E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη: Τι συνέβη και άρχισε να φωνάζει

«Κόντρα» μεταξύ Παγώνη και Μαυρομμάτη

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη: Τι συνέβη και άρχισε να φωνάζει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/9/2021 | 10:27

Την ώρα που η πανδημία κοροναϊού εξακολουθεί να «καλπάζει» στη χώρα, δημιουργώντας έντονο προβληματισμό σε ειδικούς και κυβέρνηση, το κίνημα των αντιμεβολιαστών και όσων είναι κατά των κλασικών μεθόδων για την αντιμετώπιση του ιού, γιγαντώνεται.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν σχετικά οι Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, και Βασίλης Μαυρομμάτης, Ομοιοπαθητικός – Φυσικοπαθητικός Καθηγητής της αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής στο κολέγιο Paris Graduate School.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης της πανδημίας»

«Στον εναλλακτικό χώρο, δεν επικροτούμε την πρακτική των εμβολίων. Έχουμε τους δικούς μας τρόπους προστασίας και θεραπείας. Είναι οι φυσικοί τρόποι θεραπείας. Ασκώ την φυσικοπαθητική, την ομοιοπαθητική και την αρχαία Ελληνική ιατρική. Έχουμε μέσα που χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια και προληπτικά και θεραπευτικά. Υπάρχει τεράστια κοινότητα εναλλακτικών, που κουράρουμε ασθενείς με τις μεθόδους μας, με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες. Χρησιμοποιούμε φυσικά μέσα. Κουράρουμε και ασθενείς COVID», ανέφερε ο κ. Μαυρομμάτης.

«Έχουμε μια μεθοδολογία που λέγεται εξατομίκευση. Δε λειτουργούμε όπως οι γιατροί. Κανένας εναλλακτικός και κανένας γιατρός δεν μπορεί να πάρει 100% ευθύνη. Και οι δύο κάνουν σε κάθε περίπτωση ό,τι καλύτερο μπορούν. Για έναν ασθενή με κοροναϊό, δε θα πάρουν όλοι τα ίδια φάρμακα, διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση. Χρησιμοποιούμε βότανα, συγκεκριμένη τροφή, βιταμίνες φυσικές και συνθετικές αν χρειαστεί, και φτιάχνουμε ένα ξεχωριστό πρωτόκολλο για κάθε περίπτωση. Δεν μπορώ να δώσω συγκεκριμένο παράδειγμα. Είναι εξατομικευμένο όλο αυτό», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Χωρίς επιστημονικές μελέτες οι εναλλακτικές θεραπείες»

«Εμείς δεν έχουμε δει τέτοιες δημοσιεύσεις. Η ιατρική είναι μία, με μελέτες, δημοσιεύσεις, αποτελέσματα. Οι άνθρωποι με κορωνοϊό, έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα, πάνε στα νοσοκομεία, φτάνουν μέχρι τις ΜΕΘ. Δεν έχω δει καμία δημοσίευση δική σας ότι με τις μεθόδους αυτές οι άνθρωποι γίνονται καλά. Αν έχετε κάτι συγκεκριμένο, βεβαίως να το λέμε. Εμείς μιλάμε με τις μελέτες που έχουμε στα χέρια μας, παγκοσμίως. Οι τοποθετήσεις αυτές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί μας ακούει πολύς κόσμος», απάντησε η κ. Παγώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και εξατομικευμένη. Χρησιμοποιούμε βιταμίνες, ψευδάργυρο, σελήνιο, κάποια βότανα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία κάθε ανθρώπου. Ακόμα τα ομοιοπαθητικά που μπορούμε να δώσουμε», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Μαυρομμάτης.

Οργισμένη αντίδραση

Οι ισχυρισμοί του κ. Μαυρομμάτη, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κ. Παγώνη, η οποία είπε ότι «Εγώ δεν μπορώ να είμαι σε ένα πάνελ που λέει στον κόσμο ότι με βότανα και βιταμίνες θα γίνει καλά ο κόσμος. Τι να ακούσω όταν μπροστά μου πέθαινε ο ένας μετά τον άλλο;».

