E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους»: Ο Λάκης έγραψε βιβλίο για τις μέρες του Κορυδαλλού

Τι λέει για τον Ακη

«Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους»: Ο Λάκης έγραψε βιβλίο για τις μέρες του Κορυδαλλού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο γραφείο του στο Κολωνάκι, έναν λιτό και chic χώρο κοντά στην πλατεία, τίποτα δεν προδίδει ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Λάκης Γαβαλάς, έπεσε με θόρυβο πριν από λίγα χρόνια.

Μιλάει ήρεμα αλλά ο λόγος του είναι χειμαρρώδης όπως η ζωή του στην οποία πάντα ο ίδιος βάζει τους κανόνες. Με την ίδια -κινηματογραφική σχεδόν- ταχύτητα που έπεσε, κατάφερε να σηκωθεί χρησιμοποιώντας ως μόνο όπλο το ώριμο μυαλό που έχει κλεισμένο σ’ ένα νεανικό σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, πάνω από τις προσδοκίες του, αλλά πάντα πρέπει να έχει μαζί του ένα στιλάτο αλεξίπτωτο, οπότε πέφτει ξανά, δεν χτυπάει, χρωματίζει τον ουρανό, ξαναέρχεται, προσγειώνεται και ξαναξεκινά μπουσουλώντας, στέκεται στα δύο του πόδια και μετά βγάζει πιο επίσημα φτερά. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλω να στείλω μέσα από το βιβλίο μου» λέει στο iefimerida.

Καλλιτέχνης και έμπορος

Από τα παιδικά του χρόνια στον Κορυδαλλό έβαλε τη ζωή του σε δυο άξονες. Τον καλλιτεχνικό και τον εμπορικό. Έφυγε... χορεύοντας για την Ιταλία αφού ήταν χορευτής στο show της Ραφαέλας Καρά στη RAI κι έβαζε συνεχώς το «αλεξίπτωτό» του σε νέες περιπέτειες. Ρώμη, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι. Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν πάντα εκεί που χτυπούσε η καρδιά της μόδας. Δούλεψε με κορυφαίους δημιουργούς κι έστησε τα δικά του ντεφιλέ, υποστηρίζοντας με πάθος την άγουρη ακόμα Ελληνική μόδα. Έφερε στην Αθήνα top models παγκόσμιου βεληνεκούς και διοργάνωσε πάρτι, κυρίως στη Μύκονο, που άφησαν εποχή. Με τα χρόνια έστησε μια μικρή αυτοκρατορία, το γεγονός όμως ότι ανέθεσε σε άλλα πρόσωπα τη διαχείριση των οικονομικών του, έφερε την κατάρρευση. Γι’ αυτά τα πρόσωπα όπως εξηγεί, μιλάει εκτενώς στο βιβλίο του «Λάκης Γαβαλάς Loaded» που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις «Άγκυρα» στις 16 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στράφηκα δικαστικά εναντίον τους και τους αθώωσαν προκλητικά. Υπάρχει εισαγγελική απόφαση η οποία δέχθηκε για πισίνα -που μέρος των εξόδων της ήταν 140.000 ευρώ - τον ισχυρισμό της κατηγορούμενης ότι την έκανα εγώ ώστε να θεραπεύσει το πρόβλημα που είχε στη μέση της και να είναι στο πλευρό μου πάντα. Εγώ στα 15 χρόνια που ήταν στην εταιρία μου συναντήθηκα μαζί της 4 φορές και αυτό απορώ πώς το άντεξα. Πιστεύω στη δικαιοσύνη αλλά μπορώ και να μην πιστεύω. Ναι, εύχομαι κάποιοι ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου μου να χάσουν τον ύπνο τους γιατί λέω την αλήθεια. Εγώ είμαι ένας ενεργός οργανισμός. Έχω ακόμη δράση, είμαι καλλιτέχνης, διδάσκω, είμαι στην τηλεόραση, έχω λόγο, μιλάω πέντε γλώσσες. Αυτά δεν είναι παρανοητέα, δεν έπαθα ούτε Αλτσχάιμερ ευτυχώς, ούτε με κατατρόπωσε τίποτα. Έχω πάντα μια μεζούρα μέσα στην τσάντα μου να μετράω τη μέση μου για να μην παχύνω, άρα λοιπόν αυτό είναι μια ένδειξη πειθαρχίας. Οπότε πρέπει να με φοβούνται γιατί είμαι genius και δεν το λέω υπεροπτικά. Ο καθένας μπορεί να είναι genius κι αυτό αποδεικνύεται περισσότερο όταν έχει κάποια στραπάτσα στη ζωή, κάποιες δυσκολίες. Εκεί φαίνεται ο ισχυρός χαρακτήρας ενός ανθρώπου».

