E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σύψας: Πότε τελειώνουμε με τον ιό

Ανησυχία από την πρόβλεψη για τα παιδιά και την μετάλλαξη Delta

Σύψας: Πότε τελειώνουμε με τον ιό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/9/2021 | 08:29

Στο ερώτημα πότε θα τελειώσουμε με τον κορονοϊού επιχείρησε να απαντήσει ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ «από την ιστορία της Ιατρικής γνωρίζουμε ότι οι πανδημίες διαρκούν τρία χρόνια. Εκτιμώ ότι θα έχουμε μεγάλη έξαρση μέχρι τα Χριστούγεννα, μετά αποκλιμάκωση και μετά το Πάσχα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα ώστε το καλοκαίρι του 2022 θα είμαστε χωρίς τον κορονοϊό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος εκτίμησε, πάντως, ότι δεν θα φτάσουμε υψηλότερα στους εμβολιασμούς για τον κορονοϊό. «Κάθε πολίτης πρέπει να λάβει την απόφασή του και να ζυγίσει τους κινδύνους. Δεν υπάρχει η επιλογή ούτε εμβολιάζομαι ούτε κολλάω» πρόσθεσε.

Ειδική ήταν η αναφορά του Νίκου Σύψα στα παιδιά και τον κορονοϊό καλώντας τους γονείς να συγκρίνουν «τον απειροελάχιστο κίνδυνο από το εμβόλιο και τον κίνδυνο από τον κορονοϊό».

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας ότι θα έχουμε αύξηση στα κρούσματα στα παιδιά όπως έχει συμβεί και σε άλλες χώρες, προσθέτοντας ότι η μετάλλαξη Delta θα μολύνει σχεδόν όλα τα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε χαρακτηριστικά «μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν νοσήσει όλα τα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί» συμπληρώνοντας πως «όλα τα παιδιά που πάνε στο σχολείο θα εκτεθούν στον ιό».

Για τα σχολεία είπε ότι «Ελπίζουμε ότι με τα πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν να βγει η σχολική χρονιά» και πρόσθεσε ότι σε ένα μήνα θα γίνει επαναξιολόγηση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό – Νταλίκα παρέσυρε ΙΧ που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός

Χτες

Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης και είχε κάνει στην άκρη - Σώθηκε ο 80χρονος οδηγός

Οι μεγιστάνες της τεχνολογίας ετοιμάζουν καταφύγια για την «Ημέρα της Κρίσης»: Πρέπει να ανησυχούμε;

Χτες

Γιατί ο Ζούκερμπεργκ και άλλοι κρίσοι ετοιμάζονται για «τέλος του κόσμου».

Επίθεση με πιρούνι στην έγκυο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη μεθυσμένο

Χτες

Ο σεσημασμένος 43χρονος δράστης, είχε στον όνομά του βαρύ ποινικό μητρώο, με δώδεκα συλλήψεις και ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς που ξεκινάει από το 2012.

Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως για εκταφή, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»

Χτες

«Υποχρεωτικά πρέπει να απευθυνθούμε σε εργαστήρια του εξωτερικού και για θέμα αξιοπιστίας και για θέμα εμπιστοσύνης στο ελληνικό κράτος».

Πέθανε ο Τζον Λοτζ, τραγουδιστής και μπασίστας των Moody Blues

Χτες

Οι Moody Blues αναγνωρίζονται ευρέως ως πρωτοπόροι του προγκρέσιβ ροκ

Ισόβια σε πέντε άνδρες για τη δολοφονία Έλληνα στο Λονδίνο

Χτες

Τον σκότωσαν με ματσέτες για να τον κλέψουν

Ακρίβεια: Εκτίναξη των τιμών στο κρέας

Χτες

Θα υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για μείωση;

«Χρυσάφι» τα παλιά ακίνητα ‑ «Παλιό» δεν σημαίνει «φθηνό»

Χτες

Ανοδική πορεία καταγράφουν οι τιμές

Ποτάμια Παλαιστινίων επιστρέφουν στη Γάζα μετά την εκεχειρία ‑ Δείτε live εικόνα από τη μαζική επιστροφή τους

Χτες

Οι σκηνές εκτυλίσσονται σε μια περιοχή που έχει υποστεί εκτεταμένες καταστροφές από τους βομβαρδισμούς των τελευταίων μηνών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.