E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δολοφονία στον Εύοσμο: Η μητέρα μου με έβαλε να πω ότι με κακοποιούσε σεξουαλiκά

Μάνα και κόρη κατηγορούνται ότι το 2020 σκότωσαν στον ύπνο του τον 49χρονο

Δολοφονία στον Εύοσμο: Η μητέρα μου με έβαλε να πω ότι με κακοποιούσε σεξουαλiκά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/10/2021 | 09:20

«Έρχονται ανατροπές στην υπόθεση» λέει ο δικηγόρος της 19χρονης σήμερα κοπέλας, που πέρασε στις Πανελλαδικές και σπουδάζει μέσα από το κελί της

Τον Ιούνιο του 2020 πρωταγωνίστησε σε ένα απο τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαζί με την 46χρονη μητέρα της κατηγορούνται για τη σφαγή, με περισσότερες από 15 μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό, του 49χρονου οδηγού ταξί στον Εύοσμο, επικαλούμενες σeξουαλική κακοποίηση απο το θύμα στο κοριτσάκι, απο τα 14 του χρόνια. Η 19χρονη σήμερα κοπέλα, μέσα απο τις φυλακές Ελαιώνα Θηβών οπου κρατείται προφυλακισμένη κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο δίνοντας Πανελλαδικές εξετάσεις και να παρακολουθεί τα μαθήματα της στη σχολή, με αντικείμενο τα Οικονομικά, διαδικτυακά μέσα απο το κελί των φυλακών.

Παράλληλα αναμένει το δικαστήριο το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις αμέσως επόμενες εβδομάδες ενώ όπως επισημαίνει στο protothema.gr ο δικηγόρος της κ. Χαράλαμπος Αποστολίδης η νεαρή, δεν φερεται να έχει πλέον οποιαδήποτε σχέση με την επίσης προφυλακισμένη, στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, μητέρα της, ενώ αυτο που περιμένει ειναι την εκδίκαση της υπόθεσης, στην οποια οπως αναφέρει θα υπάρξουν ανατροπές.

«Η δίκη της θα προσδιοριστεί μέσα στον Νοέμβριο. Στα μέσα ή στα τέλη, γιατί τον Δεκέμβριο συμπληρώνεται η 18μηνος κράτηση της και θα πρέπει να εκδοθεί μια απόφαση και εκτιμώ μετά βεβαιοτητος οτι θα υπάρξουν δραματικές ανατροπές. Η μικρή, έχει καταθέσει ακόμη απο την εποχή της ανακρίσεως νέο υπόμνημα στον ανακριτή, διηγείται πως έγινε ο φόνος, ποιος σκότωσε τον πατέρα της, ανακαλεί και ζητάει συγγνώμη απο όλους τους συγγενείς αλλά και απο τον ίδιο τον πατέρα της, για τον ισχυρισμό οτι την κακοποιούσε, ομολογεί δε, οτι ο πατέρας της ποτέ δεν την κακοποίησε, ποτέ δεν άπλωσε χέρι, ποτέ δεν άσκησε βια και οτι όλα αυτά ειναι υποβολές μιας χειριστικής μάνας η οποια με διάφορα τεχνάσματα την υπέβαλλε λέγοντας οτι "εσένα θα σε λυπηθούν, είσαι μικρό κορίτσι, ουτε καν θα προφυλακιστείς, ενω εμένα θα με κρατήσουν ισόβια"... Όλα τα παραπάνω μαζί με άλλα στοιχεια που θα κατατεθούν στο ακροατήριο και δεν μπορώ, για λόγους τακτικής να αποκαλύψω, θα δείτε τη δίκη να παίρνει μια δραματική μορφη. Οχι επειδή ειμαι υπερασπιστης της, αλλά βλέποντας και συγκρίνοντας τα στοιχεία, ακομη και απο τα γράμματα που της έστελνε απο τη φυλακή η μητέρα η οποία κρατείται στον Κορυδαλλο και η μικρή στη Θηβα, με την οποία προσπαθούσε να συντηρήσει αυτό το κλίμα και να μη σπάσει η μικρή, έχω πειστεί, οτι αυτο το κοριτσι, αδίκως κατηγορείται και μάλιστα όλοι οι συγγενείς της μητέρας της, οι αδερφές της, το στενο της περιβάλλον ακόμη και ο σύντροφος της, με τον οποιο διέμενε, αυτό μου έχουν καταμαρτυρήσει και νομίζω αυτό θα έρθουν και θα πουν και στο δικαστήριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σφαγή

