E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

67χρονος με κορμί φωτιά δίνει συμβουλές για το απόλυτο σώμα

Πως να μείνετε και εσείς fit σε όποια ηλικία και αν είστε

67χρονος με κορμί φωτιά δίνει συμβουλές για το απόλυτο σώμα
Photo via Ladbible
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

Ένας ηλικιωμένος, ο οποίος είναι ακόμα φέτες στα 67 του χρόνια, μοιράστηκε τα μυστικά που τον κρατάν σε φόρμα μέχρι και τώρα, σε αυτήν την ηλικία. Μιλάμε για ένα φοβερά γυμνασμένο κορμί, που θα ζήλευαν ακόμα και 20χρονοι άντρες.

Ο Mike Millen έχει 9.000 ακολούθους στο Instagram οι οποίοι παρακολουθούν τακτικά τα βίντεο, στα οποία δείχνει πώς καταφέρνει να διατηρήσει την απίστευτη σωματική του διάπλαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολύ νεότεροι άνδρες θα ήθελαν να έχουν ένα six pack και δικέφαλους σαν αυτό που έχει ο ίδιος, το μόνο σίγουρο.

Ο Millen, ο οποίος είναι από το Κεντ της Αγγλίας, έχει εργαστεί ως personal trainer για 20 χρόνια, αλλά δίνει τα περισσότερα από τα εύσημα για τη δουλειά που έχει κάνει στο σώμα του στο «καλύτερο γυμναστήριο του κόσμου» - την υπέροχη ύπαιθρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν δεν ασχολείται με το Instagram ή δεν γυμνάζεται, ο Mike εργάζεται επίσης ως μοντέλο.

Κάνει την προπόνησή του κολυμπώντας σε λίμνες, κάνοντας τρέξιμο και πεζοπορία και κάνοντας ένα κρύο ντους στον κήπο, του κάθε βράδυ. Ό,τι και να κάνει, ξεκάθαρα λειτουργεί, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του.

Όπως εξήγησε στη Daily Mail: «Η προπόνηση έξω φέρνει περισσότερα οφέλη όσε εμάς. Δεν είναι μόνο καλό για το σώμα μας αλλά και για την ψυχή και το μυαλό μας επίσης. Η φυσική κατάσταση είναι τόσο σημαντική για μένα, γιατί σε όλη μου τη ζωή μου έδωσε μια φανταστική ποιότητα ζωής και συνεχίζει να το κάνει κάθε μέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η οικογένειά μου πιστεύει ότι είμαι περίεργος και ανησυχεί για μερικά από τα πράγματα που κάνω, αλλά εξακολουθεί να είναι περήφανη για τον τρόπο ζωής που έχω επιλέξει».

Ο 60χρονος προτιμά να εργάζεται στη φύση από το να είναι μέσα σε ένα γυμναστήριο - αν και φαίνεται ότι κάνει κάποια πράγματα και εκεί - και χρησιμοποιεί κυρίως προπονήσεις calisthenics, οι οποίες βασίζονται στο δικό του σωματικό βάρος και χρειάζονται ελάχιστο εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η προπόνηση calisthenics που κάνω θεωρώ ότι γίνεται καλύτερα έξω σε ένα δάσος, σε μια παραλία, σε ένα πάρκο, σχεδόν οπουδήποτε. Υπάρχουν πάντα δέντρα για σκαρφάλωμα, βράχοι ή κορμοί για χρήση σαν όργανα γυμναστική και παιχνίδι. Το πιο κρύο μέρος στο οποίο έχω προπονηθεί ήταν η Ισλανδία, σε μια παραλία τον Ιανουάριο, όταν η θερμοκρασία ήταν περίπου -12 C. Στην πραγματικότητα κολύμπησα στη θάλασσα για λίγο με τα παγόβουνα».

Αν θέλετε να πάρετε μερικές συμβουλές και να προπονηθείτε όπως ο Mike, ο ίδιος; κάνει μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα μέσω υπολογιστή, στην πλατφόρμα LiveNOW στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μιλώντας για τον ρόλο του, είπε: «Μου αρέσει πολύ να οδηγώ τα διαδικτυακά μαθήματα και να μοιράζομαι την εμπειρία και τις γνώσεις μου με ένα πολύ νεότερο κοινό».

Ο ίδιος δε, προτρέπει και τον υπόλοιπο κόσμο να ξεκινήσει να γυμνάζεται, λέγοντας ότι «Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης. Ανεξάρτητα από την ηλικία ή την φυσική σας κατάσταση, υπάρχει πάντα ένα σωστό πρόγραμμα εκεί έξω για όλους».

«Όλοι έχουμε διαφορετικά επίπεδα, αλλά όποιο πρόγραμμα επιπέδου κι αν επιλέξετε, θα σας δώσει καλύτερη ποιότητα ζωής και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα πρότεινα να ξεκινήσετε με το περπάτημα. Είναι δωρεάν, απαιτείται πολύ λίγος εξοπλισμός, όπως ένα ζευγάρι απλά άνετα παπούτσια και είστε έξω στον καθαρό αέρα με τη φύση. Κάντε πάντα το γυμναστήριο διασκεδαστικό και βρείτε ένα πρόγραμμα που σας αρέσει.»

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Σήμερα

«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Σήμερα

Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Φαίη Σκορδά ‑ Μάρτζυ Λαζάρου: Αρπάχτηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Είναι ακραίο να λες αυτό το πράγμα»

Σήμερα

«Έχω κάνει πάνελ στον Μένιο Φουρθιώτη! Δεν είναι αστείο να το λες αυτό;»

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά ‑ «Καλό ταξίδι ... Σ΄αγαπώ»

Σήμερα

Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου

Αρκάς: Η «Καλημέρα» με την Αθήνα πνιγμένη στη σκόνη

Σήμερα

Η σκόνη είναι τόση που έχει καλύψει ακόμη και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης

Ποιοι διάσημοι δεν πιστεύουν στη μονογαμία και το έχουν δηλώσει

Σήμερα

Ενώ ορισμένα άτομα ασπάζονται την παραδοσιακή μονογαμία, άλλα αμφισβητούν την καταλληλότητά της

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.