E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαίρη Μπάρκουλη: «Ο Νίκος δούλευε σε μνημόσυνα για να βγει ο Ανδρέας από γηροκομείο»

Η ιστορία ζωής της Μαίρης Μπάρκουλη, οι δύσκολες στιγμές, ο γάμος και το δέσιμο με τον γιο της

Μαίρη Μπάρκουλη: «Ο Νίκος δούλευε σε μνημόσυνα για να βγει ο Ανδρέας από γηροκομείο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 23/10/2021 | 13:04

Η Μαίρη Μπάρκουλη, με συγκινητικά λόγια, μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον γιο της, Νίκο, όσο ο αείμνηστος Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν άρρωστος και νοσηλευόταν στα νοσοκομεία. «Ήταν τόσο ζωντανός, ζωηρός που πολλές φορές δεν μπορούσα εγώ ν' ακολουθήσω τη ζωή του. Γνωριστήκαμε σε μία περίοδο που δεν είχε καθόλου χρήματα. Δεν ήθελα να παντρευτούμε και πήγε κρυφά στο δημαρχείο και είπε το παράπονό του ότι δεν θέλω να τον παντρευτώ και μου είπαν ότι "το Σάββατο στις 12 παντρεύεστε".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άφησα τη δουλειά μου για να μείνω μόνιμα στην Πάρο με τον Ανδρέα επειδή μου το ζήτησε. Επειδή είχε δημιουργήσει χρέη από τον προηγούμενο γάμο του δούλεψα και προσπαθήσαμε να ξεχρεώσουμε, γιατί ήθελα ν' αποκτήσει πάλι την αξιοπρέπειά του στο νησί. Κάποια στιγμή ξεμείναμε. Ανοίξαμε το ψυγείο κι είχε μέσα ένα αβγό. Μου λέει ότι δεν πεινάει και του είπα "ούτε εγώ". Το έφτιαξα να το φάμε μισό μισό και την ώρα εκείνη έκλαιγα. Και ήρθε κοντά μου και μου λέει "βρε χαζό γιατί κλαις έλα εδώ να σε χορέψω" και μου τραγούδησε το "Χρόνια σε περίμενα". Ποια πείνα…».

«Έκανα μία επέμβαση και χρειάστηκε προσωρινά να μπει ο Ανδρέας σε γηροκομείο. Κάποια στιγμή με πιάνει μια κυρία και μου λέει: "Ξέρεις τι κάνει το παιδί σου; Δουλεύει στα μνημόσυνα και φτιάχνει καφέδες". Τον ρώτησε ένας κύριος γιατί τόσο μικρό παιδί δουλεύει και εκείνος είπε για να μαζέψει λεφτά να βγάλει τον μπαμπά του όσο πιο γρήγορα γίνεται από εκεί. Όσα συγγνώμη και αν του ζητήσω δε θα εξιλεωθώ ποτέ γι' αυτό το παιδί. Την τελευταία φορά, που μπήκε εντατική ο Ανδρέας ήταν μόνο του στο σπίτι, δεν ήθελε να πάει πουθενά και έπεσε το ανοσοποιητικό του, μου έδωσαν από το νοσοκομείο γέλι που βάζουν στους καρκινοπαθείς να μπορέσει το παιδί να καταπιεί έστω νερό».

Ακούγοντας αυτά τα λόγια, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. «Συγγνώμη που συγκινούμαι αλλά γνωρίζοντάς τον και μιλώντας και με τον Νίκο Κοκλώνη για όλα αυτά που έχει περάσει… τον θαυμάζω πάρα πολύ γιατί έχει πάρει από τόσο νωρίς τη ζωή στα χέρια του και είναι τόσο δεμένος με την οικογένεια που πολλές φορές με τους ρυθμούς της κοινωνίας την έχουμε λίγο ξεχάσει».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Μαρία Μπάρκουλη αποκάλυψε το άγριο μπούλινγκ που βίωσε ο γιος της στο σχολείο. «Τον έκλειναν στην τουαλέτα και τον έδερναν. Με ειδοποιούν μία ημέρα από το σχολείο και πηγαίνω και βλέπω το παιδί από τη μέση και πάνω γιατί τον είχαν ξεγυμνώσει και τον έσερναν μέσα στο χιόνι».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιμάν Κελίφ: Αγνώριστη η μποξέρ που προκάλεσε σάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πριν 4 ώρες

Η εικόνα αυτή ήρθε περίπου μια εβδομάδα από την εξομολόγηση της Κελίφ ότι περνάει μια «δύσκολη φάση» έναν χρόνο από την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Παρίσι

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Πριν 4 ώρες

Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Παντρεύεται η Στέλλα Πάσσαρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Χτες

Η έκπληξη από τον σύντροφό της μέσα σε θερινό σινεμά - Το λαμπερό μονόπετρο που της χάρισε

Τραγωδία στο Emily in Paris: Θάνατος στα γυρίσματα του νέου κύκλου

Χτες

Σύμφωνα με τα ιταλικά media, τα γυρίσματα έχουν διακοπεί.

Κατερίνα Καινούργιου: Ακόμη μία αποχώρηση από την ομάδα της εκπομπής της

Χτες

`Ήταν πολύ όμορφα αλλά όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν`

Έλλη Κοκκίνου: Με κίτρινο μπικίνι στη Σέριφο ‑ Έτσι είναι στα 55 της χωρίς ρετούς

Χτες

Η τραγουδίστρια πέρασε τρεις ημέρες στο νησί των Κυκλάδων

Η Νατάσσα Μποφίλιου δημοσίευσε στιγμιότυπό της με μπικίνι από τη Φολέγανδρο

Χτες

Αγαπημένο μέρος, έγραψε η τραγουδίστρια για το νησί των Κυκλάδων

Σοφία Καρβέλα: «Τώρα αυτό είναι υγιές και όμορφο;» ‑ Η απάντησή της σε σχόλια κάτω από φωτογραφία της με μαγιό

Προχτές

Η σχεδιάστρια μόδας έλαβε ποικίλα σχόλια σε πρόσφατη ανάρτηση από τις διακοπές της στην Τουρκία

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιπλέει σε πισίνα και δείχνει πώς τη «βρίσκουν τα mail» που λαμβάνει ‑ Δείτε βίντεο

Προχτές

Η χιουμοριστική ανάρτηση που κοινοποίησε η ηθοποιός στα social media

Γαία Μερκούρη για την σεξοuαλική παρενόχληση που υπέστη: «Με ακολούθησε μέχρι το σπίτι και αuνανιζόταν»

Προχτές

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη μιλάει ανοιχτά για την ανατριχιαστική εμπειρία που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.