E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Τι κρυβόταν πίσω από τις ειδυλλιακές αναρτήσεις του ζευγαριού

Καυγάδες του ζευγαριού, χειριστικές συμπεριφορές και ξεσπάσματα οργής

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Τι κρυβόταν πίσω από τις ειδυλλιακές αναρτήσεις του ζευγαριού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/9/2021 | 08:15

Τη στιγμή που η Ελλάδα συγκλονίζεται από μία ακόμα γυναικοκτονία, τη δολοφονία της νεαρής εκπαιδευτικού στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, στην απέναντι άκρη του Ατλαντικού συνεχίζεται το θρίλερ με τη Γκάμπι Πετίτο. Επιβεβαιώθηκε ότι η σορός που βρέθηκε ανήκει σε εκείνη, ενώ το ανθρωποκυνηγητό για το σύντροφο και βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της κορυφώνεται.

Η 22χρονη μπλόγκερ Γκάμπι ξεκίνησε ένα ταξίδι αυτόν τον Ιούλιο με τον αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λόντρι. Νοίκιασαν ένα βανάκι, με το οποίο γύρισαν αρκετές πολιτείες της Αμερικής, επιλέγοντας εθνικά πάρκα. Η ίδια ανυπομονούσε για αυτό, πιστεύοντας ότι θα ανανεώσει τη σχέση τους και θα επιταχύνει τα σχέδια για το γάμο τους. Καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού της, ανέβαζε διαρκώς ειδυλλιακά βίντεο, ερωτικές εξομολογήσεις και διακηρύξεις αγάπης. Το ζευγάρι έμοιαζε να απολαμβάνει τον χρόνο του μαζί, είτε μαγείρευαν σε μία αυτοσχέδια κουζίνα, είτε κοιτούσαν τα αστέρια το βράδυ, είτε μία βροχή τους αιφνιδίαζε, αναγκάζοντάς τους γελώντας να προφυλαχτούν αγκαλιά στη σκηνή τους. Και, όμως, το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε με την Πεπίτο να αγνοείται, τη σωρό της ανακαλύπτεται δύο εβδομάδες αργότερα σε ένα εθνικό πάρκο στο Γουαϊόμινγκ. Μετά τις εξελίξεις αυτές, έχει εξαφανιστεί και ο σύντροφός της Λόντρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπόθεση έχει καθηλώσει την Αμερική. Η Γκάμπι στα 22 της χρόνια, όμορφη, φρέσκια, φιλόδοξη και γεμάτη ζωή αποτελεί το πλέον τηλεοπτικό θύμα. Στο πρόσωπό της ο καθένας βλέπει την κόρη, την αδελφή, τη φίλη και τη σύντροφό του. Το γεγονός ότι μοιραζόταν μέσω των σόσιαλ μίντια τη ζωή της με εκατομμύρια ακόλουθους, κάνει ακόμα πιο τραγικό το θάνατό της. Μία ακόμα πτυχή που φαίνεται να ιντριγκάρει το κοινό, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης λάιβ στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση σαν σαπουνόπερα, είναι και ο μυστηριώδης σύντροφος και ύποπτος για τη δολοφονία της. Ο Μπράιαν Λόντρι έμοιαζε με τον τέλειο άνδρα. Φρόντιζε τη Γκάμπι, την υποστήριζε, ήταν πάντα διαχυτικός και μπροστά σε φίλους και γνωστούς της έμοιαζε να φιλάει το χώμα που εκείνη πατούσε. Την είχε, άλλωστε, ερωτευθεί στα 15 του και ποτέ δεν είχε αμφισβητήσει την υπόσχεση που της είχε δώσει: «θα περάσουμε τη ζωή μας μαζί». Ελάχιστοι γνώριζαν ότι πίσω από αυτή την περσόνα, κρυβόταν ένας άνδρας οξύθυμος. Προσπαθούσε να την ελέγχει, να την απομονώσει από τον περίγυρό της, ενώ πολλά περιστατικό που είχαν λάβει χώρα μεταξύ τους, υποδεικνύουν ότι πρόκειται για έναν ασταθή άνθρωπο.

