E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σάλος στη βασιλική οικογένεια: Αυτός ήταν που ρώτησε για το χρώμα του γιου Χάρι‑Μέγκαν

«Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς νομίζεις ότι θα είναι το χρώμα των παιδιών τους;»

Σάλος στη βασιλική οικογένεια: Αυτός ήταν που ρώτησε για το χρώμα του γιου Χάρι‑Μέγκαν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/11/2021 | 13:47

Ποιο ήταν άραγε το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι; Η απάντηση είναι: Ο πρίγκιπας Κάρολος, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο.

Μάλιστα,  μια καλά τοποθετημένη πηγή στο νέο βιβλίο του συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν, «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan» που κυκλοφορεί αύριο, οι εικασίες του πρίγκιπα Καρόλου σχετικά με τον τόνο του δέρματος των μελλοντικών παιδιών του Χάρι και της Μέγκαν ήταν αυτές που άθελά του πυροδότησαν τη ρήξη μεταξύ του ζευγαριού και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους»

Συγκεκριμένα, η πηγή ανέφερε πως στις 27 Νοεμβρίου 2017- την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ- ο πρίγκιπας Κάρολος είπε στη σύζυγό του Καμίλα: «Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους».

Η πηγή πρόσθεσε πως η Καμίλα «αιφνιδιάστηκε κάπως» από την ερώτηση και απάντησε: «Λοιπόν, απολύτως υπέροχα, είμαι σίγουρη». Χαμηλώνοντας όμως τη φωνή του, ο Κάρολος συνέχισε ρωτώντας: «Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς νομίζεις ότι θα είναι το χρώμα των παιδιών τους;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποκύημα της φαντασίας απαντά εκπρόσωπος του Καρόλου

Φυσικά, μετά την αποκάλυψη αυτών των λεπτομερειών, ένας εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου έσπευσε να αρνηθεί τα πάντα στη New York Post: «Αυτό είναι αποκύημα φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχόλιο».

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ στην εκρηκτική της συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον περασμένο Μάρτιο είχε δηλώσει πως υπήρχαν «ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του γιου της Άρτσι, όταν γεννήθηκε. Αυτές ήταν συζητήσεις που έκανε η οικογένεια του Χάρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραποιήθηκαν τα λόγια του Καρόλου;

Ο συγγραφέας όμως του νέου αυτού βιβλίου, θέλοντας να υποβιβάσει το γεγονός, αναφέρει πως τα λεγόμενα του πρίγκιπα Καρόλου, τα οποία ειπώθηκαν από περιέργεια, διαστρεβλώθηκαν από δόλιους αυλικούς, οι οποίοι έδωσαν ρατσιστικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με τον Άντερσεν, τη στιγμή που τα λόγια αυτά είχαν φτάσει στα αυτιά του Χάρι και της Μέγκαν, είχαν πάρει τοξικές διαστάσεις.

Μάλιστα, ο συγγραφέας κατηγορεί για όλα αυτά μια ομάδα υψηλού επιπέδου συμβούλων του παλατιού, τους γνωστούς ως «Άνδρες με τα γκρι». «Το ερώτημα που έθεσε ο Κάρολος απηχούσε με λιγότερο αθώο τρόπο σε όλες τις αίθουσες του παλατιού του Μπάκιγχαμ», γράφει ο Άντερσεν, περιγράφοντας τους ψιθύρους μιας ελιτίστικης κλίκας.

Η απογοήτευση του Χάρι - Τι του απάντησε ο πατέρας του

Το βιβλίο αποκαλύπτει επίσης την απογοήτευση του πρίγκιπα Χάρι όταν παραπονέθηκε για όσα ακούστηκαν στον πατέρα του, Κάρολο, ο οποίος, σύμφωνα με ένα άλλο άτομο, είπε στον πρίγκιπα πως ήταν «υπερβολικά ευαίσθητος σχετικά με το θέμα».

Η διαστρεβλωμένη αυτή αλήθεια έφτασε μέχρι και τα αυτιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος φέρεται να χαρακτήρισε το σχόλιο του πατέρα του για τον τόνο του δέρματος «απρεπές», αλλά «όχι σημάδι ρατσισμού εντός της βασιλικής οικογένειας». Πράγματι, μετά τις δημόσιες κατηγορίες του πρίγκιπα Χάρι στην τηλεόραση, ο αδελφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, δήλωσε δημόσια: «Δεν είμαστε μια ρατσιστική οικογένεια».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έγκυος πρώην παίκτρια του Survivor ‑ Έτσι έμαθε το ευχάριστο νέο

Σήμερα

Περιμένει το πρώτο της παιδί πρώην παίκτρια του Survivor και το ανακοίνωσε μέσω των social media

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας ‑ Το βίντεο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου

Σήμερα

Ευχάριστα νέα για γνωστό ηθοποιό. Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ιωάννα Τούνη: «Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως π…» – Κατάθεση ψυχής μετά τη δίκη

Σήμερα

Μία ημέρα μετά τη διακοπή της δίκης για το revenge pοrn βίντεο, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα απόσπασμα 13 λεπτών, τη δική της κατάθεση ψυχής

Γιώργος Λιάγκας: Μου τηλεφωνούσαν οι δημοσιογράφοι και μου έλεγαν «μάθαμε ότι έχεις σχέση με άντρα»

Σήμερα

«Κράτησα πολλά χρόνια την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Η Κιμ Καρντάσιαν κόπηκε στις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου και τα «έβαλε» με τα μέντιουμ

Σήμερα

Η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράστηκε την απογοήτευσή της σε ένα βίντεο στο TikTok

Μαρία Κίτσου: Αντιμετώπισα ένα θέμα με τα κιλά μου λόγω υγείας, έπεσε μια ανθρωποφαγία πάνω μου

Σήμερα

Τον Ιούνιο μπήκα στο νοσοκομείο, έμεινα μέσα 20 μέρες μόνη μου, ήταν πολύ σκληρό αλλά και διαφωτιστικό εξίσου, σχολίασε η ηθοποιός

Ζευγάρι έκανε ρομαντική βόλτα στη Βαρκελώνη και πάγωσε όταν πέρασε δίπλα τους ο Μέσι

Σήμερα

Το ύφος τους, όταν αντιλήφθηκαν πως περνά από δίπλα τους ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, δύσκολα μπορεί να περιγραφεί

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε πότε γεννάει

Χτες

Ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την μπέμπα της

Ο Μπαλάσκας σχολίασε τον Τζόκοβιτς που έσκισε την μπλούζα του και ο Λιάγκας τον «έκοψε»

Χτες

«Έλα μη, όχι σε παρακαλώ! Είναι άλλο πράγμα, δεν συγκρίνονται τα μεγέθη», είπε ο παρουσιαστής

Αναυδοι όλοι στο Buongiorno με τον Ουγγαρέζο που αποκάλυψε ότι σκέφτεται να υιοθετήσει παιδί

Χτες

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε σήμερα 10/11 στον αέρα ότι σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει τις διαδικασίες για υιοθεσία παιδιού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.