H φυλακή και ο Άκης

Το Δεκέμβριο του 2011 σε μια χώρα που βυθιζόταν εκείνη την περίοδο όλο και περισσότερο στον οικονομικό μαρασμό, ο Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη πρώτη φορά για χρέη προς το δημόσιο κι ακολούθησαν άλλες έξι συλλήψεις. Συνολικά έμεινε στη φυλακή έναν χρόνο και τρεις μήνες αλλά αυτή η περίοδος είναι γι’ αυτόν μια πικρή παρένθεση στη δημιουργική διαδρομή του.

«Στο βιβλίο μου η φυλακή είναι ένα μικρό κεφάλαιο όπως ήταν κι αυτό που έζησα. Γιατί 15 μήνες από τη ζωή μου χωρίς δράση ήταν σαν μια μέρα. Επειδή εγώ είμαι πάρα πολύ δραστήριος, υπήρχαν οι 15 μήνες της ουδετερότητας, αλλά υπήρχαν και 35 χρόνια που είμαι στη μόδα και είναι σαν 150 χρόνια, αφού έκανα 30 ραντεβού τη μέρα, ήμουν σε συνεχή δράση, είχα πολλές συναλλαγές με κόσμο».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαριάννα Γεωργαντή: Ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα του Open

Πριν 9 ώρες

Η έκπληξη στον αέρα της εκπομπής

Bianca Censori: Διπλό γυμνό «χτύπημα» στο Λος Αντζελες ‑ Δείτε πώς πήγε σε οικογενειακό εστιατόριο

Πριν 9 ώρες

Το 29χρονο μοντέλο δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τα δημοσιεύματα για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της

Eva Herzigova: Πώς είναι σήμερα το θρυλικό top model των 90s

Πριν 9 ώρες

Τι κάνει στα 51 της η ξανθιά καλλονή από την Τσεχία

Viral φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια του Ρονάλντο – «Ξυπνάει με τρελό πόνο κάθε μέρα»

Χτες

Έχει δώσει περισσότερα από 1.200 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο

Έλληνας βγήκε με τον καφέ για τσιγάρο στους… ‑8 στο Ελσίνκι και έγινε viral

Χτες

Ήθελε να κάνει ένα τσιγάρο και να πιεί δύο γουλιές καφέ για να ξυπνήσει, αλλά δεν πρόλαβε - Έβγαλε τον καφέ παγάκι

Στέλλα Γεωργιάδου: «Φυσικά και έχω κάνει μπότοξ» ‑ Τι λέει για τα αρνητικά σχόλια

Χτες

Η Στέλλα Γεωργιάδου αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις και τις επικρίσεις για την εμφάνισή της

Αρκάς: Η ξεκαρδιστική καλημέρα με τη Δευτέρα να πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά

Χτες

Ο Αρκάς «έπαιξε» ξανά με την αγαπημένη του μέρα, τη Δευτέρα, που όμως σήμερα πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά.

41 χρόνια πριν: Αννα Βίσση‑ Νίκος Καρβέλας στον γάμο τους με total white look

Χτες

Το συντηρητικό νυφικό, τα πασουμάκια της νύφης και τα διαφορετικά μαλλιά του γαμπρού

Μαρίνα Σάττι: Η απάντησή της μετά τη φράση «είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Χτες

H τραγουδίστρια τόνισε ότι η δήλωσή της παρερμηνεύθηκε

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.