E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Aγριο bullying σε 8χρονο: Τον έστειλαν στο νοσοκομείο με πόνο στο νεφρό

Μια άγρια κατάσταση με θύμα το 8χρονο παιδί του που τη βιώνει από τα 6 του χρόνια

Aγριο bullying σε 8χρονο: Τον έστειλαν στο νοσοκομείο με πόνο στο νεφρό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/12/2021 | 12:42

Μήνυση για άγριο bullying σε βάρος ενός 8χρονου μαθητή του Δημοτικού από τρεις συμμαθητές του, κατέθεσε ο πατέρας του θύματος των τριάδας των λιλιπούτειων τραμπούκων.

Μάλιστα, στην υπόθεση που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr, ο 45χρονος προγραμματιστής από τη Μεταμόρφωση και πατέρας του 8χρονου, εκτός από τις μηνύσεις σε βάρος των γονέων της άγριας τριάδας, στράφηκε και εναντίον του διευθυντή του σχολείου, σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και ενός στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αθηνών γιατί, όπως αναφέρει στο protothema.gr από το 2019 και για δύο ολόκληρα χρόνια το παιδί του δεχόταν bullying και παρενοχλήσεις από τους τρεις συμμαθητές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, η τριάδα πραγματοποιούσε επιθέσεις σε βάρος του μικρού μαθητή, τον έριχνε κάτω και τον χτυπούσε και παρά τις εκκλήσεις του πατέρα στον διευθυντή και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση η κατάσταση όχι μόνο παρέμενε η ίδια αλλά χειροτέρευε.

Μέχρι που το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μια επίθεση που δέχθηκε ο μικρός από τους συμμαθητές του και τον οδήγησε με αφόρητους πόνους άρον-άρον μέσα στη νύχτα στο νοσοκομείο, έκανε το ποτήρι της ανοχής να ξεχειλίσει και τον 45χρονο να περάσει το πρωί του Σαββάτου κατώφλι του Τμήματος Μεταμόρφωσης για να υποβάλει μήνυση εναντίον των γονέων των τριών αγοριών, του διευθυντή και του στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αθηνών.

Χτύπημα στον νεφρό

Όταν το Σάββατο, ο 45χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα της Μεταμόρφωσης αγανακτισμένος για όλα όσα είχε περάσει την προηγούμενη νύχτα στο νοσοκομείο, στη μήνυση που κατέθεσε ξεδίπλωσε όλο το σκηνικό του τρόμου. Μια άγρια κατάσταση με θύμα το 8χρονο παιδί του που τη βιώνει από τα 6 του χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αποφάσισα να πάω στην Αστυνομία γιατί η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο. Έκανα μήνυση για να προστατεύσω το παιδί μου φοβούμενος για τα χειρότερα. Εδώ και δυο χρόνια το εκπαιδευτικό σύστημα παρουσιάζει μια απίστευτη αναλγησία και ανικανότητα να ανταποκριθεί σε αυτά τα συμβάντα. Έφθασα σε σημείο να πηγαίνω μέρα παρά μέρα στον διευθυντή να του κάνω παράπονα να μεταφέρει την κατάσταση αυτή στους γονείς των παιδιών και τελικά να μην γίνεται τίποτα. Αγανάκτησα.

Τον Οκτώβριο έκανα μια καταγγελία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Βορείου Τομέα. Έχω όλα τα e-mail στα οποία παραθέτω όλα τα περιστατικά. Και έκανα υπομονή. Όμως αυτό που δεν μπόρεσα να αντέξω ήταν την Παρασκευή, όταν είδα το παιδί μου να έρχεται στις 10 το βράδυ και να μου λέει με παράπονο "μπαμπά πονάω". "Γιατί πονάς παιδί μου;" τον ρωτώ "γιατί με χτύπησε ο (σ.σ αναφέρει το όνομα) από πίσω στο νεφρό". Παίρνω αμέσως τον παιδίατρο και μου λέει ότι αν το παιδί μου το έχουν χτυπήσει στον θώρακα δεν είναι κάτι, αν όμως τον έχουν χτυπήσει στον νεφρό και και εξακολουθεί να πονάει από το πρωί, είναι πιο σοβαρό και υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει αιμορραγία. Αμέσως καλώ τον διευθυντή και τον ρωτώ αν έγινε το συμβάν. Και τον κάλεσα μέσα στη νύχτα γιατί είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να εξετάζω με λεπτομέρειες μια κατάσταση. Ήθελα να δω αν έφταιγε ο γιος μου. Και στην προκειμένη δεν έφταιγε το παιδί μου. Και μου απαντά ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Όμως του λέω ότι το παιδί πονάει και θα το πάω στο νοσοκομείο όπως και το έκανα. Τον εξέτασε παιδοχειρουργός, τον ψηλάφησε, υπήρχε ένα μυικό άλγος, παραπεμφθήκαμε στον ορθοπεδικό, έγινε και μια γενική ούρων για να διαπιστωθεί αν υπήρχε αιμορραγία. Ευτυχώς δεν υπήρχε αιμορραγία μόνο πόνος και επιστρέψαμε...».

