E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με την ατάκα «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου»

O Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος

Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με την ατάκα «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/12/2021 | 21:11

Ο Χρήστος Πλαΐνης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» της Τρίτης και ο Γιώργος Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία και έκανε μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον χωρισμό του.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον Χρήστο Πλαΐνη: «Πάντα με συγκινεί γιατί έχεις μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρόνων. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κ.λπ. Και εμένα με στιγμάτισε. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν ο γιος μου, ο Οδυσσέας, δεν αποδεχόταν τη σύντροφό μου, δεν θα παντρευόμουν ποτέ» είπε από την πλευρά του ο Χρήστος Πλαΐνης, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Σε καταλαβαίνω. Μπράβο όμως στον Οδυσσέα».

Τότε, η Φαίη Σκορδά σχολίασε με αμηχανία: «Εγώ θα αποχωρήσω όμως τώρα. Δηλαδή, δεν μιλάω…».

«Μια φορά που έχουμε κοινά βιώματα και οι άντρες, μην τους σκοτώσουμε κιόλας. Δεν σημαίνει ότι ένας άντρας δεν αισθάνεται και μόνον εσείς αισθάνεστε», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει

Με αφορμή τη χθεσινή του ατάκα, σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, φανερά εκνευρισμένος, ξεκαθάρισε πως εννοούσε ότι αισθάνεται ενοχικά απέναντι στα παιδιά του και όχι ότι δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του.

«Βγήκα και είπα ότι δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου και βγήκαν όλοι και είπαν δεν έχουμε ξεπεράσει τον χωρισμό! Είναι ντροπή! Αν δεν είχα ξεπεράσει τον χωρισμό, δεν θα κάναμε μαζί εκπομπή… Εσύ κατάλαβες και όλοι κατάλαβαν… Ή όλοι οι δημοσιογράφοι είναι βλάκες, που δεν το πιστεύω, ή επίτηδες το έκαναν... Είπα εγώ ποτέ ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από τη Σκορδά;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Πριν 11 ώρες

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Σολωμού: «Αν έμενα με έναν άντρα για 10 χρόνια θα είχα κρεμαστεί από το ταβάνι»

Πριν 11 ώρες

Όσα είπε για τις σχέσεις και το Νίκο Μουτσινά

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Πριν 11 ώρες

Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Πριν 11 ώρες

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Πριν 11 ώρες

Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 11 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 11 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.