E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο»

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Γκαγκάκη στην τηλεοπτική της συνέντευξη!

«Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 31/10/2021 | 20:31

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη το μεσημέρι της Κυριακής στην κάμερα του Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε τόσο στην τηλεοπτική πραγματικότητα όσο και στην επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βεβαίως μου έχει λείψει η τηλεόραση και βεβαίως θα βρισκόμουν ξανά σε ρόλο κριτή σε κάποια εκπομπή. Τώρα πια είναι όμως τόσοι πολλοί οι κριτές που δεν έχει και καμιά ιδιαιτερότητα. Τότε δεν ήταν τόσοι πολλοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αρκετές φορές ένιωσα πως με πλησίασαν κάποια πρόσωπα λόγω της θέση μου. Δεν το έκρυβαν μάλιστα. Ότι ήθελαν, έλεγαν πως χρειάζομαι αυτό και αυτό. Αντιθέτως, έχει υπάρξει άνθρωπος ο οποίος έχει φύγει από κοντά μου διότι η έκθεση ήταν τέτοια που τον ενόχλησε και ήταν από τα ζόρικα κομμάτια» συμπλήρωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη. «Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει και κάποιο τρίτο πρόσωπο με την ελπίδα και την αγωνία να πείσω αυτόν τον άνθρωπο να μείνει μαζί μου. Το χειρότερο που έχω κάνει, και αυτό ίσως να μην το έχω ξαναπεί πουθενά, είναι πως έχω περιμένει πολλά χρόνια και έχω χάσει χρόνια αρκετά θεωρώντας ότι κάτι θα ειστρέψει στο σημείο που το θέλω εγώ για να ξαναγίνουν τα πράγματα όπως πριν».

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά θέλω να το προσπαθήσω. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες και θεωρώ ότι, όταν το πολυλές, το γρουσουζεύεις» εξομολογήθηκε από καρδιάς στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

Κρήτη: Συγκινητικός γάμος για ζευγάρι στην Αρβη ‑ Η στιγμή που άγγιξε όλους τους καλεσμένους

Χτες

Η Χριστίνα Αγγελάκη και ο Στιβ Γιάνσεν ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Αρβη Κρήτης, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση και κρητική παράδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.