E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Σκ***»: Η αντίδραση του Τζορτζ Κλούνεϊ όταν έμαθε ότι περιμένουν με την Αμάλ δίδυμα

Μίλησε και για την «πολύ συναισθηματική» στιγμή που αποφάσισαν να κάνουν παιδιά με την Αμάλ

«Σκ***»: Η αντίδραση του Τζορτζ Κλούνεϊ όταν έμαθε ότι περιμένουν με την Αμάλ δίδυμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/11/2021 | 16:49

Την ημέρα που έμαθε ότι η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν περιμένει δίδυμα θυμήθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αποκαλύπτοντας την αντίδρασή του όταν είδε το υπερηχογράφημα.

Στο podcast του Μαρκ Μαρόν, ο σταρ του Χόλιγουντ μίλησε για την στιγμή που γνώρισε την σύζυγό του και άλλαξε η ζωή του. «Άκου, δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Και μετά μπήκε στη ζωή μου αυτός ο εξαιρετικός άνθρωπος και απλά ερωτεύτηκα τρελά. Τότε κατάλαβα από τη στιγμή που τη γνώρισα ότι όλα θα ήταν διαφορετικά», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ήξερα ότι θα έκανα δίδυμα», λέει. «Είναι εκείνη η στιγμή που πηγαίνεις στον γιατρό και σου βγάζουν αυτό το κομμάτι χαρτί που είναι υπερηχογράφημα και σου λένε ΄να ένα αγόρι’. Ήμουν σε φάση, ‘αγοράκι, φανταστικά’», θυμάται. «Και μετά μου είπαν, ‘Και το άλλο είναι κορίτσι’ και είπα, ‘Σκ***’», περιγράφει γλαφυρά ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Η αδερφή της [Αμάλ] έχει δίδυμα και εξεπλάγην γιατί... ήμουν κάπως έτοιμος για ένα.… Μου αρέσει τώρα», δηλώνει ο πατέρας των διδύμων Έλα και Αλεξάντερ. «Και δόξα τω Θεώ έχουν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν έμεινε μόνο εκεί και αποκάλυψε πότε εκείνος και η Αμάλ Αλαμουντίν συζήτησαν για πρώτη φορά το ζήτημα των παιδιών. «Λοιπόν, ήμασταν παντρεμένοι για περίπου ένα χρόνο και ήμασταν στο σπίτι ενός φίλου, και εκεί ήταν ένα παιδί θορυβώδες και αντιπαθητικό. Έλεγα "γαμώτο". Βγήκαμε έξω για μια βόλτα. Και δεν το είχε σκεφτεί ποτέ, πραγματικά. Και έτσι τότε είπε, "Είμαστε τρομερά τυχεροί στη ζωή." Και είπα, "Ναι, είμαστε τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλον"», θυμάται ο Κλούνεϊ. «Εκείνη τότε είπε, "Φαίνεται ότι αυτή η τύχη πρέπει να μοιραστεί με κάποιους άλλους ανθρώπους"».

Εκείνη τη στιγμή, όπως ο ίδιος είπε, το σκέφτηκε για ένα λεπτό και δεν πίστευε ότι κανένας από τους δύο είχε λάβει κάποια απόφαση για το ζήτημα των παιδιών. «Και μετά είπα απλώς "Λοιπόν, εννοώ, αν είσαι μέσα" και εκείνη είπε, "Νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε". Πρέπει να πω ότι ήταν πολύ συγκινητικό γιατί πραγματικά ήμουν πεπεισμένος ότι αυτό δεν ήταν μέρος της ζωής μου και και ένιωθα άνετα με αυτό».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Σολωμού: «Αν έμενα με έναν άντρα για 10 χρόνια θα είχα κρεμαστεί από το ταβάνι»

Πριν 10 ώρες

Όσα είπε για τις σχέσεις και το Νίκο Μουτσινά

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Πριν 10 ώρες

Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Φαίη Σκορδά: «Είναι πολύ καλά με τον αρχιτέκτονα της καρδιάς της»

Πριν 10 ώρες

«Το ζευγάρι, η Φαίη και ο Αλέξανδρος, ζουν σαν παντρεμένοι» είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Πριν 10 ώρες

Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 10 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Πριν 10 ώρες

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 10 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Χτες

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Χτες

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.