E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μοντέλο με κοκαΐνη στη Γλυφάδα: «Συγκλονιστικές εξελίξεις» αποκαλύπτει ο Αλέξης Κούγιας

Δείτε την ανακοίνωση

Μοντέλο με κοκαΐνη στη Γλυφάδα: «Συγκλονιστικές εξελίξεις» αποκαλύπτει ο Αλέξης Κούγιας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/9/2021 | 16:59

Με δελτίο Τύπου ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποιεί ότι δεν εντοπίστηκαν στα φιξάκια δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ στο σπίτι του μοντέλου δεν βρέθηκαν, ούτε γάντια, ούτε ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, δεν εντοπίστηκαν, όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας κάμερες στο σημείο που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο, ενώ αναμένονται και οι απαντήσεις από την εξέταση DNA που έχει διατάξει η ανακρίτρια.

Αναλυτικά ο κ. Κούγιας αναφέρει στην ανακοίνωση του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της κας Αφροδίτης Μπάρμπα, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και την οποία, ως γνωστόν, υπερασπίζεται ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κ. Αλέξιος Κούγιας.

Κατόπιν ταχυτάτων ανακριτικών ενεργειών της 24ης Τακτικής Ανακρίτριας κας Μπελενιώτη διαπιστώθησαν γεγονότα, τα οποία αποδεικνύουν ότι οι ανευρεθείσες στο αυτοκίνητό της κας Μπάρμπα 35 δόσεις κοκαΐνης, ούτε διαχωρίστηκαν, ούτε συσκευάστηκαν, ούτε τοποθετήθηκαν στο μέρος που ανευρέθησαν, από την ίδια αλλά από άλλο άγνωστο πρόσωπο, το οποίο φρόντισε, πιθανότατα φορώντας γάντια, να εξαφανίσει τα αποτυπώματά του, γιατί στην έρευνα για την αναζήτηση αποτυπωμάτων, ανακριτική πράξη, την οποία παρήγγειλε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ η κα Ανακριτής, η απάντηση είναι ότι και στα 35 σακουλάκια – δόσεις και στην εξωτερική συσκευασία, η οποία τα περιέβαλλε, δεν ανευρέθη κανένα δακτυλικό αποτύπωμα, γεγονός εντελώς αφύσικο, αφού, αν τις ποσότητες αυτές, όπως και το περίβλημα, είχε τοποθετήσει η κα Αφροδίτη Μπάρμπα στο χώρο που ανευρέθησαν, το απόλυτα φυσιολογικό θα ήταν να ευρεθούν τα αποτυπώματά της τόσο στις μικρότερες 35 συσκευασίες όσο και στη συσκευασία, η οποία τις περιέβαλλε, καθώς, εάν τις είχε διαχωρίσει, τις είχε συσκευάσει και τις είχε τοποθετήσει η κα Μπάρμπα, για να τις διαθέσει, δεν θα είχε κανένα λόγο να εξαφανίσει τα αποτυπώματά της, διότι το μόνο που θα την ενδιέφερε, θα ήταν να τις πωλήσει και να εισπράξει τα χρήματα από πρόσωπα, τα οποία θα τη γνώριζαν, και δεν είχε πλέον καμία σημασία αν οι συσκευασίες είχαν τα αποτυπώματά της, και το κυριότερο, αν είχε κάνει αυτή την παράνομη πράξη, την οποία της αποδίδουν, θα ήταν βεβαία ότι δεν θα συλληφθεί και δεν θα είχε λόγο να εξαφανίσει τα αποτυπώματά της.

Μετά από αυτή την επιστημονικά αδιαμφισβήτητη απάντηση ακλόνητο υπερασπιστικό επιχείρημα είναι ότι στο σπίτι της παρουσία Πταισματοδίκη έγινε εξονυχιστική έρευνα και δεν βρέθηκαν ούτε γάντια που θα εξαφάνιζαν τα αποτυπώματα, ούτε ζυγαριά ακριβείας, με την οποία η κα Μπάρμπα θα διαμοίραζε τις ποσότητες, όπως της αποδίδεται ως κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεύτερο κορυφαίο επιχείρημα υπέρ της κας Μπάρμπα, μετά από αυτή την επιστημονική απάντηση, είναι ότι οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα στο αυτοκίνητό της συγχρόνως με τη σύλληψή της, δεν βρήκαν ούτε εκεί γάντια.

Όπως είναι γνωστό, έχουν δημιουργηθεί πάρα πολλά ερωτηματικά για την αυτόματη ενέργεια των αστυνομικών, αμέσως μόλις τη σταμάτησαν, ενώ πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα και όχι για μια κοπέλα με περίεργη εμφάνιση ή για κάποιον ύποπτο έστω κατ’ εμφάνιση άνδρα, διεξήγαγαν αμέσως έρευνα στο αυτοκίνητό της και σε συγκεκριμένο σημείο, όπου και βρέθηκαν οι επίδικες ποσότητες και μάλιστα διαμοιρασμένες σε 35 συσκευασίες, ώστε να δημιουργείται αμέσως η υπόνοια της μελλοντικής πωλήσεώς τους, και μάλιστα δυστυχώς οι αστυνομικοί έκαναν αυτή την έρευνα χωρίς γάντια (!!!), γεγονός εντελώς περίεργο και παράτυπο, το οποίο όμως ενόψει του αποτελέσματος της έρευνας των δακτυλικών αποτυπωμάτων, από την οποία προκύπτει ότι δεν βρέθηκαν καθόλου αποτυπώματα, δημιουργεί πρόσθετα τεράστια ερωτηματικά, αφού λογικό θα ήταν τουλάχιστον στο εξωτερικό περίβλημα να βρεθούν τα αποτυπώματα του αστυνομικού ή των αστυνομικών που παρέλαβαν τη συγκεκριμένη ποσότητα μετά την ανεύρεσή της.

Υπέρ της αθωότητας της κας Μπάρμπα και των επιχειρημάτων της συνηγορεί και το αποτέλεσμα του δεύτερου ερωτήματος, το οποίο υπέβαλε στην ΕΛ.ΑΣ η Ανακριτής κα Μπελενιώτη, δηλαδή να ερευνήσει η αστυνομία την τυχόν ύπαρξη καμερών ασφαλείας στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού της κας Μπάρμπα, και στο οποίο ερώτημα η απάντηση ήταν αρνητική, πράγμα που σημαίνει ότι αυτός που μεθόδευσε την τοποθέτηση των ναρκωτικών στο αυτοκίνητο της κυρίας Μπάρμπα, διαρρηγνύοντάς το ηλεκτρονικά, είχε απευθυνθεί σε επαγγελματίες και αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι πρώτα ερεύνησαν την ύπαρξη καμερών στον περιβάλλοντα χώρο, διέρρηξαν ακολούθως με ηλεκτρονικό τρόπο το αυτοκίνητο της κας Μπάρμπα, γεγονός το οποίο είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, και ακολούθως φορώντας γάντια, ώστε να εξαφανίσουν τα αποτυπώματά τους, τοποθέτησαν στο αυτοκίνητο τη συσκευασία, η οποία περιέβαλε τις 35 δόσεις κοκαΐνης, την οποία αμέσως (!!!) μόλις η κα Μπάρμπα μετακίνησε το αυτοκίνητό της, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναμένονται οι απαντήσεις στην έρευνα DNA που έχει διατάξει η κα Ανακριτής και για την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσει την αθώα εντολέα μας, επιβεβαιώνοντας τους χωρίς δικηγόρο από την πρώτη στιγμή ισχυρισμούς της, ότι συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο κατονομάζει και το οποίο μεθοδεύει εδώ και πάρα πολύ καιρό την καταστροφή της, είναι ο δημιουργός όλης αυτής της υποθέσεως, η διερεύνηση της οποίας από την ελληνική Δικαιοσύνη και την κα Ανακρίτρια αναδεικνύει περίεργες μεθοδεύσεις και ασυνήθιστες εξελίξεις, τις οποίες είμαστε βέβαιοι ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα αφήσει ατιμώρητες.

Αθήνα, 24/09/2021

Με εκτίμηση

Αλέξιος Χ. Κούγιας».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αυξημένες οι καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας

Σήμερα

Το 70% των θυμάτων είναι γυναίκες, το 80% των δραστών άνδρες

Αρκούδα εισέβαλε σε κατάστημα και κυνήγησε 11χρονο στις ΗΠΑ

Σήμερα

«Ήταν περίπου μισό μέτρο μακριά μου, νόμιζα ότι θα με φάει», είπε ο 11χρονος

Γιάννης Πλούταρχος: «Η απόφαση του δικαστηρίου είναι λάθος, δε ζητάω συγγνώμη», λέει η εμμονική θαυμάστρια μετά την καταδίκη

Σήμερα

Την ενοχή της εμμονικής θαυμάστριας του Γιάννη Πλούταρχου αποφάσισε το δικαστήριο χθες 18 Νοεμβρίου

Ελεύθερος με όρους ο τηλεφωνητής της Αμεσης Δράσης που είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί» στην Κυριακή Γρίβα

Σήμερα

«Η φράση «το περιπολικό δεν είναι ταξί» δεν περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο, είναι μία άστοχη φράση», σημείωσε ο συνήγορος του κατηγορούμενου αστυνομικού

Το υποστέλεχος Κ της γρίπης εξαπλώνεται ταχύτατα: Ποιοι πρέπει να κάνουν εμβόλιο

Σήμερα

Αναμονή για έξαρση ιώσεων τον Δεκέμβριο – Ποιοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο για τη γρίπη

Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από drone: Σηκώθηκαν οι πρώτες εξέδρες

Σήμερα

Στόχος είναι ο Παναθηναϊκός να μπει στο νέο του σπίτι τον Μάιο του 2027

Υποχωρεί ο υδράργυρος από την Κυριακή, έρχονται χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας

Σήμερα

Πότε θα ξεκινήσουν τα πρώτα κρύα - Οι θερμοκρασίες σε πέντε μεγάλες πόλεις την Κυριακή 23/11

Θεσσαλονίκη: 27χρονος κατήγγειλε ληστεία και αποκαλύφθηκε ότι είχε κλείσει ραντεβού με 14χρονη

Σήμερα

Ο 27χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.