E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σαββατοκύριακο για μπάνια: Τους 37 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία

Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης

Σαββατοκύριακο για μπάνια: Τους 37 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/9/2021 | 10:48

Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας, τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια θα σημειωθούν σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ θα πνέουν άνεμοι δυτικών - βορειοδυτικών διευθύνσεων έως 5-6 μποφόρ.

Στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία (κυρίως την ανατολική) και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα, γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά μικρής ποσότητας αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά κατά τόπους θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και από το μεσημέρι κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού προβλέπεται αργά το βράδυ.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4, βαθμιαία από τα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 και στην κεντρική Μακεδονία από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.
Ανεμοι: Δυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 30,στην Κρήτη κατά τόπους έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών.
Ανεμοι: Στα βόρεια νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και μέχρι αργά το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, μετά το μεσημέρι βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί, ενισχυόμενοι το απόγευμα σε 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και Ιόνιο απο δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Πρόγνωση για αύριο Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Γενικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 35 με 37 βαθμούς, στα βόρεια ηπειρωτικά, τα νησιά του Ιονίου και του βορείου Αιγαίου και τις Κυκλάδες τους 29 με 32 και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Σήμερα

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε, στο σπίτι του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Στίβος: Τρίτη στο Τόκιο η Τατιάνα Γκούσιν

Σήμερα

Η Τατιάνα Γκούσιν κατέλαβε την τρίτη θέση στο διεθνές μίτινγκ «Golden Grand Prix», το οποίο διεξήχθη στο Τόκιο

«Κατέρρευσε» η Κνωσός! Η Μενδώνη δίνει εξηγήσεις για τη σοκαριστική φθορά στα δελφίνια

Σήμερα

Η υπουργός Πολιτισμού απαντάει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη που μίλησε για εγκατάλειψη του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού

«Είναι θαύμα που είμαι ζωντανή»: Μια 33χρονη κόντεψε να πεθάνει μετά από 10ωρη πτήση – Τι της συνέβη

Σήμερα

Έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο, όταν ταξίδευε από το Τορόντο στο Ντουμπάι

Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε την ώρα που χόρευε σε γαμήλιο γλέντι

Σήμερα

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Γάζα: Σε τούνελ στη Χαν Γιούνις βρέθηκε η σορός του Μοχάμεντ Σινουάρ, λέει αραβικό κανάλι

Σήμερα

Μαζί με τον Σινουάρ βρέθηκαν νεκροί άλλοι δέκα συνεργάτες του, σε τούνελ που είχαν στοχοποιήσει οι Ισραηλινοί μεσοβδόμαδα

Πoρνοστάρ θέλει να κάνει σeξ στο διάστημα και διαμαρτύρεται για το… «χαρτομάνι»

Σήμερα

Την εξιτάρει η ιδέα της ερwτικής επαφής σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας

ΑΣΕΠ: Πότε θα γίνει ο διαγωνισμός ‑ Οι εξετάσεις, οι υποψήφιοι και τα επόμενα βήματα

Σήμερα

Ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις

Ισχυρός σεισμός στην Εύβοια

Σήμερα

Η δόνηση είχε μικρό εστιακό βάθος

Δολοφονία στη Βάρδα: Πρώτα τον μαχαίρωσε μετά πήγε να… μαζέψει φράουλες – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Σήμερα

O 23χρονος με τη χρήση ενός μικρού σχετικά μαχαιριού, έπληξε στην καρδιά τον 24χρονο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων εργατών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.