E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο»

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Γκαγκάκη στην τηλεοπτική της συνέντευξη!

«Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 31/10/2021 | 20:31

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη το μεσημέρι της Κυριακής στην κάμερα του Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε τόσο στην τηλεοπτική πραγματικότητα όσο και στην επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βεβαίως μου έχει λείψει η τηλεόραση και βεβαίως θα βρισκόμουν ξανά σε ρόλο κριτή σε κάποια εκπομπή. Τώρα πια είναι όμως τόσοι πολλοί οι κριτές που δεν έχει και καμιά ιδιαιτερότητα. Τότε δεν ήταν τόσοι πολλοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αρκετές φορές ένιωσα πως με πλησίασαν κάποια πρόσωπα λόγω της θέση μου. Δεν το έκρυβαν μάλιστα. Ότι ήθελαν, έλεγαν πως χρειάζομαι αυτό και αυτό. Αντιθέτως, έχει υπάρξει άνθρωπος ο οποίος έχει φύγει από κοντά μου διότι η έκθεση ήταν τέτοια που τον ενόχλησε και ήταν από τα ζόρικα κομμάτια» συμπλήρωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη. «Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει και κάποιο τρίτο πρόσωπο με την ελπίδα και την αγωνία να πείσω αυτόν τον άνθρωπο να μείνει μαζί μου. Το χειρότερο που έχω κάνει, και αυτό ίσως να μην το έχω ξαναπεί πουθενά, είναι πως έχω περιμένει πολλά χρόνια και έχω χάσει χρόνια αρκετά θεωρώντας ότι κάτι θα ειστρέψει στο σημείο που το θέλω εγώ για να ξαναγίνουν τα πράγματα όπως πριν».

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά θέλω να το προσπαθήσω. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες και θεωρώ ότι, όταν το πολυλές, το γρουσουζεύεις» εξομολογήθηκε από καρδιάς στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μελέτη για Συνατσάκη: «Έχουμε κάτι προσωπικό που ξεκίνησε από την ίδια και δεν το έχουμε λύσει»

Σήμερα

«Κάποια στιγμή ίσως πρέπει να ...», είπε η Ελεονώρα Μελέτη

Καίτη Κωνσταντίνου: «Έφυγα γιατί διαφωνήσαμε μεταξύ μας, δεν ήθελα να ... »

Σήμερα

«Κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, διαφώνησα ...» αποκαλύπτει η Καίτη Κωνσταντίνου»

Μανούσος Μανουσάκης: «Η κυρία Βλαντή έγινε εισαγγελέας;»

Σήμερα

«Ο κ. Κιμούλης έχει καταδικαστεί για κάτι; Έγινε κάποια μήνυση εναντίον του;», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Κύπρος: Πήγε να πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ με... 15.500 κέρματα

Σήμερα

Εμφανίστηκε με μια βαλίτσα γεμάτη κέρματα 1,2,5 και 10 λεπτών

Η 58χρονη Paulina Porizkova ποζάρει toρless σε εξώφυλλο περιοδικού

Σήμερα

«Η δύναμή μου βρίσκεται στη δυνατότητα να δείχνω τον εαυτό μου όπως είμαι»

H Josephine έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Σήμερα

Από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ αλλά και τα μαλλιά της, η ίδια πολύ συχνά κάνει αλλαγές

Αντέδρασε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την ερώτηση της ρεπόρτερ: «Δεν έχετε σχέση μάλλον»

Σήμερα

Δείτε όσα είπαν on camera Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη

Μελέτη για Συνατσάκη: «Έχουμε κάτι που ξεκίνησε από την ίδια και δεν το έχουμε λύσει»

Σήμερα

«Κάποια στιγμή ίσως πρέπει να το λύσουμε», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Κουτσελίνη: Δίνει συνέχεια στην κόντρα με τη Συνατσάκη ‑ «Μιλά για τις πλαστικές μου, υπάρχουν ντοκουμέντα»

Σήμερα

«Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα, γελάω» σχολίασε σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.