E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανδρέας Πασπάτης ‑ Διαβάστηκε

Ανδρέας Πασπάτης ‑ Διαβάστηκε
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/11/2021 | 18:29

Ο Ανδρέας Πασπάτης, ένας κωμικός με μεγάλη πορεία στην ελληνική Stand Up Comedy σκηνή, μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης του παράστασης (“Τσάι Party”), επανέρχεται δυναμικά με την τελευταία solo Stand Up Comedy παράστασή του με τίτλο “Διαβάστηκε”, για έξι μόνο παραστάσεις από την πρώτη Πέμπτη του Δεκέμβρη (2/12) στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού.      

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στέλνετε και εσείς μηνύματα και η απάντηση που παίρνετε είναι ότι “διαβάστηκε”; Νιώθετε ότι μιλάτε μόνο εσείς και κανείς δεν θέλει να μιλάει σε εσάς; Μην απελπίζεστε! Ο Ανδρέας Πασπάτης, έρχεται με 80 λεπτά καταιγιστικής κωμωδίας, μιλώντας για καθημερινά θέματα από στοιχήματα και social media μέχρι τη λαϊκή, τους γιατρούς και πολλά άλλα, χωρίς αυτή τη φορά να χρειάζεται εσείς να απαντάτε.

Με έξυπνο χιούμορ, γρήγορες εναλλαγές θεματολογιών και εύστοχη τοποθέτηση, ο Ανδρέας Πασπάτης σχολιάζει και καυτηριάζει την πιο αστεία πλευρά της καθημερινότητάς σε μια παρασταση που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε.

Λίγα λόγια για τον κωμικό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up Comedy από το 2007. Μετράει συνεχείς παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του comedy central στο Λονδίνο και η πρώτη solo του παρασταση «Τσάι Party» παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2017 και 2018 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό. Διοργάνωσε και συμπαρουσίασε το 2015 το πρώτο Stand Up Comedy Battle, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και το 2016 το πρώτο ζωντανό Comedy Talk Show “The Comedians”. Ακόμη, έχει πάρει μέρος σε διοργανώσεις όπως το «Stand up for U», διάφορα Tedx, και αποτέλεσε παρουσιαστής του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έχει υπάρξει ιδρυτής και πρόεδρος του Brunel University Comedy Society (London) και πλέον συνδιοργανώνει το Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Open Mic.

 

ΙNFO:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραστάσεις | Πέμπτη 2, 9, 16, 23, 30 του Δεκεμβρίου και Πέμπτη 6 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης | 21:00

Διάρκεια | 80’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γενική είσοδος | 10 Ευρώ

Παραγωγή: Olympia Culture

Στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού (Ευμολπιδών 13, Γκάζι – 3 λεπτά από το μετρό Κεραμεικού)

 

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κόντρα στον Ανεμο: η ιπτάμενη περιπέτεια της Τίρα

Σήμερα

ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗαπό 26/10 έως 14/1210

Reworks Festival 2025: Το πλήρες lineup της 21ης έκδοσης

Πριν 3 εβδομάδες

Το reworks 2025 συνεχίζει να χαράζει νέους δρόμους, δημιουργώντας εμπειρίες που μένουν αξέχαστες.

Γιώργος & Νίκος Στρατάκης στη Μονή Λαζαριστών

Πριν 3 εβδομάδες

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ17/09

Οι Puressence αγαπούν τη Θεσσαλονίκη και μας λένε γιατί

Πριν 3 εβδομάδες

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ20/09

Techniques by Blend Athens ‑ Indira Paganotto presents: Artcore

Πριν 4 εβδομάδες

ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO ΦΑΛΗΡΟ04/10

Παύλος Παυλίδης live στο Θέατρο Γης

Πριν 4 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ27/09

Thessaloniki Beer Festival 2025

Πριν 4 εβδομάδες

ΔΕΘ - HELEXPOαπό 26/09 έως 28/09

Manu Chao ultra acoustico live in Thessaloniki

Πριν 4 εβδομάδες

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ12/0925

53ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2025: Οι εκδηλώσεις από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου

Πριν 4 εβδομάδες

Μην χάσετε τις συναρπαστικές στιγμές και τα μοναδικά ραντεβού με το βιβλίο στο Πάρκο του Αρεως!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.