E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ελένη Βιτάλη

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2013

Ελένη Βιτάλη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/7/2013 | 00:00

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ελένη Βιτάλη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Τζίμης Πανούσης είναι μερικές μόνο από τις σημαντικές προσωπικότητες της μουσικής και της θεατρικής σκηνής που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

To πρόγραμμα του Φεστιβάλ, που ξεκινά τον Ιούνιο με εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου, φιλοξενεί επίσης: Το έργο της Νανάς Νικολάου «Ο Ορέστης και ο Σκύλος του» σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου με τους Ορέστη Τρίκα & Πέτρο Μπουσουλόπουλο και την παράσταση «Τα παιδιά θα 'ρθούνε στις 8» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τη Βασιλική Ανδρίτσου. Τον Ιούλιο, μεταξύ άλλων, πρόκειται να εμφανιστούν η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Παύλος Παυλίδης, οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας και Μπάμπης Στόκας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Ελένη Βιτάλη, ενώ στο θεατρικό πρόγραμμα θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις «Ο Μάικ ο φασολάκης» σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου, με τους Αργύρη Αγγέλου & Βανέσα Αδαμοπούλου, «Ο Επιθεωρητής» του Νικολάϊ Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου με τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη & Γιώργο Αρμένη, και «Ο Αίσωπος κάτι έχει να σας πει» σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη από την ομάδα Κιβωτός.

Τον Σεπτέμβριο θα παρουσιαστούν οι θεατρικές παραστάσεις «¶ντρες έτοιμοι για όλα» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου με τους Κώστα Κόκλα, Κώστα Ευριπιώτη, Γιάννη Τσιμιτσέλη & Τόνυ Δημητρίου, η «Μήδεια» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου με τους Γιώργο Κιμούλη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Τάσο Νούσια, Μάνο Βακούση, οι «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη με τον Σάκη Ρουβά, ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Διονύση Σαββόπουλου, με τον ίδιο και τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Κουρή, Χρήστο Λούλη, Αμαλία Μουτούση, ο «Τρελλαντώνης» της Πηνελόπης Δέλτα σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, με τους Γιώργο Νούση & Κατερίνα Γερονικολού και ο «Αγαμέμνων» σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη & Μηνά Χατζησάββα.

Στο μουσικό πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν οι Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Τζίμης Πανούσης, Γιάννης Αγγελάκας, Μάριος Φραγκούλης κ.ά. ενώ το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα party συγκροτημάτων και events στις 29 Σεπτεμβρίου.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ατάκα στο «The Shawshank Redemption» που μπέρδεψε πολύ κόσμο

Πριν 5 ώρες

Όχι για τον λόγο που φαντάζεστε

Ο Γιάννης Κότσιρας σταματάει συναυλία για το «30 χρόνια λάθος ρεφρέν» (vid)

Χτες

Σχεδόν 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, κόσμος συνειδητοποιεί ότι τραγουδάει λάθος ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & Μαντώ: Νέο ντουέτο «Τα Καλοκαίρια Που Θα Ζήσουμε» με music video

Προχτές

Το κλασικό τραγούδι του 1995 επιστρέφει σε νέα ερμηνεία, συνοδευόμενο από ένα ολοκαίνουργιο music video σε σκηνοθεσία Αλεξ Κωνσταντινίδη.

Οι Γιαγκίνηδες έκαναν sold out την Τεχνόπολη με το «Γλέντι των Ονείρων μας»

Προχτές

Χιλιάδες θεατές έζησαν μια αξέχαστη βραδιά λαϊκού γλεντιού στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 7 Ιουλίου, με special guests τον Σπύρο Γραμμένο και τον Papazó.

Emmys 2026: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες

Πριν 3 μέρες

Η 78η απονομή των βραβείων Emmy θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο Λος Αντζελες

Αννα Βίσση: Ακούστε το teaser του νέου τραγουδιού «Όλο Πιο Πάνω» ‑ Ο ARGY επιβεβαίωσε τη συνεργασία τους

Πριν 3 μέρες

Ο διεθνούς φήμης DJ και παραγωγός επιβεβαίωσε επίσημα τη συνεργασία με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, μοιράζοντας ένα πρώτο teaser από το κοινό τους single.

Όλοι το χόρεψαν, λίγοι ήξεραν γιατί γράφτηκε: Η σκοτεινή ιστορία του hit Children

Πριν 4 μέρες

Το πιο μελαγχολικό club anthem των 90s είχε πίσω του μια τραγωδία

Pantera: Πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα στο Release Athens 2026

Πριν 5 μέρες

Η θρυλική μπάντα του groove metal εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, στην Πλατεία Νερού, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026, μαζί με Trivium και Bodysnatcher.

Το σκάνδαλο της Disney με την ταινία « 101 σκυλιά της Δαλματίας» που έμεινε στην ιστορία

Πριν 6 μέρες

Από την ευαισθητοποίηση στην εγκατάλειψη και την κακομεταχείριση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 1
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.