E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το pοζ βίντεο της Τούνη

«Ξέρεις τι είναι να μου στέλνουν συνέχεια μηνύματα και να μου λένε το ίδιο πράγμα;»

Τι είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το pοζ βίντεο της Τούνη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/9/2021 | 14:54

Με αφορμή τη συνάντησή του με τη Χριστίνα Ορφανίδου στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την αναφορά στο ροζ βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι με την ίδια να συμμετέχει, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε σχετικά με τέτοιες πράξεις και αναφέρθηκε στην παρόμοια εμπειρία που είχε η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη.

Πριν από λίγους μήνες, πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές, εν αγνοία φυσικά, της διάσημης influencer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νυν σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου πιάστηκε από την ευκαιρία, καθώς η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε για το δυσάρεστο συμβάν και καταδίκασε τέτοιες συμπεριφορές.

«Θέλω να πω κάτι, πραγματικά δεν θέλω να μιλήσω πολύ, γιατί θα νομίζουν όλοι ότι το κάνω, επειδή είναι η κοπέλα μου και την υπερασπίζομαι. Ένα πράγμα που έχω δει στην Ιωάννα και έχω ερωτευτεί πάρα πολύ είναι ότι όντως είναι πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή. Αλλά μην ξεχνάμε, είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει πάρα πολύ πόλεμο, για πολλούς και διάφορους λόγους. Γιατί είναι φαινόμενο στο Instagram, γιατί είχε βγει κάποια στιγμή ένα βίντεο, που την έχει "πεθάνει", έχει "πεθάνει" την οικογένειά της και τον οποιοδήποτε», εξήγησε αρχικά.

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Είναι το εύκολο θύμα όλων των ανθρώπων που βλέπουν όλους εμάς στην τηλεόραση, το παρουσιαστικό μας και μπαίνουν σε μία εύκολη κριτική. Έλα μωρέ, η Χριστίνα είναι αυτή η κοπέλα, η Ιωάννα αυτή, ο Δημήτρης... Όλοι νομίζουν πως αυτό που μας έχει χαριστεί είναι και μέσα στο κρεβάτι μας. Και επειδή διαρρέει κάτι, επιβεβαιώνονται. Αυτή θα γυρίσει στο σπίτι της και θα αντιμετωπίσει όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να προχωρήσει τη ζωή του. Δεν είναι εύκολο όμως, για τον νέο σύντροφο. Και εμένα ξέρεις τι είναι να μου στέλνουν μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μου λένε το ίδιο πράγμα; Μπορείς να το αντέξεις; Εννοείται, μου στέλνουν μηνύματα. Δεν έχουν πάρει παιδεία από το σπίτι τους, αυτό πρέπει να το δουλέψεις μόνος σου».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Χτες

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Χτες

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Χτες

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Χτες

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Προχτές

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Προχτές

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Προχτές

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Προχτές

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Προχτές

Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Προχτές

Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.