E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σολωμού ‑ Μουζουράκης: Καυτή επανασύνδεση στη Μύκονο

Δεν τους προλαβαίνουμε: ο χωρισμός, η επανασύνδεση και το αχαλίνωτο πάθος

Σολωμού ‑ Μουζουράκης: Καυτή επανασύνδεση στη Μύκονο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/7/2013 | 00:00

Ο χωρισμός, η επανασύνδεση και το αχαλίνωτο πάθος ανάμεσα στη Μαρία Σολωμού και τον Πάνο Μουζουράκη εναλλάσσονται με κινηματογραφική ταχύτητα. Ακόμη και οι παπαράτσι δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τις καυτές εξελίξεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έστω ότι δεν ξέραμε τίποτα απ' όσα είχαν προηγηθεί ανάμεσά τους τα προηγούμενα τρία–τέσσερα χρόνια. Καθαρίζοντας τη μνήμη μας από τις εικόνες των δυο τους σε διάφορες τρυφερές πλην κόσμιες πόζες, ερχόμαστε κατευθείαν στο σήμερα και στο «69», την ερωτική περίπτυξη την οποία συνελήφθησαν (σχεδόν) να εκτελούν εν μέση οδώ –ή μάλλον, ξαπλωμένοι στην παραλία του μυκονιάτικου Πανόρμου. Εάν δεν τους αναγνωρίζαμε, θα μπορούσαμε να πούμε κάτι του τύπου «α, τα καημένα τα παιδιά, μάλλον έχουν καιρό να ιδωθούν και δεν κρατιούνται». Eνδεχομένως κάποιος να πρόσθετε: «Μάλλον ο τύπος μόλις αποστρατεύτηκε από τη Λεγεώνα των Ξένων και δεν έχει ακουμπήσει γυναικεία σάρκα για καμιά 15αριά χρόνια» ή «κι αυτή η δύσμοιρη, τόσα χρόνια που πέρασε κλεισμένη στο μοναστήρι, ε, φυσικό είναι, της άφησαν κάποια ερωτικά απωθημένα» κ.ο.κ.

Επειδή όμως τους γνωρίζουμε καλά, απορούμε. Απορούμε με την ένταση της επιθυμίας που τους πυρπολεί και τους κατακαίει, με το αχαλίνωτο του σαρκικού τους πόθου. Στο κάτω–κάτω, πόσο ήταν το διάστημα που έμεινε ο ένας μακριά από το κρεβάτι του άλλου; Να ήταν δύο εβδομάδες; Τρεις; Αντε, τελευταία τιμή για σας, να πούμε ότι ο χωρισμός τους διήρκεσε 40 μέρες το πολύ. Με άλλα λόγια, κι εμείς (κι εσείς, και ο καθένας τέλος πάντων) ερωτευτήκαμε, αλλά δεν κάναμε έτσι. Όχι ότι έχουμε κάποιο ιδιαίτερο ζόρι, σύμπλεγμα κ.λπ., όμως μισο-«69» δεν επιχειρήσαμε σε κοσμοπλημμυρισμένη παραλία ούτε στις πρώτες ζευγαρωτές μας διακοπές, ούτε μετά την άδεια ορκωμοσίας από τα τεθωρακισμένα. Και να πεις ότι Σολωμού και Μουζουράκης ξεμοναχιάστηκαν σε καμιά απόμερη και απόκρημνη παραλία, σε κάποια βραχονησίδα ή τόπο εξορίας, σε μια άξενη και άγονη γραμμή; Κάθε άλλο, επέλεξαν να επιδείξουν τον αναγεννημένο τους έρωτα στη Μύκονο και τον κατάμεστο Πάνορμο. Υπό διαφορετικές συνθήκες και εάν τα μάρμαρα δεν ήταν τόσο σκληρά και κρύα, θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν κάνει το ίδιο στην πλατεία Συντάγματος. Ίσως και να το σκέφτηκαν μάλιστα –ποιος ξέρει;–, αλλά δεν έβρισκαν το χώρο ελεύθερο, ένεκα των συνεχών διαδηλώσεων.