Η φρικαλέα ιστορία με θύμα τον 49χρονο οδηγό ταξί και κατηγορούμενες την τότε 18χρονη κόρη του και την 45χρονη μητέρα της, σημειώθηκε στα μέσα Ιουνιου 2020. Ήταν ξημερώματα Κυριακής 14 του μηνός, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, μάνα και κόρη μπήκαν στο δωμάτιο του 49χρονου και αφού τον ακινητοποίησαν, όρμησαν πάνω του και με 15 μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό του «πήραν» τη ζωή. Ένα άγριο έγκλημα μίσους με θύμα τον 49χρονο τον οποίο βρήκε ο γιος του. Η σύζυγος του υποστήριξε οτι αυτό που όπλισε το χέρι είναι η εξομολόγηση της 18χρονης οτι ο οδηγός τη βίαζε από τα 14 της χρόνια ενώ όπως είπαν στις αρχές, η κόρη ήταν εκείνη που επέφερε τα θανατηφόρα πλήγματα στο θύμα ευρισκόμενη εν βρασμώ ψυχής.

Παράλληλα, η σύζυγος υποστήριξε πως υπήρξε και η ίδια θύμα κακοποίησης από τον 49χρονο και πως στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Μια διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων δίνουν οι συγγενείς του θυματος, οι οποίοι κανουν λόγο για εναν άνθρωπο ο οποίος αγαπούσε την οικογένεια του και εργαζόταν για να μην λείψει στα παιδια και τη σύζυγο του το παραμικρό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέο σοκ στις ΗΠΑ: ΗΠΑ: Ο Τραμπ ζητά τη φυλάκιση του δημάρχου και του κυβερνήτη του Σικάγο

Σήμερα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε τους δύο Δημοκρατικούς την Τετάρτη ότι δεν προστάτευσαν τα μέλη της αστυνομίας μετανάστευσης

Πάνος Ρούτσι: «Έχουμε ορίσει επιστήμονες από το εξωτερικό για την εκταφή, δεν εμπιστευόμαστε τίποτα στην Ελλάδα»

Σήμερα

«Δεν φανταζόμουν ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει συνείδηση και ανθρωπιά στο να μάθω από τι πέθανε το παιδί μου, δηλαδή το αυτονόητο» τονίζει ο Πάνος Ρούτσι

Έγγραφα 800 σελίδων αποκαλύπτουν πως η Ρωσία ενισχύει στρατιωτικά την Κίνα για πιθανή εισβολή στην Ταϊβάν

Σήμερα

Τα έγγραφα παρουσίασε ένα ανεξάρτητο βρετανικό think tank, επαληθεύοντας τη γνησιότητά τους - Από το 2023 η συμφωνία Μόσχας και Πεκίνου για την πώληση προηγμένων οπλικών συστημάτων

Αναβλήθηκε η εκταφή της σορού του γιου του Πάνου Ρούτσι

Σήμερα

Θα οριστεί νέα ημερομηνία τις επόμενες μέρες

Ένοχος ο Βασίλης Μπισμπίκης για το τροχαίο στη Φιλοθέη

Σήμερα

Ο ηθοποιός άσκησε έφεση κατά της απόφασης ενώ δεν έγιναν δεκτά τα αιτήματα του δικηγόρου για ελαφρυντικά, όπως ο πρότερος έντιμος βίος

Πίνακες του Μπομπ Ρος θα πωληθούν σε δημοπρασία για τη χρηματοδότηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στις ΗΠΑ

Σήμερα

«Η δημοπρασία εξασφαλίζει ότι η κληρονομιά του συνεχίζει να στηρίζει το ίδιο το μέσο που μετέδιδε τη χαρά και τη δημιουργικότητα επί δεκαετίες»

Voucher 750 ευρώ: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Σήμερα

Το πρόγραμμα αφορά 170.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

ΗΠΑ: Στο Σικάγο εκατοντάδες στρατιώτες της Εθνοφρουράς

Σήμερα

Εκατοντάδες στρατιώτες της Εθνοφρουράς από το Τέξας έφτασαν σε ένα κέντρο εκπαίδευσης του στρατού έξω από το Σικάγο

Τέλος οι σκαλωσιές από το δυτικό τμήμα του Παρθενώνα ‑ Το ίντερνετ σε παραλήρημα

Σήμερα

Οι εργασίες συντήρησης θα συνεχιστούν με τη χρήση μικρότερων και πιο ευέλικτων κατασκευών

Έπεσε εκπαιδευτικό αεροπλάνο στο Τατόι

Σήμερα

Συναγερμός έχει σημάνει

Μαδρίτη: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση κτιρίου ‑ Ανασύρθηκαν τέσσερις σοροί

Σήμερα

Μαδρίτη: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση κτιρίου - Ανασύρθηκαν τέσσερις σοροί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.