E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πώς βλέπουμε εμείς το σώμα μας στην παραλία και πώς το βλέπουν οι άντρες;

Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες, κορίτσια!

Πώς βλέπουμε εμείς το σώμα μας στην παραλία και πώς το βλέπουν οι άντρες;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γυναίκες, ως γνωστόν, είμαστε ανασφαλείς. Αυτό δεν οφείλεται στον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει, στο χαρακτήρα ή στην εμφάνισή μας, αλλά καθαρά και μόνο στη φύση μας! Με λίγα λόγια, από τη στιγμή που γεννιέται ένα κοριτσάκι, οι... Μοίρες τού δίνουν απλόχερα, εκτός όλων των άλλων, και μία γερή δόση ανασφάλειας! Όχι ότι τα αγόρια δεν τραβάνε κι αυτά τα ζόρια τους, αλλά, όσο να πεις, είναι λίγο πιο κουλ και χαλαροί όσον αφορά την εμφάνισή τους, αν και εδώ έχουμε να προσθέσουμε ότι η γυναίκα θεωρείται το ωραίο φύλο και οφείλει να είναι πάντα πιο προσεγμένη, σε αντίθεση με τους άντρες, οι οποίοι και σαν μπαλίτσες να είναι, τις επιτυχίες τους θα τις έχουν! Αλλά, όσο κι αν αγχώνεστε για το σώμα και γενικότερα για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που θεωρείται και η... στιγμή της αλήθειας, εμείς έχουμε να πούμε ότι κανένας άντρας δεν συμμερίζεται τις δικές σας ανασφάλειες, και ειδικά εκείνες τη δύσκολη ώρα της παραλίας, οι οποίες, καλώς ή κακώς, γιγαντώνονται! Παρακάτω, λοιπόν, σας έχουμε κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα, από τη σκληρή γυναικεία πλευρά και από την πιο... γλυκούλα αντρική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Είστε μία χοντρή με μπούτια: Εσείς φυσικά, όπως και κάθε χρόνο, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, λίγο πριν βγείτε στην παραλία, το μόνο που βλέπετε πάνω σας είναι ο αντίκτυπος όλων των παρασπονδιών σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα! Οι πίτσες έχουν σταθεί στην κοιλιά, τα σουβλάκια στους γοφούς και όλα εκείνα τα αναψυκτικά έχουν πάρει τη μορφή κυτταρίτιδας, η οποία εξαπλώνεται σαν λαίλαπα στα, θεόχοντρα (φυσικά) μπουτάκια σας, με αποτέλεσμα με το που εμφανιστείτε στην παραλία να παρακαλάτε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί! Ξέρετε όμως, αγαπητές μου, τι βλέπουν οι άντρες; Βλέπουν ένα φυσιολογικό γυναικείο κορμί, το οποίο και αψεγάδιαστο δεν το λες και σίγουρα κάποιες διορθώσεις χεριάζεται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο αποκρουστικό. Οπότε χαλαρώστε και βγάλτε τα μπουτάκια σας να λιαστούν.

2. Είστε κάτασπρη, ενώ όλες είναι μαυρισμένες: Ναι, οι γυναίκες αγαπάμε το μαύρισμα και αν όχι όλες, οι περισσότερες τουλάχιστον, είμαστε ικανές να τσουρουφλιστούμε προκειμένου να γίνουμε μία μπρονζέ θεά! Τι γίνεται όμως όταν είναι τα πρώτα μπάνια και είμαστε ακόμα γαλακτερές σαν γάλα εβαπορέ; Και τι γίνεται όταν σε όλη την πλαζ είμαστε μόνο εμείς ασπρουλιάρες και όλες οι υπόλοιπες μοιάζουν με αδερφές της Rihanna; Καταστροφή; Κορίτσια, χαλαρώστε και ακούστε το εξής: κανένας άντρας δεν πρόκειται να πέσει στον έρωτα μιας γυναίκας για το μαύρισμά της. Μπορεί όντως να κοιτάξει ένα ξανθό μαυροτσούκαλο με κίτρινο μαγιό, αλλά μέχρι εκεί. Το μαύρισμα είναι από τα ελάχιστα πράγματα στη γυναικεία εμφάνιση, που δεν αφορούν καθόλου τον άντρα. Μα καθόλου όμως. Το ότι είστε μία άσπρη κοπέλα μέσα σε μπρονζέ οπτασίες, τον κάνει να υποθέτει το προφανές: εργάζεστε και ο χρόνος σας δεν σας επιτρέπει να λιώνετε κάθε μέρα στην παραλία! Λογικό δεν είναι;

3. Ας ντυθώ να μη φαίνομαι: Για να πάτε στην παραλία φοράτε περισσότερα από ότι για να πάτε στα χιόνια; Για να σηκωθείτε από την ξαπλώστρα μέχρι την τουαλέτα του beach bar βάζετε παρεό, φανελάκι και αν σας βρίσκεται και κάτι από πάνω; Το ξέρετε ότι είστε αστεία; Δεν λέμε φυσικά να τριγυρνάτε στους δρόμους μόνο με το μαγιό, ούτε αν πάτε στην ψαροταβέρνα μετά να κάθεστε... γυμνή, γιατί αυτό επιτρέπεται σε μία γυναίκα μέχρι τα 12, άντε 13 της, αλλά το να ντύνεστε σαν αστακός κάθε φορά που θα πρέπει να μετακινηθείτε, εκτός του ότι είναι παρανοϊκό, καταντάει και κουραστικό, για εσάς και μόνο! Βέβαια, επειδή οι άντρες, οι οποίοι σκέφτονται λίγο πιο απλά και απονήρευτα, το μόνο που βλέπουν είναι απλά μία κοπέλα που... κρυώνει! Και, όντως, σε αυτή την περίπτωση, κάπως τον τρομάζετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

