E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

8 Μαγαζιά που θα σε οδηγήσουν στο Κουκάκι

Μαγαζιά που φτιάχνουν λαχταριστές μακαρονάδες και μαγαζιά που κάνουν πεντανόστιμα cupcakes!

8 Μαγαζιά που θα σε οδηγήσουν στο Κουκάκι
@riza.riza.athens / instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ

Είναι μία από τις γειτονιές της Αθήνας που έχεις βρεθεί σίγουρα ένα πρωί για brunch ή ένα απόγευμα για κάποιο καφέ. Αν μένεις στην Αθήνα, οι πιθανότητες να μην έχεις πάει στο Κουκάκι είναι λίγες... και τα μαγαζιά πολλά! Αυτό επίσης, ίσως είναι και προβληματάκι κάποιες φορές; Πού να βγω; Τι να φάω; Σε ποιο wibe bar να περάσω το βράδυ μου; Διαλέξαμε 8 αγαπημένα μας στέκια που είτε είσαι άτομο που έχει βγαίνει συχνά εκεί, είτε δεν έτυχε ακόμα να βρεθείς, θα σε φέρουν στο Κουκάκι, ξανά και ξανά! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Morning Bar

Άνοιξε κάπου στο 2019 και κατάφερε πολύ γρήγορα να έχει φανατικούς θαυμαστές, που πάνε σταθερά εκεί συνέχεια! Μπορεί το Morning Bar να μην έχει καμία τεράστια αυλή με τραπεζάκια για να αράξεις έξω, με τον καφέ και τα καλούδια που φτιάχνει, όμως αυτό δεν πρέπει να σε χαλάει καθόλου. Θα πας ξανά και ξανά και θα φύγεις από εκεί, με τη χαρτοσακούλα που έχει μέσα καταπληκτικά ζυμώματα. Θα πας νωρίς το πρωί και θα πιάσεις θέση στο πάσο μέσα στο μαγαζί με τα όμορφα ινσταγκραμικά frames. Όπως και να χει, θα πας! Και αν φας, είναι σίγουρο ότι θα ξαναπάς! 

Οδυσσέα Ανδρούτσου 36, Αθήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Flour Of Youth

Μοιάζει με ένα μοσχομυριστό και ζαχαρένιο παραμύθι ανάμεσα στο αστικό τοπίο και είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό μέρος! Το Flour Of Youth, μας εντυπωσιάζει για πολλούς λόγους. Για τα τριανταφυλλένια του καπκέηκς, για τις φανταστικές τούρτες που φτιάχνει για τα γενέθλια σου, για τον υπέροχο χώρο του, για τα υπερτέλεια cookies του! Σαφώς υπάρχουν και άλλοι λόγοι που σίγουρα θα ανακαλύψεις αν βρεθείς μια μέρα σε ένα από τα τραπεζάκια του! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βεΐκου 91, Αθήνα 


Baldo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν αγαπάς τις βόλτες και τα μακαρόνια τότε το Baldo φτιάχτηκε για σένα! Είναι μακαρόνια στο χάρτινο όπως τα λέμε σε πολύ ωραίος συνδυασμούς και με ευφάνταστες σάλτσες που θα ικανοποιήσουν σίγουρα τον ουρανίσκο σου! Πέρνα από εδώ, πάρε όποιο μακαρόνι σου κάνει κλικ (ευτυχώς έχεις πολλές επιλογές) και περπάτα στο Κουκάκι, χαζεύοντας ωραία κτίρια και ωραία μαγαζιά! 

Βεΐκου 39, Αθήνα 


Lotte

Σίγουρα έχεις δει κάποιον που ακολουθείς στο instagram να φωτογραφίζεται σε αυτό το bistro. Το μαγαζί αυτό προσφέρει καταπληκτικές γωνιές για να κάνεις φωτογραφίες και έναν επίσης καταπληκτικό κατάλογο! Δοκίμασε σίγουρα μία από τις πίτες του και φρόντιζε να έρθεις νωρίς αν θες να καθίσεις σε ένα από τα λιγοστά τραπέζια του! Επίσης, αξίζει να σου πούμε ότι στο Lotte θα δοκιμάσεις και πολύ όμορφα cocktails! 

