E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αποχαιρέτισε το κοινό του ο Γιάννης Πετρίδης

Η μακροβιότερη ραδιοφωνική εκπομπή στον κόσμο παύει αναγκαστικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ

Αποχαιρέτισε το κοινό του ο Γιάννης Πετρίδης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΣΣΑΚΗΣ
Δημοσίευση 12/7/2013 | 19:55

Πριν λίγο, ο μεγάλος Γιάννης Πετρίδης έγραψε στο Facebook τα εξής, παραδίδοντας τη διαχείριση της σελίδας στο δημιουργό της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτός είναι ο αποχαιρετιστήριος χαιρετισμός μου προς όλους εσάς. Οι πρόσφατες εξελίξεις, μου περιόρισαν εντελώς το ενδιαφέρον για ό,τι μπορεί να με συνδέει με την εκπομπή στο Α Πρόγραμμα, όπως επίσης και οποιαδήποτε σχέση είχα με το διαδίκτυο. Ένα απέραντο ευχαριστώ για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, που θα με συνοδεύει μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Να σημειώσουμε πως αυτό δεν σημαίνει πως αποχωρεί οριστικά από το ραδιόφωνο. Αλλά προς το παρόν, δηλώνει απογοητευμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι ένα κείμενο από το site της εκπομπής «Από τις 4 στις 5».

«Σπαρακτικές είναι πράγματι οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις μεταξύ των κομμάτων για το ποιος έχει το δικαίωμα να εκπέμπει σαν Δημόσια Τηλεόραση, θυμίζοντας την ταινία "Ο Πόλεμος των Ρόουζ".
Πέρα από την ουσία του θέματος, για την οποία για ευνόητους λόγους δεν θέλουμε να πάρουμε θέση, ούτε ένας δεν αναφέρει το ραδιόφωνο στις παρεμβάσεις του για την ΕΡΤ, πλην ίσως του Βύρωνα Πολύδωρα, που ζήτησε από τον υπουργό να μεριμνήσει, ώστε όταν παίξουν τα δημόσια ραδιόφωνα, να ξανακουστεί το Τρίτο Πρόγραμμα, θα πρέπει να κάνει μάλλον παρέμβαση και για το Μέγαρο Μουσικής που έχει οικονομικά προβλήματα.

¶λλωστε, εμείς είμαστε σαν τα νόθα παιδιά που αν δεν έχουν αναγνωριστεί επίσημα μετά το θάνατο του γονιού τους, δύσκολα θα αποκατασταθούν και αν αυτό γίνει θα απαιτήσει δικαστικό αγώνα. 39 χρόνια καθημερινής εργασίας είναι σίγουρα κάτι που δεν θεμελιώνει μια οικογενειακή σχέση μια και αυτή με την ΕΡΤ δεν ήταν σχέση με το ίδρυμα αλλά με τους ακροατές που μας άκουγαν όλα αυτά τα χρόνια και προϊόν καμιά 200ριά συμβάσεων λόγω της απήχησης που είχε το ποπ κλαμπ και στη συνέχεια το "Από Τις 4 Στις 5", γι' αυτό βέβαια και κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει από το υπουργείο οικονομικών για το αν και πώς θα πληρωθούμε τους 16 μήνες που μας χρωστάνε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διαβεβαιώσεις και οι αποζημιώσεις αφορούν μόνο τις νόμιμες σχέσεις.
Είναι πράγματι θλιβερό ο υπουργός να αναφέρεται μόνο στην τηλεόραση και να αγνοεί επιδεικτικά το ραδιόφωνο αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκεί η συρρίκνωση παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις.
Αν το μαύρο της τηλεόρασης μας προκαλεί θλίψη, η σιωπή του ραδιοφώνου είναι αβάστακτη και δεν μπορεί να διορθωθεί με ατέλειωτες δημοσιογραφικές συζητήσεις για πολιτική, αθλητισμό και απόδημο ελληνισμό, όπως σχεδιάζει να κάνει η κυβέρνηση στην νέα κατάσταση, αφού κατήργησε τα μουσικά ραδιόφωνα Kosmos και Β Πρόγραμμα».

Πηγή: e-tetradio.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

Χτες

Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Χτες

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

Χτες

Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

Χτες

Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

Χτες

Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

Χτες

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Προχτές

Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

Προχτές

Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Προχτές

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

Προχτές

Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Προχτές

Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Προχτές

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.