E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βόλος: «Ήταν η κακιά ώρα» είπε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον δίδυμο αδελφό του

Ο 69χρονος απέδωσε την επίθεση κατά του αδελφού του σε αυτοάμυνα

Βόλος: «Ήταν η κακιά ώρα» είπε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον δίδυμο αδελφό του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 6/11/2021 | 12:24

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, σε βαθμό κακουργήματος κατηγορείται 69χρονος άνδρας.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης (4/11) όταν μαχαίρωσε τουλάχιστον δύο φορές τον δίδυμο αδελφό του, ο οποίος μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες (5/11) στα Δικαστήρια, όπου του ασκήθηκαν διώξεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αδελφός του λέγοντας ότι «θα γίνει καλά».

«Ήταν η κακιά ώρα»

Σύμφωνα ρεπορτάζ του magnesianews, ο ίδιος δε φαίνεται να έδειξε μεταμέλεια, απέδωσε την επίθεση κατά του αδελφού του σε αυτοάμυνα, ισχυριζόμενος ότι εκείνος του επιτέθηκε πρώτος και κατέθεσε ότι ήταν η κακιά ώρα που πήρε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Μετά την άσκηση διώξεων οδηγήθηκε στον ανακριτή, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να ορίσει δικηγόρο, αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα και μέχρι τότε κρατείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ιστορικό του συμβάντος

Τα δύο αδέλφια μάλωσαν στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (4/11), στο σπίτι που διαμένουν στον Ριζόμυλο. Ο 69χρονος παθών είχε επιστρέψει από το Βόλο, όπου είχε πάει για δουλειές, κάθισε να ξεκουραστεί και ο δράστης του είπε να σηκωθεί να μαγειρέψει γιατί πεινούσε.

Τότε το θύμα φέρεται να έσπρωξε τον δίδυμο αδελφό του, που πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε στην κοιλιά άγνωστο πόσες φορές.

Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι σε διπλανό χωράφι και βγήκε από το σπίτι, όπου ήδη μια γειτόνισσα φώναζε «βοήθεια» και ο γιος του, που μένει μερικά σπίτια πιο πέρα, καλούσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αστυνομικοί του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου βρήκαν το μαχαίρι – μετά από υπόδειξη του κατηγορούμενου – πεταμένο σε χωράφι δίπλα από το σπίτι που μένουν τα δύο αδέλφια και διαπιστώθηκε ότι είχε μήκος 30 εκ. με λάμα 17 εκατοστών.
Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας

Στο μεταξύ ο 69χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να υποστηρίζουν ότι δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές στην κοιλιά και στη ράχη. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι μια από τις μαχαιριές βρήκε το συκώτι του θύματος.

Λόγω έλλειψης κρεβατιού στη ΜΕΘ, ο 69χρονος διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύρος: Σε σοβαρή κατάσταση 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας

Πριν 11 ώρες

Το παιδί επιχείρησε να σηκώσει το φίδι από το έδαφος κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας την Μεγάλη Παρασκευή.

Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα ‑ Σε ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος βροχής

Πριν 11 ώρες

Ανοιξιάτικες συνθήκες με θερμοκρασίες έως 21 βαθμούς στη χώρα, αλλά τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια.

Τι έγινε στον Νέο Κόσμο κατά την Ανάσταση ‑ Μπλόκο στο επικίνδυνο έθιμο με μολότοφ

Πριν 11 ώρες

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και κατάσχεσε μολότοφ, με τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές στην περιοχή της Λαγουμιτζή.

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Χτες

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Χτες

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.