκυο

Χτες

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί και έχει σχετικό τίτλο περί δεύτερης εγκυμοσύνης της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι

Χτες

«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην υπόθεση Diddy: Η πρώην σύντροφος του άνδρα συνοδού «αδειάζει» τον πρώην της και σώζει την Cassie

Χτες

Πώς οι δικηγόροι της Cassie χρησιμοποιούν το ιστορικό του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.