«Μιλάμε για τρεις μεθόδους που είναι αναγνωρισμένες από τον ΠΟΥ, επίσημα. Υπάρχουν ολόκληρες κλινικές στο εξωτερικό που χρησιμοποιούν αυτά που σας είπα. Δεν έχει ακουστεί. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ισχύει ή ότι δεν υπάρχει», τόνισε κλείνοντας ο κ. Μαυρομμάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είσοδος εμβολιασμένων στα νοσοκομεία με rapid test

Σχολιάζοντας, τέλος, το γεγονός ότι ακόμα και οι εμβολιασμένοι, προκειμένου να επισκεφθούν κάποιον δικό τους άνθρωπο σε ένα νοσοκομείο, θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε rapid test, η κ. Παγώνη είπε ότι «Προκειμένου να προφυλάξεις τους ανθρώπους που είναι μέσα στο νοσοκομείο, είναι λογικό να μη θέλουν να μπει κανείς μέσα χωρίς rapid test.

Δε χρειάζονται καθημερινές επισκέψεις. Το τεστ μπορεί να γίνει δωρεάν σε ένα νοσοκομείο, αν κλείσεις και ένα ραντεβού. Και το υγειονομικό προσωπικό κάνει rapid test».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρυσοχοΐδης: Κατ` εξοχήν Ρομά αυτοί που κάνουν τις τηλεφωνικές απάτες ‑ Πρέπει να είσαι μάγος για να λύσεις το θέμα του Κηφισού

Σήμερα

Τι είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για την ομάδα «ΚΟΜΒΟΣ» που κάνει πρεμιέρα σήμερα στους δρόμους της Αττικής προκειμένου να δώσει λύσεις στο κυκλοφοριακό

Το επικό βίντεο από το Ισραήλ για την «Ασπίδα του Αχιλλέα», τα καρφιά από το Τελ Αβίβ για την Αγκυρα

Σήμερα

«Σε μια περίοδο κατά την οποία παράγοντες με ηγεμονικές φιλοδοξίες επιδιώκουν να επεκτείνουν την επιρροή τους, το Ισραήλ και η Ελλάδα θα ενεργούν αποφασιστικά για την προστασία της ασφάλειας και των κοινών τους συμφερόντων» ανέφερε ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ

Αθώος κρίθηκε ο σύζυγος γνωστής παρουσιάστριας για το ενδοοικογενειακό περιστατικό

Σήμερα

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, εξέφρασε μεταμέλεια για το συμβάν

Πώς η εθνική Ελλάδας προκρίνεται στο Μουντομπάσκετ 2027 – Τι χρειάζεται στα τέσσερα τελευταία ματς

Σήμερα

Μετά τη νίκη επί της Ισπανίας, η Ελλάδα έχει μπροστά της τέσσερις «τελικούς» ώστε να εξασφαλίσει εισιτήριο για το επερχόμενο Μουντομπάσκετ

Πολωνία: Φτιάχνει το μεγαλύτερο στρατό της Ευρώπης–Επιδιώκει να εξοπλίζει η ίδια τα στρατεύματά της

Σήμερα

Οι δαπάνες της Πολωνίας στον τομέα της άμυνας έχουν τετραπλασιαστεί από το 2022

Με ένα μαχαίρι και αλλεπάλληλα χτυπήματα σκότωσαν το βρέφος στην Κυψέλη ‑ «Mόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι»

Σήμερα

«Μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι» είπε ο 43χρονος για την άγρια δολοφονία του μωρού - Σε εξέλιξη έρευνα και για το πώς απέκτησαν αφροδίσια νοσήματα η 15χρονη και το 9χρονο από τα αγόρια

Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος άρπαξε τις εισπράξεις και έγινε… καπνός από το μαγαζί που δούλευε

Σήμερα

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, έχοντας στα χέρια τους το αποδεικτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του

Νεκρός άνδρας σε κάμπινγκ στην Ασπροβάλτα

Σήμερα

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας σε κάμπινγκ στην περιοχή Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης.

Lionel Richie: Στην εντατική μετά από συναυλία στο Σεντ Λούις

Σήμερα

Ζήτησε καρέκλα πάνω στη σκηνή και λίγο αργότερα πήγε στο νοσοκομείο

Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα ‑ Συγκρούστηκαν δύο μοτοσυκλέτες

Σήμερα

Στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Βραΐλα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (1/9) τροχαίο με τρεις νεκρούς.

Έκλεψαν 18.000 λίτρα μπύρας – Η επική απάντηση της εταιρείας που έκανε την κλοπή διαφήμιση

Σήμερα

Από κέντρο διανομής στις ΗΠΑ άγνωστοι αφαίρεσαν συνολικά 18.144 λίτρα μπύρας, με την εταιρεία να προσφέρει αμοιβή για την επιστροφή της.

Κυψέλη: «Δεν είχα τη δύναμη να θάψω το μωρό», λέει ο πατέρας ‑ Αύριο απολογούνται οι συλληφθέντες

Σήμερα

Δεν έχουν τέλος τα φρικιαστικά στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.