E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καπραβέλος: Ασθενής πέταξε τα σωληνάκια κι έφυγε από το νοσοκομείο

«Τον βρήκαμε στα παγκάκια του Παπανικολάου ημιθανή και τον επιστρέψαμε πίσω»

Καπραβέλος: Ασθενής πέταξε τα σωληνάκια κι έφυγε από το νοσοκομείο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 13/11/2021 | 10:35

Ένα περιστατικό που έζησε την Παρασκευή περιέγραψε ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος.

Συγκεκριμένα, κατά την παρουσία του στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι ασθενής πέταξε τα σωληνάκια, χρειαζόταν οξυγόνο, κι έφυγε από το τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τον βρήκαμε στα παγκάκια του Παπανικολάου ημιθανή και τον επιστρέψαμε πίσω . Προφανώς είχε άκουσε κάποιες “συμβουλές”» σχολίασε.

Επιπλέον, ο κ. Καπραβέλος έκανε λόγο για ηθικούς αυτουργούς της κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία με την πανδημία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επισήμανε ότι τις προηγούμενες ώρες στο νοσοκομείο του είχαν 53 εισαγωγές ρεκόρ, ενώ υπάρχουν και νοσοκομεία με περισσοτέρους ασθενείς.

«Τρεις διασωληνώσεις, με αντίστοιχους θανάτους, πολύ μεγάλη πίεση. Τα καταφέρνουμε, αλλά είμαστε οριακοί. Έχουμε 36 κλίνες εντατικής για COVID, που είναι όλες καλυμμένες, και 4 εισαγωγές για τα υπόλοιπα… Είχαμε φοβερό τροχαίο με νεκρό και ένα με κρίσιμη κατάσταση γιατί είναι και τα μη COVID περιστατικά». «Δεν υπάρχουν άλλες δυνατότητες, η πίεση είναι μεγάλη (…) Αν έρθει κάποιος στην εντατική δεν έχουμε πού να τον βάλουμε» προειδοποίησε.

«Πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι ναι μεν ο κορονοϊός είναι ο φυσικός αυτουργός της κατάστασης, αλλά υπάρχουν και πολλοί ηθικοί αυτουργοί, που παραπλανούν πιέζουν και ξεγελούν» υπογράμμισε ο κ. Καπραβέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ζητούν άνθρωποι μέσα στην αφέλεια τους τη βοήθεια μη γιατρών, και κάποιοι δέχονται να κατευθύνουν τις ζωές ανθρώπων υπάρχει παραβατικότητα, να το δει η πολιτεία» κατήγγειλε.

Έχουμε, πρόσθεσε, ασθενείς που έρχονται καθυστερημένα στα νοσοκομεία, δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό πάει πολύ να πιστεύουν τους γιατρούς και δολοφόνους.

Παγώνη: Είμαστε σε πόλεμο
«Είμαστε σε πόλεμο» τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά) Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία στα νοσοκομεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι δύσκολη, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα και κατεβαίνει και κεντρικά… Είναι δύσκολες μέρες για τον ιατρικό κόσμο, δημιουργούνται και αντιπαραθέσεις με τους ιδιωτικούς γιατρούς που αφήνουν τα ιατρεία τους, τους καταλαβαίνω, αλλά είμαστε σε εποχή πολέμου, και όταν είμαστε σε πόλεμο παίρνουμε όπλο και πολεμάμε, δε διαχωριζόμαστε, πρέπει να φύγει η πανδημία και να επανέλθουμε στην κανονικότητα όπως πριν δύο χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ζήτησε και πάλι εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας. «Η μάσκα δεν πρέπει να βγαίνει. Η μάσκα στα ΜΜΜ κάτω από τη μύτη είναι σα να μη φοράνε μάσκα» επισήμανε.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.