E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μόνικα Μπελούτσι: Οι πρώτες δηλώσεις της για την παράστασή της στο Ηρώδειο

Η διάσημη ηθοποιός θα απαγγείλει τις επιστολές της ντίβας της όπερας, Μαρίας Κάλλας

Μόνικα Μπελούτσι: Οι πρώτες δηλώσεις της για την παράστασή της στο Ηρώδειο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/9/2021 | 17:27

Η εντυπωσιακή Μόνικα Μπελούτσι έφτασε στην Ελλάδα, με αφορμή την παράσταση για την Μαρία Κάλλας «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις».

Η διάσημη ηθοποιός θα απαγγείλει τις επιστολές της ντίβας της όπερας, ενώ θα την συνοδεύει το αυθεντικό πιάνο της, το οποίο ήταν δώρο του Αριστοτέλη Ωνάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παράσταση θα λάβει χώρα στο Ηρώδειο στις 21,22 και 23 Σεπτεμβρίου υπό την σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ.

Η παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» βασίζεται στην σχετική έκδοση με τα αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Τη Μόνικα Μπελούτσι θα πλαισιώσουν μουσικά οι ήχοι της Καμεράτας-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, υπό την διεύθυνση του κορυφαίου Έλληνα μαέστρου, Γιώργου Πέτρου και η ίδια υπόσχεται ότι θα μας ταξιδέψει σε όλη τη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας-από την παιδική ηλικία στη Νέα Υόρκη έως την εποχή του μεγάλου της έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση που, όπως δηλώνει «ήταν αυτός που τελικά την καθόρισε και την εξόντωσε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μόνικα είχε εξηγήσει πως ταυτίζεται με τη μεσογειακή προσωπικότητα της Κάλλας, που την έκανε να αγαπήσει εξίσου με την ίδια την Ελλάδα.

Επιστρέφοντας μάλιστα συχνά στα μέρη μας, στα ίδια όπου πέρασε η κορυφαία ερμηνεύτρια, είχε πολλούς λόγους να σκεφτεί τις μεταφυσικές ταυτίσεις που τη συνδέουν μαζί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σχετικά με την παράσταση, η ηθοποιός δήλωσε ότι χαίρεται ιδιαίτερα που βρίσκεται στην χώρα μας. Συγκεκριμένα είπε: «Την αγαπώ πολύ και έρχομαι κάθε χρόνο. Θα είναι τρία πολύ έντονα βράδια. Τρομοκρατήθηκα όταν μου προτάθηκε η παράσταση, αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ, στο θέατρο δείχνω την ψυχή μου. Μέσα από τις επιστολές άγγιξα την ευαισθησία και την ψυχή της Μαρίας Κάλλας. Έχουμε παίξει αυτή την παράσταση σε όλο τον κόσμο και τώρα είμαστε εδώ, στην Αθήνα».

Όσον αφορά τις εμπειρίες και την ζωή της διάσημης υψίφωνου, την οποία και μελέτησε ιδιαίτερα πριν από την παράσταση, η ηθοποιός είπε: «Ενώ λέμε ότι η Κάλλας είχε μια τραγική ζωή, εγώ πιστεύω ότι είχε μια γενναία ζωή. Είχε το κουράγιο να ακολουθήσει την καρδιά της και αυτό είναι κάτι που λίγες γυναίκες το κάνουν. Ήταν μια ντίβα που ζούσε σε πολλές χώρες και ένιωθε ξένη παντού. Σε αυτό το σημείο μπορώ πολύ εύκολα να ταυτιστώ μαζί της. Πάλευε για την ελευθερία και κάτι σημαντικό είναι πως χώρισε σε μια εποχή, που στην Ιταλία αυτό απαγορευόταν. Ήταν μια σύγχρονη γυναίκα που μας εμπνέει ακόμα και σήμερα. Για αυτό συζητάμε όλοι μαζί εδώ σήμερα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

Σήμερα

Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

Σήμερα

Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

Σήμερα

«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

Σήμερα

Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

Σήμερα

«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

Σήμερα

«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της: «Το ζήσαμε κι αυτό»

Σήμερα

Η γνωστή δημοσιογράφος κοινοποίησε φωτογραφία με τον καινούριο της σύντροφο

Οι stars που έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

Σήμερα

Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Σήμερα

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.