E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος για το 2021 ‑ Μία μέρα μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ήταν η τελευταία εκπομπή για το 2021

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος για το 2021 ‑ Μία μέρα μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 7/12/2021 | 21:22

Από το πρωί της Τρίτης (14/12) κυκλοφορούσαν φήμες ότι ίσως το “Ράδιο Αρβύλα” να μην έβγαινε στον αέρα, μια μέρα μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την άμεση απομάκρυνση του από την εκπομπή.

Τελικά, η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1. Όμως είχε μία διαφορετική έναρξη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Οι τρεις πια παρουσιαστές ήταν ντυμένοι στα μαύρα και το κλίμα ήταν βαρύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η ουσία της σημερινή εκπομπής”, είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος αφού ευχήθηκε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα που πέθανε από κορωνοϊό και αναφέρθηκε στο θάνατο της Ροζίτας Σώκου και στους αρνητές που έκαψαν τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά, προχώρησε στην επίμαχη υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

“Υπήρχαν στο παρελθόν άλλα δύο γεγονότα που μας υποχρέωσαν συναισθηματικά να μην μπορούμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η πρώτη ήταν όταν ο 15χρονος Αλέξης (σ.σ. Γρηγορόπουλος) έχασε τη ζωή του. Η επομένη φορά ήταν με την τραγωδία στη Μαρφίν και η τρίτη φορά είναι αυτή… Είναι σαν να ζούμε μια εξωσωματική εμπειρία. Τσιμπάμε τους εαυτούς μας. Δεν ξέρουμε αν είναι πραγματικότητα όλο αυτό. Προσπαθούμε να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι “ναι, όλο αυτό συμβαίνει”. Ο λόγος που βγήκαμε στον αέρα σήμερα, είναι ότι -δεν υπάρχει περίπτωση σήμερα να κάνουμε σατιρική εκπομπή- γιατί δε θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να βρισκόμαστε εδώ. Δε μας αρέσει να συμβαίνει αυτό που άμεσα ή έμμεσα μάς αφορά και να είμαστε κάπου άλλου. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, είναι μία πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία”.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σερβετάς ανέφερε ότι “όταν έφυγε ο πατέρας μου ήταν πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά πιο εύκολα το αντιμετώπισα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε: «Δεν θέλουμε να γίνουμε κομμάτι σ' όλο αυτό το μιντιακό πανηγύρι που έχει ξεκινήσει, δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε». «Το σοκ σήμερα έχει γίνει χειρότερο» τόνισε.

Η ουσία του θέματος δεν είναι αν είμαστε εμείς τα θύματα, αν θα συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι το θύμα είναι η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε» υπογράμμισε, αναφερόμενος σε πληροφορίες που οι συντελεστές της εκπομπής δεν γνώριζαν. Παράλληλα, χαρακτήρισε «χυδαίο» αυτό που έκανε ο μέχρι χθες συνεργάτης του.

«Δεν γνωρίζαμε την κοπέλα, δεν γνωρίζαμε καμία από τις συντρόφους του Στάθη» ισχυρίστηκε ο Αντώνης Κανάκης, που είπε ότι η κοπέλα που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν έχει να φοβάται ούτε να ντρέπεται τίποτα, ενώ ανέφερε ότι θα μπορούσε να είχε πάει να τους βρει και να τους μιλήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βασικότερο απ' όλα όσα θα πούμε στη συνέχεια, είναι να μην υπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος σε αυτή τη θέση, και πρέπει η πολιτεία να κάνει κάτι άμεσα γι' αυτό, επισήμανε.

Είναι μία από τις χειρότερες συνθήκες να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι «ελέφαντας», τόνισε ακόμη ο Αντώνης Κανάκης, κάνοντας λόγο για κύμα στήριξης και αγάπης προς τους συντελεστές της εκπομπής. «Αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η εντιμότητα και η συνέπεια στα λεγόμενά μας» υπογράμμισε, επαναλαμβάνοντας ότι όλοι τους βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

«Όλοι οι στρατοί των ακραίων τα έχουν μαζί μας» ανέφερε ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στη δίψα των media για αίμα. «Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει γνωστή η στάση μας απέναντι σε πράγματα που μας τρελαίνουν και μας εξοργίζουν;» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπορεί να ξέραμε τι είχε κάνει και να μην τον είχα αρπάξει εγώ ο ίδιος και δεν ξέρω τι θα του έκανα;» συνέχισε ο Κανάκης, αναφερόμενος στον ίδιο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Περνώντας στην αντεπίθεση, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε σε όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντήσει γιατί δεν υπάρχουν τόσα χρόνια νόμοι, που να αποτρέπουν τη λειτουργία πορνογραφικών σάιτ. Τον κατηγόρησε, δε, για συμψηφισμό, επειδή ο κ. Γεωργιάδης έκανε χθες παραλληλισμό της υπόθεσης με τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Λιγνάδη και το αίτημα, τότε, των συντελεστών της εκπομπής να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη, υπό την «σκιά» των αποκαλύψεων.

Ήταν η τελευταία εκπομπή για το 2021

«Το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει» ξεκαθάρισε ο Αντώνης Κανάκης, εξηγώντας ότι ούτως ή άλλως η εκπομπή θα διέκοπτε μετά την ολοκλήρωση των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας.

Αμέσως μετά, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, ευχόμενοι καλές γιορτές.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Σήμερα

Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Σήμερα

Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Σήμερα

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Σήμερα

Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Χτες

«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Χτες

Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε και το παραδέχθηκε!

Χτες

Η Έλλη Κοκκίνου στα 54 της χρόνια αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.