4. Όλες έχουν τόσο ωραία σώματα: Ε ναι, φυσικά! Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να αράζουμε στην ξαπλώστρα και απλά να χαζεύουμε τα σώματα που περνούν! Όχι τα αντρικά, προς Θεού, ανώμαλες είμαστε; Εννοείται ότι όποια κι αν περάσει από μπροστά μας σκανάρεται λεπτομερώς και φυσικά βγαίνει πάντα καλύτερη από εμάς. Μα είναι δυνατόν; Να ξέρετε μόνο ότι και οι άλλες το ίδιο μπορεί να σκέφτονται για εσάς. Έτσι πάνε αυτά. Κάποια έχει καλύτερο στήθος, κάποια οπίσθια και κάποια έχει τον ωραιότερο άντρα της παραλίας! Όλα μαζί σε ένα δύσκολα να τα βρεις. Φυσικά οι άντρες θα παρατηρήσουν τις κορμάρες και το πού υστερείτε εσείς σε σχέση με αυτές μόνο αν ανοίξετε κουβέντα, οπότε και θα φανείτε εντελώς κομπλεξική. Μέχρι τότε, ωραία είναι και η άλλη, αλλά καλή είστε κι εσείς!

5. Αν παίξω βόλει ή ρακέτες θα ρεζιλευτώ: Ε ναι, φυσικά, γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι υπεραθλητές! Παραλία σημαίνει διασκέδαση, οπότε καλό θα ήταν να αφήσετε τον εαυτό σας λιγάκι ελεύθερο! Δεν έχετε ιδέα από αθλήματα; Παίξτε όπως και να 'χει, γιατί τουλάχιστον θα γελάσετε! Η ομάδα σας έχασε εξαιτίας σας; Ε και; Σημασία έχει ότι ευχαριστηθήκατε! Το να μην κάνετε ρούπι από την ξαπλώστρα, ενώ θέλετε, είναι καταπιεστικό και στενάχωρο. Ξέρετε τι θα σκεφτεί ένας άντρας που θα σας δει να κάνετε τη μία γκάφα μετά την άλλη; "Κοίτα πόσο ακομπλεξάριστη και αστεία είναι"! Αφήστε, δε, που όταν τον χτυπήσετε στο κεφάλι με την μπάλα, θα βρει και ευκαρία να σας πιάσει την κουβέντα!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφίζει την Κάτια Ζυγούλη στην Κέρκυρα

Σήμερα

Το ζευγάρι κάνει διακοπές στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή

Λένα Σαμαρά: Ο αποχαιρετισμός της Μίνας Βαλυράκη και του Σάββα Σαββόπουλου

Σήμερα

Η Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη φιλοτέχνησε έναν πίνακα και ο Σάββας Σαββόπουλος έγραψε ένα ποίημα στη μνήμη της κόρης του Αντώνη και της Γεωργίας Σαμαρά που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή

Η Τζούλια Νόβα ποζάρει στο κρεβάτι καλυμμένη με ένα πάπλωμα

Σήμερα

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Βαγγέλης Περρής: «Μεγάλη αηδία το trailer του Γιώργου Λιάγκα, ήμουν 4 χρόνια και…»

Σήμερα

Το σχόλιό του μετά την αποχώρηση από την εκπομπή του ΑΝΤ1

«Να με θυμάστε, σας παρακαλώ»: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο μήνυμα του «πιο καλόκαρδου δικαστή» Φρανκ Κάπριο

Σήμερα

«Πιστεύω βαθιά στη δύναμη της προσευχής», είπε από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Η Ματίνα Παγώνη αιφνιδίασε τη Μαρία Αντωνά: «Όλοι λένε πόσο ερωτευμένοι είστε με τον Λιάγκα»

Σήμερα

«Ο έρωτας είναι πολύ ωραίο πράγμα», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Η Μαρία Κορινθίου στην αγκαλιά του συντρόφου της ‑ Δείτε το στιγμιότυπο

Σήμερα

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ιταλία

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του

Σήμερα

Ξανά τον έρωτα φαίνεται πως βρήκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος πλάι στην εντυπωσιακή Δανάη Βαρθολομάτου.

Viral: Ρατσίστρια πελάτισσα αρνήθηκε παραγγελία γιατί ο διανομέας δεν ήταν Έλληνας

Σήμερα

Θύελλα αντιδράσεων στα social media για την απαράδεκτη συμπεριφορά της πελάτισσας

Γιώργος Μαζωνάκης: Περνά στην αντεπίθεση με μηνύσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Σήμερα

Ώρα αποφάσεων για τον Γιώργο Μαζωνάκη που είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τέλους στη διαμάχη με την οικογένειά του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.