E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αλλαγή του καιρού από αύριο: Χειμωνιάζει, πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία

Πού θα βρέξει

Αλλαγή του καιρού από αύριο: Χειμωνιάζει, πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία

Δημοσίευση 9/11/2021 | 13:19

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες της Τρίτης 09/11, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες της Τρίτης 09/11 έως το πρωί της Τετάρτης 10/11 κατά κύριο λόγο στα βόρεια, ανατολικά και νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στα βόρεια της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν σημαντική ενίσχυση. Στο Αιγαίο θα επικρατήσουν  βόρειοι  και βορειοανατολικοί άνεμοι 5 έως 7 μποφόρ και τοπικά έως 8 μποφόρ. Μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου θα επικρατήσουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 έως 8 μποφόρ και ενδεχομένως κατά τόπους έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι ανατολικοί άνεμοι θα έχουν ισχύ από 4 έως 6 μποφόρ, σημειώνεται όμως ότι στον Πατραϊκό Κόλπο η έντασή τους θα κυμαίνεται μεταξύ 5 και 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τετάρτη «στα ανατολικά ηπειρωτικά, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, στις Σποράδες, στην Εύβοια και βαθμιαία στην Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και
τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Θα φτάσει στα βόρεια τους 16, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 19, στα δυτικά τους 22 και στο νότιο Αιγαίο τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του Open, Κλέαρχου Μαρουσάκη και ο καιρός θα θυμίζει περισσότερο χειμώνα. Όπως ανέφερε από αύριο θα υπάρξει κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των 8-10 βαθμών Κελσίου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρτύριο διαρκείας για τη μαθήτρια στον Εύοσμο

Πριν 10 ώρες

«Και τον Φεβρουάριο δέχθηκε επίθεση από την ίδια παρέα»

Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του

Πριν 10 ώρες

Θλίψη επικρατεί στην ακαδημαϊκή κοινότητα της Κρήτης

Η Δύναμη Κουντς σχεδίαζε την τρομοκρατική επίθεση στο εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή

Χτες

Η συνεισφορά της Μοσάντ στην εξάρθρωση των τρομοκρατών

Εκλογές 2023: Πόσες ημέρες εκλογικής άδειας δικαιούνται οι ετεροδημότες

Χτες

Οι ίδιες διατάξεις ισχύουν και σε περίπτωση που καταστεί αναγκαίο να επαναληφθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας

Γροθιά στο στομάχι: «Λυτρώθηκα» λέει ο ανήλικος που βίαζε ο λυράρης

Χτες

Συγκλονίζει η δύναμη ψυχής του 15χρονου σήμερα αγοριού, θύμα σeξουαλικής κακοποίησης επί τρία χρόνια του 66χρονου λυράρη από την Κρήτη

«Ας πρόσεχε, ποτέ δεν άκουγε» λέει με κυνικότητα η αδελφή της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Χτες

«Εμείς μάθαμε ότι ήταν έγκυος όταν διένυε τον έκτο μήνα, το έκρυβε»

Επίθεση με μoλότoφ στην έδρα των ΜΑΤ στο Γουδή

Χτες

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματiες

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.