E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Πάρις Χίλτον θα κάνει μήνα του μέλιτος τον γύρο του κόσμου

Πρώτος σταθμός των νεόνυμφων τα Μπόρα Μπόρα

Η Πάρις Χίλτον θα κάνει μήνα του μέλιτος τον γύρο του κόσμου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/11/2021 | 20:50

Οι εορτασμοί για τον γάμο της Πάρις Χίλτον δεν λένε να τελειώσουν, με το ευτυχισμένο ζευγάρι να πραγματοποιεί τον πρώτο σταθμό του μήνα του μέλιτος στα εξωτικά Μπόρα Μπόρα.

«Πρώτος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας του μήνα του μέλιτος… Μπόρα Μπόρα. Κολυμπάμε στους ωκεανούς του νότιου Ειρηνικού με την αγάπη μου» έγραψε η Πάρις Χίλτον πλάι στη σειρά φωτογραφιών με τον σύζυγό της στα σμαραγδένια νερά του Ειρηνικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις φωτογραφίες το ζευγάρι ποζάρει μέσα στο νερό με τις στολές του, ενώ σε άλλες, η Πάρις Χίλτον επιλέγει το φουσκωτό ως πασαρέλα προκειμένου να ποζάρει για τον φακό του αγαπημένου της μέσα σε ένα μικρό, μαύρο φόρεμα.

Η τηλεπερσόνα και πρώην κληρονόμος της αυτοκρατορίας Hilton ανέβηκε τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας και φυσικά δεν σκόπευε να αφήσει το γεγονός να περάσει απαρατήρητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πάρις Χίλτον και ο Κάρτερ Ρέουμ διοργάνωσαν λοιπόν ένα πολυτελές τριήμερο με αφορμή τους γάμους τους στο κτήμα Μπελ Ερ, που ανήκε στον παππού της, Μπάρον Χίλτον.

Στην τελετή καλεσμένοι ήταν αρκετοί σελέμπριτι, αλλά και γαλαζοαίματοι, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλ Ρίτσαρντς, η Πόλα Αμπντούλ, η Έμα Ρόμπερτς και η Νικόλ Ρίτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Όπως διαβάζουμε στο People, οι εορτασμοί συνεχίστηκαν σε ένα πάρτι με καρναβαλικό θέμα στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα, αλλά και ένα δείπνο με πολύ κέφι και χορό πίσω στο κτήμα της Πάρις Χίλτον.

Η ίδια η νεόνυμφη, μιλώντας στο αμερικανικό μέσο δήλωσε πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. «Αυτό είναι το πιο μαγικό συναίσθημα στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η Πάρις Χίλτον. «Το να ξέρω ότι θα περάσω επίσημα το υπόλοιπο της ζωής μου με τον έρωτα της ζωής μου είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» συνέχισε.

Ο σύζυγός της από την άλλη έκανε λόγο για τον έρωτα της ζωής του. «Αυτό είναι ένα πράγμα που ξέρω χωρίς αμφιβολία» είπε ο αγαπημένος της Πάρις Χίλτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι γνωρίζεται εδώ 15 χρόνια, πριν ακόμη προκύψει οτιδήποτε το ερωτικό ανάμεσά τους. Ωστόσο, ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί τον Νοέμβριο του 2019 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στα 40α γενέθλια της Πάρις Χίλτον, μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία.

«Είχαμε απλά αυτή την απίστευτη χημεία», δήλωνε η Πάρις Χίλτον για την άμεση σύνδεσή της με τον Ρέουμ. «Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού και από τότε δεν έχουμε περάσει ούτε μια νύχτα χώρια. Είναι αρκετά εκπληκτικό» πρόσθετε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O γιος της Αννας Κυριακού αποκάλυψε την τελευταία της επιθυμία: «Ήθελε να ...»

Σήμερα

Η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 96 ετών - «Γεννήθηκε και πέθανε εδώ, στο ίδιο σπίτι απέναντι από τον Παρθενώνα και αυτό τη γέμιζε ζωή» είπε ο γιος της

Δανάη Μπάρκα: «Πάντα φεύγω με δάκρυα από εκεί αλλά ...»

Σήμερα

Οι αναμνήσεις και η εξομολόγηση για το χωριό της

Καίτη Γαρμπή: «Η κατάσταση ξεφεύγει, μην ανεβάζετε τα παιδιά σας»

Σήμερα

«Έρχονται δύσκολες εποχές», επισημαίνει η τραγουδίστρια για την τεχνητή νοημοσύνη

Eurovision 2026: Τι θα γίνει τώρα με τη συμμετοχή του Ισραήλ

Σήμερα

Δε θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ψηφοφορία για το Ισραήλ

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2026

Σήμερα

«Το κομμάτι μου για τη Eurovision θα σας εκπλήξει – Δεν το περιμένετε»

Ιουλία Καλλιμάνη: Η αντίδραση σε χυδαία μαντινάδα που άκουσε από θαμώνα

Σήμερα

Ένας άνδρας πήρε το μικρόφωνο και είπε μια σεξιστική μαντινάδα, που προκάλεσε τον θυμό της τραγουδίστριας

Ευλαμπία Ρέβη: Όσα είπε για την εγκυμοσύνη της και η απάντηση για την δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ

Σήμερα

«Τα δικαστήρια θα έχουν τον λόγο τώρα» ανέφερε ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός

Κατερίνα Καινούργιου: «Θα κάνω κάτι άλλο πριν τον θρησκευτικό» – Η αποκάλυψη για τον γάμο της

Σήμερα

Μια αποκάλυψη για τον γάμο της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την επισημοποίηση της σχέσης της Αμαλίας Κωστοπούλου με τον σύντροφό της

Αννα Κυριακού: Έφυγε ήρεμη και ευτυχισμένη, είμαι πολύ συγκινημένος, λέει ο γιος της

Σήμερα

Η ηθοποιός πέθανε σήμερα το πρωί στα 96 της χρόνια

Ο Γούντι Αλεν συντετριμμένος από τον θάνατο της πρώην συντρόφου του, Νταϊάν Κίτον

Σήμερα

Ο σκηνοθέτης δεν γνώριζε τα προβλήματα υγείας της ηθοποιού και συγκλονίστηκε από την απώλειά της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.