E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νίκος Πορτοκάλογλου ‑ Ένα φως αναμμένο

Νίκος Πορτοκάλογλου ‑ Ένα φως αναμμένο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/12/2021 | 19:30

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική εκπομπή του, το «Μουσικό Κουτί». 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γίνεται η παρέα όλων μας κάθε Τετάρτη μέσα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ» στην ΕΡΤ1. Εμπνευστής, οραματιστής και δημιουργός  του «Μουσικού Κουτιού», ο Νίκος Πορτοκάλογλου  συναντά εκλεκτούς καλεσμένους, μοιράζεται πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, στήνοντας κάθε εβδομάδα ένα μοναδικό τηλεοπτικό live. 

«Ένα φως αναμμένο», είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού, σε στίχους και μουσική του ίδιου, με άρωμα φθινοπώρου, κάτι σαν μελαγχολικό τσιφτετέλι, με ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι. Η οπτικοποίηση του τραγουδιού είναι δια χειρός Νίκου Πορτοκάλογλου, ένα χειροποίητο βίντεο κλιπ γυρισμένο με το κινητό του στο Πήλιο σε συνδυασμό με τα εικαστικά παιχνίδια από την ομάδα της Foss Productions.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το νέο της ραδιοφωνικό single «Τηλεφωνούσες» του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και της Ελένης  Φωτάκη ακούγεται στα ραδιόφωνα και θα εμπεριέχεται στο δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ «Τρία λεπτά και κάτι» που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.

Σταθερός συνοδοιπόρος του Νίκου, ο απαράμιλλος Βύρων Τσουράπης, νέος τραγουδοποιός και μέλος  της μπάντας του «Μουσικού Κουτιού», που μέσα από το νέο του τραγούδι «Να μπορώ» μας προσκαλεί να διεκδικήσουμε όσα μας κάνουν ευτυχισμένους. 

Την σπουδαία μελωδική παρέα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα, οι ”Ευγενείς Αλήτες”.
Μία γιορτινή παράσταση, αντίδοτο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Πληροφορίες
Νίκος Πορτοκάλογλου- Βίκυ Καρατζόγλου - Βύρων Τσουράπης και οι “Ευγενείς Αλήτες”
Ημερομηνία: Από Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο
Ώρα έναρξης: 23:15


ΤΙΜΕΣ:

Bar:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

10 είσοδος

+5€ μπύρα ή κρασί

8€ ποτό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τραπέζι:

20€ είσοδος

+ 5€ με ποτό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φιάλη ποτού 80€/4 άτομα  

 Φιάλη κρασί 40€ / 2 άτομα  

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πολιτικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί: 7 διάσημοι που έπαιξαν σε διαφημιστικά

Προχτές

Ένα μικρό αφιέρωμα σε διαφημίσεις που δεν ξεχάσαμε ποτέ

Bad Bunny, Shakira, J Balvin: Πώς η latin μουσική κατέκτησε τον πλανήτη

Πριν 5 μέρες

Η παγκόσμια άνοδος της latin μουσικής: Από το reggaeton στη bachata

Αυτός είναι ο λόγος που η Phoebe και ο Joey δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι

Πριν 1 εβδομάδα

Μια ακόμα αποκάλυψη για τη σειρά που τελείωσε πριν από 15 χρόνια

Kάποτε ήταν τα μεγαλύτερα ονόματα της ποπ: Πού είναι σήμερα;

Πριν 1 εβδομάδα

Πολλοί νοσταλγούν εκείνη την περίοδο και τα τραγούδια της...

Το πιο διάσημο ροκ τραγούδι που γράφτηκε μέσα σε 5 λεπτά και το τραγουδάμε όλοι

Αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς ύμνους της ροκ της δεκαετίας του 1980

5 ταινίες που δεν ήξερες πως βασίστηκαν σε πραγματικές ιστορίες

Πριν 2 εβδομάδες

Σενάρια... πραγματικής ζωής

5 βιβλία να διαβάσεις στις διακοπές σου

Πριν 2 εβδομάδες

Γιατί καλοκαίρι σημαίνει διάβασμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.