E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χάρης Ρώμας: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια

«Θέλω να γίνω δήμαρχος στο Χαλάνδρι»

Χάρης Ρώμας: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 27/11/2021 | 17:46

Ο Χάρης Ρώμας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Τι Λες Τώρα! κι έβγαλε πολλές ειδήσεις απαντώντας στις ερωτήσεις. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης, τη σχέση του με την πολιτική και την υποψηφιότητά του για τον δήμο Χαλανδρίου, αλλά και την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να εγκαταλείψει τον θίασο της παράσταση Ρινόκερος», αρνούμενος τα νέα μέτρα της πολιτείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Μπορεί και να ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Πολλές φορές το θέλω μας μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Πίστευα στην απόλυτη αγάπη. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα απόψεων για ένα θέμα σημαντικό του σήμερα, τα εμβόλια και αν πρέπει να εμβολιαζόμαστε».

Ο ηθοποιός και θιασάρχης παραδέχεται ότι λόγος του χωρισμού είναι το εμβόλιο.

«Χώρισα για τα εμβόλια. Δεν ξέρω αν η σχέση μου ήταν φοβική (σ.σ. απέναντι στο εμβόλιο) ή αντιεμβολιαστής. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι και υπήρχε πολύ αγάπη. Ήταν η στιγμή να γίνει, το έφερε η κατάσταση προσπαθώ να το δω θετικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για το αν έχει προχωρήσει στη ζωή του; «Ήδη προχωρώ στη ζωή μου. Δεν είμαι ακριβώς σε νέα σχέση, ούτε στο ψάξιμο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσω στη ζωή μου. Θέλω να πετύχω την απολυτότητα σε μια σχέση.

«Θέλω να γίνω δήμαρχος στο Χαλάνδρι»

Η σχέση του Χάρη Ρώμα με τα κοινά είναι γνωστή. Ο ίδιος είναι Αντιπεριφερειάρχης Αττικής για θέματα πολιτισμού, εν η σχέση του με τον πρώην συμφοιτητή του και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, είναι στενή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Γιώργος ήταν αυτός που με έπεισε. Μου είπε ότι έχω και τον πρότερο βίο του Κολοκοτρωνιτσίου. Θέλω να γίνω δήμαρχος Χαλανδρίου. Αισθάνθηκα ότι μου ταιριάζει, έχω μάθει χρόνια να διοικώ κάποιες ομάδες, είτε αυτό είναι θίασος, είτε είναι μια ομάδα τηλεοπτική, έχω μάθει να οργανώνω μια ομάδα για να επιτυγχάνεται ένα κάλο αποτέλεσμα. Έτσι ευελπιστώ να γίνει και στον δήμο».

«Οριακό αυτό που έκανε ο Σερβετάλης, δε συμφωνώ»

Ο Χάρης Ρώμας δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στον καλλιτεχνικό χώρο, με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον θίασο της παράστασης «Ρινόκερος» στην οποία ήταν και πρωταγωνιστής, αφήνοντας τους συνεργάτες του χωρίς δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Άρης Σερβετάλης δικαίως είναι θιασάρχης. Ορισμένους ρόλους τους κάνει πολύ καλά, όμως αυτήν την στιγμή στο θέατρό του είναι μια τεράστια φωτογραφία που είναι αυτός και στα ψιλά, κάτω κάτω τα ονόματα των συντελεστών. Αυτή είναι κατηγοριοποίηση. Το σύστημα που εναντίον του βάλλει ο Άρης είναι αυτό που τον έφερε εκεί που τον έφερε, να είναι ο γκράντε πρωταγωνιστής, ο εναλλακτικός, που φέρνει και παίρνει πολλά λεφτά. Υπόλογοι είναι και οι παραγωγοί του που δεν έφτιαξαν plan b».

Σύμφωνα με τον Χάρη Ρώμα, ο Άρης Σερβετάλης θα έπρεπε να κάνει πίσω για το καλό του θιάσου και να συνεχίσει τις πρόβες μέχρι να είναι έτοιμος ο νέος πρωταγωνιστής.

«Ο πρωταγωνιστής φαίνεται στα δύσκολα, όταν δε δουλεύει το ταμείο, όταν υπάρχει περίπτωση να μείνουν χωρίς δουλειά μια ομάδα συνεργατών. Δε συμφωνώ με την απόφασή του ούτε κατά διάνοια. Θα έπρεπε να μείνει, όχι να γίνει ξαφνικά η σημαία των αντιεξουσιαστών και αντιεμβολιαστών. Άθελά του γίνεται λάβαρο αυτής της κατηγορίας των ανθρώπων».

Όπως λέει ο Χάρης Ρώμας, «ο διχασμός γίνεται όταν είσαι κάθετος εναντίον των συναδέλφων σου. Θα βάλεις τον εαυτό σου πίσω όταν έχει να κάνει με την επιβίωση των συναδέλφων σου. Μέχρι πρότινος, μου ήταν συμπαθής, αυτό που έκανε είναι οριακό. Εγώ παλεύω για την ομάδα μου, και για όλους ξεχωριστά, και για όλους μαζί», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν η Jennifer Lawrence έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» για διάσημο ζευγάρι

Πριν 6 ώρες

Θεωρήθηκε το τρίτο πρόσωπο, ήταν όμως;

Eva Herzigova: Πώς είναι σήμερα το θρυλικό top model των 90s

Πριν 6 ώρες

Τι κάνει στα 51 της η ξανθιά καλλονή από την Τσεχία

Viral φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια του Ρονάλντο – «Ξυπνάει με τρελό πόνο κάθε μέρα»

Χτες

Έχει δώσει περισσότερα από 1.200 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο

Χριστίνα Κολέτσα: Απολαμβάνει την Καθαρά Δευτέρα στη θάλασσα

Χτες

Δείτε τις φωτογραφίες με μπικίνι που ανέβασε

Αρκάς: Η ξεκαρδιστική καλημέρα με τη Δευτέρα να πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά

Χτες

Ο Αρκάς «έπαιξε» ξανά με την αγαπημένη του μέρα, τη Δευτέρα, που όμως σήμερα πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά.

41 χρόνια πριν: Αννα Βίσση‑ Νίκος Καρβέλας στον γάμο τους με total white look

Χτες

Το συντηρητικό νυφικό, τα πασουμάκια της νύφης και τα διαφορετικά μαλλιά του γαμπρού

Κεφαλονιά: Έκαναν άρμα τον Φαραντούρη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ληξουριώτικο καρναβάλι

Χτες

Κεφαλονιά: Το Ληξουριώτικο Καρναβάλι διακρίνεται για τη σάτιρα του

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ‑ «Χαρούμενη, υγιής και χαλαρή»

Χτες

Παρακολούθησαν και τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις, να συμμετέχουν σε αθλήματα

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.