E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Gordon Ramsay δοκιμάζει σουβλάκι, τσακώνεται με οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας, κορνάρει και φωνάζει

Ο Gordon Ramsay στην Αθήνα

Ο Gordon Ramsay δοκιμάζει σουβλάκι, τσακώνεται με οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας, κορνάρει και φωνάζει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/10/2021 | 15:38

Ο Gordon Ramsay βρέθηκε στην Αθήνα για την νέα του εκπομπή όπου παρουσιάζει τα γαστρονομικά μυστικά της χώρας μας και δεν δίστασε να δοκιμάσει κοκτέιλ ελληνικής σαλάτας, φυσικά σουβλάκι, ενώ έτρεξε και στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο διάσημος Βρετανός σεφ έχοντας για παρέα του τον Ιταλό συνάδερφό του Τζίνο ντ’ Ακάμπο και τον Γάλλο μετρ εστιατορίων Φρεντ Σιριέ, επισκέφθηκαν την Κρήτη, όπου ενθουσιάστηκε με τον κόκορα με χυλοπίτες, τη Σαντορίνη, όπου η κυρία Κατίνα βρήκε το φαγητό του αλμυρό, αλλά και τα Μετέωρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολούθως, η παρέα των τριών κατέληξε στην Αθήνα, την πατρίδα της δημοκρατίας όπως λέει χαρακτηριστικά σε ένα από τα βίντεο. Αφού επισκέφθηκαν το Μοναστηράκι, την Ακρόπολη, το Παναθηναϊκό Στάδιο, κατέληξαν τελικά σε ένα σουβλατζίδικο με τον Ιταλό σεφ να αποκαλεί το σουβλάκι, κεμπάπ, κάτι που εξαγρίωσε τον Έλληνα συνάδελφό τους.

Ενθουσιασμένος με την ΑΘήνα ο Γκόρντον Ράμσεϊ

Το ταξίδι λοιπόν την Αθήνα ξεκινά με μία βόλτα στο Μοναστηράκι, όπου αφού χαζεύουν μια ομάδα νεαρών χορευτών που χορεύουν συρτάκι, με τον Ντ’ Ακάμπο με τον Σιριέ, να ενθουσιάζονται τόσο που θέλουν να δοκιμάσουν κι αυτοί. Ακολούθως, χαζεύουν ανοιχτήρια σε σχήμα φαλλού και αστειεύονται όταν ο Ιταλός σεφ τους λέει ότι η πεθερά του, τού ζητά πάντα από τα ταξίδια του έναν πλάστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπαίνοντας στο παλιό βαν με το οποίο ταξιδεύουν, ο Γκόρντον Ράμσεϊ αρχικά τρομάζει λίγο από το πώς οδηγούν οι κάτοικοι της Αθήνας «ωχ θεέ μου τι κάνει», ακούγεται να λέει, αλλά στην συνέχεια λέει πως είναι ενθουσιασμένος με την αρχαία ιστορία της πόλης αλλά και τα απίστευτα εστιατόριά της. Σε κάποιο σημείο, και μετά από αναταράξεις με την οδήγηση του Ράμσεϊ, σταματούν με αλάρμ για ένα γρήγορο σουβλάκι στο γνωστό σουβλατζίδικο του Κώστα, στο κέντρο της Αθήνας, με τα αυτοκίνητα να τους κορνάρουν γιατί έχουν κλείσει το δρόμο.

«Δεν έχω που να παρκάρω», ακούγεται να φωνάζει στους άλλους οδηγούς ο Γκόρντον Ράμσεϊ που του κορνάρουν χωρίς έλεος... Αναλύοντας τα απλά όπως λένε συστατικά του και την νοστιμιά του, ο Σιριέ καταλήγει πως τελικά είναι ένα ολοκληρωμένο γεύμα. «Είναι πολύ νόστιμο», ακούγεται ο Ράμσεϊ να λέει, με τους συμπαρουσιαστές του να διαμαρτύρονται για τον τρόπο που οδηγεί. «Δεν μπορούμε να φάμε έτσι, είναι σαν να είμαστε πάνω σε ένα άλογο».

Η διαφωνία για το σουβλάκι vs κεμπάπ

Ώρα όμως για φαγητό, με την ομάδα των τριών να αποφασίζει να γευτεί και πάλι σουβλάκι σε σουβλατζίδικο στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Ο Ντ’ Ακάμπο όμως, κάνει το λάθος να αποκαλέσει το σουβλάκι «κεμπάπ» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Έλληνα συναδέρφου του, που με την σειρά του τον αποκαλεί «pizza boy». Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξουν σε διαγωνισμό για το ποιος θα φτιάξει το καλύτερο σουβλάκι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη ο ηθοποιός Κίφερ Σάδερλαντ ‑ Επιτέθηκε σε οδηγό ταξί

Πριν 9 ώρες

Ο Σάδερλαντ συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα, αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων

Survivor: Ο Μιχάλης Σηφάκης εξηγεί γιατί δεν έπρεπε να «θυσιαστεί» ο Gio

Πριν 9 ώρες

Ένταση επικράτησε στο Survivor Αθηναίοι VS Επαρχιώτες

Παντρεύεται η Αννα Μαρία Βέλλη

Χτες

Δείτε φωτογραφία με το μονόπετρο

Ο Ματ Ντέιμον παραδέχθηκε ότι η σύζυγός του είχε «crush» με τον κολλητό του, Μπεν Αφλεκ

Χτες

Η εξομολόγηση του Ντέιμον για τη φιλία του με τον Μπεν Αφλεκ και τον παλιό «έρωτα» της συζύγου του για τον 53χρονο ηθοποιό

Eurovision: Το κόστος του εθνικού τελικού – Παρουσιάστρια η Μπέττυ Μαγγίρα

Χτες

Θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό

Survivor: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφoς του Gio Kay

Χτες

Θα κερδίσει, θα μας θυμούνται και τους δύο σαν τον Μέγα Αλέξανδρο, είπε η σύντροφος του Gio

«Βόμβα» από την Κοντσίτα: «Αποχωρώ από οτιδήποτε έχει σχέση με τη Eurovision»

Χτες

Η γνωστή drag queen από την Αυστρία -κατά κόσμον Thomas Neuwirth- έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram

Survivor 2026: «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις» ‑ Ένταση μεταξύ Γιώργου Λιανού και Gio Kay

Χτες

Ποιος είναι ο Γιώργος Καραντώνης που είχε γίνει viral πριν καν μπει στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης

Ο Ουγγαρέζος για την γκάφα που έγινε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ: Πρόκειται για επικίνδυνη ανικανότητα

Χτες

Στο θέμα για τις αναταραχές στο Ιράν έδειξαν τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά από συναυλία του ΛΕΞ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.