ADVERTISEMENT

Σεκιουριτάς στο Ειρηνοδικείο φωτογράφιζε ασκούμενες δικηγόρους εν αγνοία τους

Κατά τη σύλληψή του, εντοπίστηκαν φωτογραφίες κι άλλων γυναικών στο τηλέφωνό του

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Σεκιουριτάς στο Ειρηνοδικείο φωτογράφιζε ασκούμενες δικηγόρους εν αγνοία τους
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Μια νεαρή δικηγόρος αντιλήφθηκε πως ο σεκιουριτάς την φωτογράφιζε επανειλημμένα εν αγνοία της 

Χειροπέδες σε έναν σεκιουριτά που φωτογράφιζε ασκούμενες δικηγόρους εν αγνοία τους στο Ειρηνοδικείο, πέρασαν οι αστυνομικές αρχές.

ADVERTISEMENT

Τη «δράση» του σεκιουριτά αντιλήφθηκε μια 23χρονη ασκούμενη, που βρισκόταν στο Ειρηνοδικείο και αντιλήφθηκε πως ένας άνδρας, ο οποίος ήταν υπάλληλος εταιρείας φύλαξης του δικαστηρίου, την φωτογράφιζε εν αγνοία της.

Αμέσως απευθύνθηκε σε ανώτερή της, ενώ όταν η ίδια είπε στον άνδρα να σταματήσει, εκείνος την αγνόησε επιδεικτικά και αμέσως - μαζί με την ανώτερή της - τον κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του, την ώρα που ο ίδιος κρυβόταν σε μία έξοδο κινδύνου και κατέσχεσε το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο βρέθηκαν φωτογραφίες και άλλων γυναικών. Ο άνδρας κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας πράξης.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο