Το Σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 4/11/2021 | 17:34
Μετά το θάνατο του δεύτερου συζύγου της, η Μπερνάρντα Άλμπα γίνεται τυραννική με τις πέντε κόρες της, που σπάνια είχαν οποιαδήποτε επαφή με το άλλο φύλο. Επιβάλλει πένθος 8 χρόνων και τον εγκλεισμό τους μες στο σπίτι, καθώς η ανώτερη τάξη τους δεν τους επιτρέπει να "ανακατεύονται" με τους απλούς χωρικούς.
Η Ανγκούστιας, η μεγαλύτερη κόρη της Μπερνάρντα από τον πρώτο της γάμο, κληρονομεί την περιουσία του πατέρα της κι έτσι προσελκύει το ενδιαφέρον ενός μνηστήρα, του Πέπε Ρομάνο. Τον Πέπε όμως ποθούν κι η Αδέλα, η μικρότερη κόρη, που αρνείται να υποταχθεί στη μητέρα της και συνάπτει ερωτική σχέση μαζί του, αλλά κι η Μαρτίριο, που τη ζηλεύει για κάτι που η ίδια δεν μπορεί να αποκτήσει, λόγω του παρουσιαστικού της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Χριστούγεννα στην Παραμυθοχώρα: Μαγική Απόδραση στη Λουτρόπολη Πόζαρ!
Προχτές
Το νέο θεματικό πάρκο Χριστουγέννων στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, υπόσχεται να σας χαρίσει τις ωραιότερες γιορτινές αναμνήσεις!
Job Fair ELSA Greece
Πριν 3 μέρες
Ένα διήμερο Job Fair που φέρνει σε άμεση επαφή φοιτητές Νομικής με κορυφαίους νομικούς φορείς και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης
9ο Φεστιβάλ WIFT GR «50/50 ισότητα και στον κινηματογράφο»
Πριν 1 εβδομάδα
27-30/11/2025, Ταινιοθήκη της Ελλάδος
Έρχεται το 4ο Fuckup Nights Thessaloniki: Christmas Edition
Πριν 1 εβδομάδα
Μη χάσετε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, γεμάτη γιορτινές εκπλήξεις!
Career Path Youth στις 26 Νοεμβρίου στον Δήμο Αγίων Αναργύρων ‑ Καματερού
Πριν 1 εβδομάδα
Επαγγελματικός προσανατολισμός και συμβουλευτική για μαθητές γυμνασίου και λυκείου
EESTEC Career EXPO Thessaloniki 2025
Το event που χρειάζεσαι για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην αγορά εργασίας!
Η Δούκισσα της Πλακεντίας: Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στη νέα παράσταση του Γιώργου Νανούρη
Πριν 2 εβδομάδες