Τσάμη Καρατάσου 2


Ρίζα Ρίζα

Στέκει εκεί αρκετά χρόνια και είναι ένα από τα μαγαζιά που κάνουν το Κουκάκι ...προορισμό! Το Ρίζα Ρίζα με τα περίτεχνα pancakes και τα αφράτες αυγονοστιμιές είναι ένα μέρος που αγαπάμε να πηγαίνουμε ξανά και ξανά. Από νωρίς το πρωί για πρωινάρες μέχρι αργά το βράδυ για Cocktails, το μαγαζί αυτό δε θα σε απογοητεύσει και μπορούμε να το εγγυηθούμε! 

 Δράκου 19


Καφενείο Αυλή

Περίπου δύο χιλιάδες άτομα έχουν βαθμολογήσει με άριστα στο google maps και αυτό κάτι σημαίνει. Ωραία ατμόσφαιρα, μεζέδες που θα σε χορτάσουν, χαμογελαστά πρόσωπα και οι ώρες περνούν ξέγνοιαστα σε αυτήν την όμορφη αυλή! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι ότι η αυλή γεμίζει γρήγορα ακόμα και τις καθημερινές γιαυτό να είσαι εδώ από νωρίς το μεσημέρι ή αργά το απόγευμα! 

Γεωρ. Ολυμπίου 4,


Bobo The Wine Bar 

Ένας πολύ όμορφος χώρος γεμάτος φυτά, μια κάβα που έχει αρκετές ετικέτες για να δοκιμάσεις και ένα μαγαζί που σου κρατάει παρεά... με την παρέα σου! Όμορφη παρεϊστική διάθεση θα βρεις στο Bobo από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Σου προτείνουμε να έρθεις απόγευμα για early drinks και να παραγγείλεις και μια ποικιλία αλλαντικών και τυριών. 

Αναστασίου Ζίννη 36

Μeno Male

Αυθεντική Ιταλική κουζίνα και μάλιστα καλύτερά της και το μέρος που θα δοκιμάσεις brunch και καφέ στις πιο προσεγμένους τους εκδοχές. Το Meno Male είναι ένα μαγαζί που προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες και αν του δώσεις μια ευκαιρία θα καταλάβεις γιατί το λέμε. Εδώ πρέπει να δοκιμάσεις και πίτσα με σοκολάτα γάλακτος. Ω, ναι! Καλά διάβασες! 

 Βεΐκου 10

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Πώς βλάπτει την καρδιά η ατμοσφαιρική ρύπανση

Σήμερα

Η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλους σημαντικούς παγκόσμιους κινδύνους για την υγεία, όπως η ανθυγιεινή διατροφή και το κάπνισμα

Το μνημείο στην Αθήνα που όλοι ξεχνούν να επισκεφτούν

Σήμερα

Κι όμως, περνάμε καθημερινά από εκεί!

Σε αυτά τα εστιατόρια θα φας την καλύτερη deep dish pizza της Αθήνας

Σήμερα

Για σένα που θέλεις να δοκιμάσεις την deep dish pizza καλό είναι να ξέρεις και που θα βρεις την καλύτερη!

Tι μπορείς να τρως το βράδυ που να βοηθά να έχεις έναν ήσυχο ύπνο

Σήμερα

Ό,τι τρως μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Χτες

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

Τι είναι το Σύνδρομο του Βαμπίρ

Χτες

Τα βαμπίρ είναι αληθινά ...κάποιες φορές!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Χτες

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Προχτές

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τι μπορεί να κρύβει ο πόνος στα δόντια

Προχτές

Πότε πρέπει να ανησυχήσουμε;

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Προχτές

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

par: 33
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.