E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δηλώνει single και μιλά για τον χωρισμό της και το J2US

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν μόνη όπως αυτή την εποχή. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων», τονίζει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δημοσίευση 18/11/2021 | 11:17

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και στο επίκεντρο της κουβέντας τους ήταν ο χωρισμός της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο αλλά και οι φήμες για νέο έρωτα στη ζωή της.

Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της με το Αριστομένη Γιαννόπουλο

«Με τον Αριστομένη είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές. Αυτό βγήκε και στον χωρισμό γιατί νομίζω στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι, εκεί βλέπεις πράγματα που ούτε φανταζόσουν. Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Η αγάπη παραμένει, απλά μπορεί να αλλάξει μορφή. Από ερωτική, μπορεί να γίνει φιλική μια σχέση, όπως έγινε και με εμάς. Στην αρχή ένιωσα μια ανασφάλεια απέναντι στα media, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και αυτό βγήκε στα φώτα τον Οκτώβρη», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ξεκαθάρισμα για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό

«Αφήσαμε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσουμε πρώτα εμείς. Στην αρχή πίστευαν πάρα πολύ ότι υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο μας οδήγησε στον χωρισμό, αλλά γίνεται και τώρα πολύ. Έχει περάσει καιρός και δεν έχω δείξει κάτι για την προσωπική μου ζωή. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν μόνη όπως αυτή την εποχή. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, το είχα ψάξει αυτό και είχα πάει και σε ψυχολόγο. Γατζωνόμουν πάνω από κάποιον, είχα ανασφάλεια. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία αυτή την περίοδο δηλώνει single.

Η συμμετοχή της στο J2US

«Η πρόταση ήρθε από τους ανθρώπους του Νίκου Κοκλώνη. Και με τον ίδιο τον Νίκο έχω πολύ καλς σχέσεις, τον είχα συναντήσει και στη Μύκονο το καλοκαίρι και ήταν κάτι για το οποίο χάρηκα πάρα πολύ που μου έγινε αυτή η πρόταση γιατί μου αρέσει πολύ η μουσική. Βρήκα την ευκαιρία να δείξω και μια άλλη πλευρά μου που δεν την γνώριζε ο κόσμος. Δεν είχα ποτέ το μικρόβιο να γίνω τραγουδίστρια, ποτέ, έπαιζα όμως πιάνο και κιθάρα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για τη συνεργασία της στο show με την Κατερίνα Λιόλιου: «Περνάμε φανταστικά στο J2US, μου αρέσει που κάθε εβδομάδα κάνουμε κάτι άλλο, έχουμε ένα άλλο concept. Μου αρέσει που υπάρχουν εναλλαγές. Με την Κατερίνα Λιόλιου έχουμε πει πραγματικά τα πάντα, μόνο όπερα δεν έχουμε πει».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Floor Time: Η νέα τάση στο Tik Tok που θέλει να ξαπλώνεις στο πάτωμα

Πριν 1 ώρα

Γιατί να το κάνεις αυτό θα ρωτήσεις, και με το δίκιο σου...

Το παρασκήνιο της σχέσης Streep‑Short: Φιλία ή κάτι παραπάνω;

Πριν 1 ώρα

Η σχέση που φημολογείται πως δεν είναι πλέον φιλική...

Οδηγός διπλοπάρκαρε τη Ferrari του στο Αιγάλεω και το ίντερνετ τον «δίκασε»: «Έκλεισε τον καθρέφτη τουλάχιστον»

Χτες

Ο κόσμος του διαδικτύου ξέσπασε κατά οδηγού ταξί που αποφάσισε να διπλοπαρκάρει το φανταχτερό του αμάξι στο Αιγάλεω και να εξαφανιστεί

Βίκυ Καγιά: «Με απατούσε δεξιά και αριστερά!» – Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Χτες

Η αντίδραση για την επιστροφή της στο GNTM με την Χριστοπούλου και την Παπαγεωργίου

«Πέθαναν» τον Πάνο Μουζουράκη στο διαδίκτυο

Χτες

Ακόμα ένα «θύμα» της παραπληροφόρησης

Ο Ρυθμός 94.9 εκπέμπει live μαζί με τους παραγωγούς του από το Μετρό του Συντάγματος, την Τσικνοπέμπτη!

Χτες

Είστε έτοιμοι για μασκαρέματα, φωτογραφίες και διασκεδαστικούς διαγωνισμούς για λαχταριστές λιχουδιές;

Ο Ρυθμός 94.9 γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου παρέα με τα παιδιά από το Ίδρυμα Χατζηκώνστα!

Χτες

Ο Ρυθμός 94.9 συνεχίζει να είναι δίπλα σε φιλανθρωπικές δράσεις και οργανισμούς

Ο Τζακ Νίκολσον εμφανίστηκε δημόσια μετά από 2 χρόνια απουσίας και έκανε χαμό

Χτες

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού ήταν πριν από δύο χρόνια, τον Μάιο του 2023, σε έναν αγώνα μπάσκετ

Αθηνά Οικονομάκου: «Εγώ ζω τη ζωή μου, οι υπόλοιποι ζουν τη δική μου»

Χτες

Δηλώσεις στον Γρηγόρη Μπάκα και στο Πρωινό έκανε η ηθοποιός

Μιχάλης Μητρούσης: Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δύο μήνες μετά το τρoχαίο στη Συγγρού

Χτες

«Δεν έχω καλή διάθεση, είμαι κλινήρης μέσα στο σπίτι μου, κινούμαι με πι… »

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.