Ξαφνιασμένοι στη Μύκονο
Ας το δούμε από την πλευρά τους: θα πρέπει να αιφνιδιάστηκαν όταν αντίκρυσαν τον εαυτό τους στα περιοδικά κοινωνικής κριτικής, φωτογραφημένοι να κυλιούνται ο ένας πάνω στον άλλον, με διαχύσεις και τολμηρές, απόλυτα απελευθερωμένες θωπείες. Εξάλλου, ποιος πηγαίνει στον Πάνορμο ή γενικώς στη Μύκονο και έχει στο μυαλό του τους αδιάκριτους φωτορεπόρτερ; Ιδιαίτερα οι επώνυμοι, τα διακεκριμένα μέλη της ελληνικής σόουμπιζ, πάντοτε επιλέγουν τη Μύκονο για τη γαλήνη, τη διακριτικότητα και τον ευλαβή σεβασμό στην προσωπική ζωή που εγγυάται στους επισκέπτες της. Επιπλέον, τόσο η Μαρία Σολωμού –καθότι μητέρα ανηλίκου– όσο και ο Πάνος Μουζουράκης είναι δύο καλλιτέχνες σεμνοί, αλλά και αντισυμβατικοί, που επανειλημμένως έχουν τονίσει σε συνεντεύξεις τους ότι «δεν κρεμούν τα ιδιωτικά και τα συναισθηματικά τους στα περίπτερα». Πράοι και άμαθοι από τις παρενέργειες της σκοτεινής όψης της διασημότητας, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής–σόουμαν βρέθηκαν στη Μύκονο, προφανώς χάρη σε κάποια συντροφιά φίλων – η οποία, εάν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, ελάχιστα τους απασχόλησε. Σολωμού και Μουζουράκης παρασύρθηκαν από τον ενθουσιασμό της επανασύνδεσής τους, ώστε επιβιβάστηκαν στο πρώτο πλοίο που είδαν μπροστά τους στο λιμάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι όταν από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε ότι το πλεούμενο προσεγγίζει τη Μύκονο, κοίταξε ο ένας τον άλλον και με μία φωνή είπαν: «Καλό φαίνεται το νησάκι, ας κατέβουμε εδώ. Τι έχουμε να χάσουμε;» και χαχανίζοντας σαν έφηβοι σε κοπάνα από το φροντιστήριο ξεχύθηκαν σε δρόμους, αμμουδιές και καλντερίμια. Καμαρώνοντας, δε, σαν μαθητούδια που ανακάλυψαν τι σημαίνει ολοκληρωμένος έρως, φόρεσαν ασορτί μπλουζάκια με το πιο σαφές μήνυμα που θα μπορούσαν να μεταδώσουν προς πάσα κατεύθυνση: «All you need is love – Love is all you need». Αλληλοσυμπληρούμενοι και αχώριστοι, ένα ρομαντικό «νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν» που ακτινοβολεί άδολο έρωτα, ιδρωμένα αγκομαχητά, τσαλακωμένα σεντόνια κ.ο.κ. Μαρία και Πάνος ζουν με παράφορο πάθος το πιο πρόσφατο επεισόδιο της θυελλώδους σχέσης τους. Πάντα τέτοια!

Πηγή: Πρώτο Θέμα

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι stars που όταν έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

Πριν 7 ώρες

Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Πριν 7 ώρες

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

Χτες

Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

Χτες

Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

Χτες

Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Ζιζέλ Πελικό: Αφού μπόρεσε να ερωτευτεί ξανά, όλα είναι πιθανά

Χτες

Μίλησε γι’ αυτό σε ένα φεστιβάλ στην Ουαλία

YFSF: Ποιος διαγωνιζόμενος ήταν ο νικητής του 6ου επεισοδίου

Χτες

Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που εντυπωσίασε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.