Οι σπρωξιές και τα κομμένα κορδόνια

Ο 45χρονος αναφέρεται και στις άλλες επιθέσεις που έχει δεχθεί ο μαθητής.

«Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μέχρι τις 3 τη νύχτα έγραφα e-mails όπου κατηγορούσα για αυτό που συνέβη στον γιο μου την Πρωτοβάθμια γιατί έχουν ευθύνη. Τους είχα ενημερώσει και τα αντανακλαστικά τους ήταν πιο αργά και από χελώνας και την επόμενη ημέρα πήγα στην Αστυνομία. Όλα τα συμβάντα έχουν καταγραφεί. Πριν 20 ημέρες ο ένας του πάτησε τα κορδόνια για να μην μπορεί να κουνηθεί και ο άλλος τον έσπρωξε για να πέσει να χτυπήσει. Και ευτυχώς κόπηκε το κορδόνι. Μιλάμε για επικίνδυνες σωματικές επαφές. Την άλλη φορά τον πέταξαν κάτω και ο ένας του πατούσε τον αστράγαλο να τον σπάσει. Το παιδί ούρλιαξε από τον πόνο και όταν πήγε στον διευθυντή εκείνος έκρινε ότι δεν συνέτρεχε λόγος να παρέμβει και ότι δεν συνέβη τίποτα. Για τέτοια περιστατικά μιλάμε. Βίας που κλιμακώνεται. Και έχω πει στο παιδί μου να αντιδρά πλέον. Δεν μπορώ να τον βλέπω να τις τρώει. Για όλα αυτά τα περιστατικά έχω ενημερώσει την Πρωτοβάθμια. Αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα… Όμως δεν θα εγκαταλείψω. Το παιδί μου πρέπει να προστατευτεί και να προστατευτούν και άλλα παιδιά».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιαπωνία: 360 τόνων ιστορικό κάστρο μετακινήθηκε με σχοινιά ‑ Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Σήμερα

Το κάστρο είχε μετακινηθεί από τη θέση του ώστε να γίνουν εργασίες αποκατάστασης σε τείχος που είχε πληγεί από ισχυρό σεισμό

Δικηγόρος γνωστής εταιρείας απολύεται επειδή τον «έπιασαν» να φιλιέται με συνάδελφό του – Ετοιμαζόταν για επαγγελματικό άλμα

Σήμερα

Μέσα σε μία νύχτα οι δύο εργαζόμενοι έγιναν γνωστοί, όταν βίντεο που τους κατέγραφε σε προσωπικές στιγμές αναρτήθηκε χωρίς τη συναίνεσή τους

Η Νέα Υόρκη μπερδεμένη ξανά με τους «ανθρώπους‑τυφλοπόντικες» που φωτογραφήθηκαν να αναδύονται από τα φρεάτια της πόλης

Σήμερα

Τρεις άνδρες με φακούς κεφαλής εντοπίστηκαν να εξέρχονται από φρεάτιο – Οι Αρχές προειδοποιούν για τους σοβαρούς κινδύνους που κρύβει το υπόγειο δίκτυο

Πόρτο Γερμενό: Μετά τη φωτιά έχει αυξηθεί ως και 14 βαθμούς η θερμοκρασία του εδάφους

Σήμερα

Τεράστιες είναι οι συνέπειες από την φωτιά που ξέσπασε στις αρχές Αυγούστου στο Πόρτο Γερμενό και έκαψε χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης

«Ματωμένο Φεγγάρι»: Η Σελήνη βάφεται κόκκινη στις 28 Αυγούστου – Γιατί συμβαίνει το φαινόμενο

Σήμερα

Στην αρχαιότητα, τέτοια φαινόμενα θεωρούνταν δυσοίωνα και συνδέονταν με επικείμενες καταστροφές, πολέμους ή άλλες μεγάλες ανατροπές

Εύβοια: Καβγάς σε καφενείο κατέληξε σε εκδικητικό εμπρησμό

Σήμερα

Ο συλληφθείς κρατείται και αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα την ερχόμενη Πέμπτη

Βρέθηκαν κυλίδες αίματος στο ιστιοφόρο του Ισπανού επιχειρηματία ‑ Τα κενά στη μαρτυρία της συζύγου

Σήμερα

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Ισπανό ενώ οι Αρχές εντοπίζουν διαρκώς κενά στα όσα ισχυρίζεται η σύζυγός του που ήταν μαζί του

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»

Σήμερα

Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε χωριό στη Γαλλία: Δύο αγνοούμενοι και δεκάδες τραυματίες, δείτε βίντεο

Σήμερα

Ζημιές σε περίπου 100 σπίτια από το φαινόμενο, ενώ χιλιάδες νοικοκυριά στην περιοχή έμειναν χωρίς ρεύμα

Σκληρό βίντεο: Η στιγμή που ο πιο επικίνδυνος εγκληματίας του Ισραήλ δολοφονείται εν ψυχρώ

Σήμερα

Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκα στους δρόμους και επιστράτευσαν ελικόπτερο προκειμένου να εντοπίσουν τον ένοπλο

Χρήστος Μαρκίδης: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο ζωγράφος και ποιητής

Σήμερα

Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί τις προηγούμενες ημέρες, γεγονός που κινητοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.