E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καταγγελίες ότι η 14χρονη που πέθανε από κορωνοϊό, περίμενε 4 ώρες σε κοντέινερ για να την εξετάσουν

Σοκ έχει προκληθεί στη Λαμία μετά τον θάνατο 14χρονης που νοσούσε από κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή της.

Καταγγελίες ότι η 14χρονη που πέθανε από κορωνοϊό, περίμενε 4 ώρες σε κοντέινερ για να την εξετάσουν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/12/2021 | 20:13

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport, η 14χρονη περίμενε για τέσσερις ώρες σε κοντέινερ για Covid έξω από τα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Το κορίτσι έφτασε στο Νοσοκομείο στις 09:30 μαζί με τη μητέρα της και τη μικρότερη αδελφή της, που μπήκαν μαζί της στο ασθενοφόρο, αφού και αυτές ήταν θετικές στον κορωνοϊό.

Η 14χρονη περίμενε με τη μητέρα της, σε κοντέινερ για τέσσερις ώρες
Όπως σημειώνεται στο τοπικό μέσο, αν και ενημέρωσαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ότι η 14χρονη είναι θετική εδώ και πολλές ημέρες, με την κατάστασή της να μην είναι καλή, τους έβαλαν στο κοντέινερ για να κάνουν και PCR, όπως ορίζεται στο πρωτόκολλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το lamiareport, η 14χρονη ήταν στο κοντέινερ από τις 09:30 μέχρι τις 13:30 ενώ δεν την είχε εξετάσει κάποιος γιατρός και σε αυτό το διάστημα των τεσσάρων ωρών, νοσηλεύτρια της πήρε αίμα, της έκανε καρδιογράφημα και της έβαλε ορό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαζί με τη 14χρονη, στο κοντέινερ, ήταν η μητέρα της ενώ τη μικρότερη αδελφή της είχε έρθει να παραλάβει η θεία της η οποία ζήτησε από νοσηλεύτριες στην υποδοχή, να πάει γιατρός να δει το κορίτσι. Αμέσως μετά πήραν τη 14χρονη στα επείγοντα όπου έγινε υπέρηχος, αξονική και άλλες εξετάσεις.

ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή της 14χρονης στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, διέταξε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσκομείου Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, την ΕΔΕ θα κάνει ανώτατος γιατρός, με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα είναι από άλλο νοσοκομείο, εκτός Λαμίας, της 5ης ΥΠΕ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τεντόγλου: Χρυσός με 8.35μ. στο πρώτο Ultimate Championship

Χτες

Ο Βούλγαρος Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοφ έμεινε ένα εκατοστό πίσω με 8.34μ. στη διοργάνωση της Βουδαπέστης.

Γιώργος Μαζωνάκης: Φωτογραφίες από την κλινική στο Κολωνάκι μετά τον θάνατό του

Χτες

Το ρεπορτάζ του MEGA έφερε στο φως εικόνες από τον χώρο του ιατρείου, με τις υπαλλήλους να φέρονται να παραδέχονται ότι τον καθάρισαν μετά τη μεταφορά του.

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι απάντησε ο δικηγόρος της οικογένειας για το λαϊκό προσκύνημα

Χτες

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης, μίλησε στο Mega για την ταφή στο Γ` Κοιμητήριο Αθηνών και το ενδεχόμενο λαϊκού προσκυνήματος.

Λαϊκή αγρύπνια για τον Γιώργο Μαζωνάκη την Κυριακή στη Νίκαια

Χτες

Η οικογένεια του τραγουδιστή ζητά αντί στεφάνου ενίσχυση του Humanity Greece, ενώ η κηδεία θα γίνει σε στενό κύκλο στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Βοιωτία: Δούλευαν χωρίς μισθό και χωρίς ρεπό – Τους είχε πάρει και τα διαβατήρια

Χτες

Οι οκτώ εργάτες γης δούλευαν απλήρωτοι, χωρίς ημέρα ανάπαυσης, με τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα παρακρατημένα από τον δράστη.

Ανησυχία στη Μόσχα μετά την κατάληψη από τους Χούθι του στρατηγικής σημασίας στενού του Μπαμπ ελ Μαντέμπ

Χτες

Σύμφωνα με τον εκρπόσωπο του Κρεμλίνου, Νμτίτρι Πεσκόφ, η κατάσταση στην περιοχή μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη γίνεται πλέον ανεξέλεγκτη

Κατρακύλα χωρίς τέλος για τη Μονακό: Πτώση στην 5η κατηγορία του γαλλικού μπάσκετ

Χτες

Απίστευτη απόφαση από τη γαλλική ομοσπονδία μπάσκετ, καθώς απέρριψε το αίτημα της Μονακό να συμμετάσχει στην τρίτη εθνική κατηγορία

Βίντεο: Η Νταγιάνα Γιαστρέμσκα δείχνει το κατεστραμμένο, από βομβαρδισμό, σπίτι της στην Οδησσό

Χτες

Η τενίστρια από την Ουκρανία ανέβασε το βίντεο και σχολίασε την απόφαση της WTA να αγωνίζονται αθλητές από τη Ρωσία

Turkish Airlines: Πανικός από αναταράξεις σε πτήση Τουρκία‑Τυνησία

Χτες

Οι επιβάτες κατέγραψαν στιγμές πανικού μέσα στην καμπίνα, καθώς ο πιλότος επιχείρησε αρκετές φορές να προσγειωθεί στην Τύνιδα πριν αλλάξει πορεία.

Καλαμαριά: Δέντρο κατέρρευσε σε παιδική χαρά ‑ Τραυματίες μητέρα και 17 μηνών βρέφος

Χτες

Η 30χρονη γυναίκα και ο γιος της τραυματίστηκαν στο κεφάλι στην οδό Θερμαϊκού και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, χωρίς η κατάστασή τους να προκαλεί ανησυχία.

Το Ισραήλ ξόδεψε σχεδόν 470.000 δολάρια για τα μαλλιά και το μακιγιάζ του πρωθυπουργού από το 2019

Χτες

Τα στοιχεία δείχνουν ότι μόνο τον Οκτώβριο του 2023 δαπανήθηκαν 810 δολάρια ειδικά για το χτένισμα του πρωθυπουργού

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι καταθέσεις των υπαλλήλων του ιατρείου «καίνε» τους γιατρούς

Χτες

Διαφορετική εικόνα για την ώρα άφιξης του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο και για το τι προηγήθηκε της διακομιδής του στο νοσοκομείο δίνουν οι καταθέσεις εργαζομένων - Οι αναφορές τους δεν ταυτίζονται απόλυτα ως προς τους χρόνους και τα γεγονότα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.