Το πλέον τραγικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι η διαδικτυακή καταγραφή του ταξιδιού, απείχε πολύ από την πραγματικότητα. Τη στιγμή που η Γκάμπι ανέβαζε τρυφερά ενσταντανέ, οι δυό τους μάλωναν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παρέμβει η αστυνομία. Το ακόμα πιο δραματικό στοιχείο που ήρθε στη δημοσιότητα είναι ότι όταν οι αστυνομικοί ενεπλάκησαν, η Γκάμπι ανέλαβε την ευθύνη, λέγοντάς τους ότι πάσχει από διαταραχή στρες και ξεσπάει στο σύντροφό της. Ως αποτέλεσμα, οι αρχές έστειλαν τον Λόντρι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και τη Γκάμπι στο βαν/τρεϊλερ να περάσει τη νύχτα μόνη της. Όσο περνάνε οι ημέρες, όλο και περισσότεροι αυτόπτες μάρτυρες καταθέτουν στην αστυνομία τους έντονους καβγάδες του ζευγαριού. Κάθε πληροφορία συνθέτει μία άκρως κακοποιητική σχέση. Ο Λόντρι της άρπαξε το κινητό, μετά προσπάθησε να βάλει μπροστά το βαν, εγκαταλείποντάς την. Εκείνη σκαρφάλωσε, φωνάζοντάς του «γιατί είσαι τόσο κακός;»

Ο Μπράιαν και η Γκάμπι ήταν μαζί από το σχολείο. Οι οικογένειές τους γνωρίζονταν και συμφωνούσαν ότι αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι. Είχαν αρραβωνιαστεί το περασμένο καλοκαίρι. Το ταξίδι υποτίθεται ότι θα διαρκούσε τέσσερις μήνες, αλλά ο Μπράιαν επέστρεψε στο σπίτι του μόνος του, την 1η Σεπτεμβρίου. Αρνήθηκε εξαρχής να συνεργαστεί με τις αρχές, αλλά και να μιλήσει κατ’ ιδίαν με την οικογένεια της συντρόφου του που έφτασε στο σημείο να τον παρακαλάει μέσω τηλεοπτικών εκπομπών να τους δώσει κάποια πληροφορία για την τύχη της. Λίγο πριν ανακαλυφθεί η σορός της Γκάμπι, χάθηκαν και τα ίχνη του συντρόφου της. Οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του. Με ένα σακίδιο έφυγε για ένα πάρκο, το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα δύσβατο, με άγρια ζώα και επικίνδυνα μονοπάτια. Η αναζήτησή του συνεχίζεται μέσω ειδικών μονάδων, αλλά και drones. Μία εξειδικευμένη ομάδα δυτών επίσης συμβάλει στις προσπάθειες, καθώς υπάρχουν ποταμοί και σπηλιές με νερό, όπου θα μπορούσε κάποιος να έχει εγκλωβιστεί.

Η υπόθεση απέχει πολύ από το να κλείσει. Η νεκροψία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Παρόλα αυτά, η αστυνομία δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία άλλη αποκάλυψη, θεωρώντας ότι έτσι προστατεύει την υπόθεση και συμβάλει στην εξιχνίαση της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Lufthansa στη Ρόδο

Χτες

Υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του

Βίντεο με την φρεγάτα «Ύδρα» να περιπολεί στα στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ της Ερυθράς Θάλασσας

Χτες

Το ελληνικό πολεμικό πλοίο παρέχει προστασία σε εμπορικά πλοία

«Ανοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου ‑ Πατρών: Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Χτες

Διάβρωση η οποία οδηγεί και σε σημαντική καθίζηση του οδοστρώματος σημειώνεται σε μήκος 35 ολόκληρων χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στην Αθηνών‑Κορίνθου ‑ Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου

Χτες

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Πάτρα: Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι χιλιάδες επισκέπτες του καρναβαλιού – Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ

Χτες

Τα λεωφορεία αναχωρούν ανά δεκάλεπτο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού

Εύβοια: 21χρονος έπεσε από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Χτες

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει για νοσηλεία

«Στην Ελλάδα των Τεμπών»: Το συγκλονιστικό τραγούδι για τα 57 θύματα της τραγωδίας

Χτες

Το τραγούδι για το δυστύχημα στα Τέμπη αποτελεί σύμπραξη δέκα καλλιτεχνών

Στο Αυτόφωρο οι 49 συλληφθέντες στο ΑΠΘ – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Χτες

Σε εξέλιξη ξεχωριστή έρευνα για τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν κατά τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σάλος στη Γερμανία από τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας: Οι μαθητές να προετοιμάζονται και για πόλεμο

Χτες

Οι ασκήσεις για καταστροφές είναι κομμάτι της καθημερινής ζωής, υποστηρίζει η Μπετίνα Σταρκ-Βάτσινγκερ που υποστηρίζει ότι οι νέοι πρέπει να έχουν επίγνωση των απειλών

Πώς γίνεται το πέταγμα του χαρταετού ‑ Αναλυτικές οδηγίες

Χτες

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα

Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι: 300.000 προφυλακτικά θα διατεθούν στο Ολυμπιακό Χωριό

Χτες

Περίπου δύο την ημέρα για κάθε έναν και κάθε μία από τους 9.000 αθλητές και αθλήτριες που θα φιλοξενηθούν στη γαλλική πρωτεύουσα – Από… χαρτόνι τα κρεβάτια

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.