E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Γιώργος Καράβας στο Dancing With The Stars

Special guest της βραδιάς θα είναι ο Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας στο Dancing With The Stars
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/12/2021 | 18:02

Η εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά μαζί με τον απρόβλεπτο Λάμπρο Φισφή υποδέχονται τους 9 αγαπημένους celebrities και τους παρτενέρ τους, μετά την αποχώρηση του Τάσου Παλαντζίδη και της ντάμας του, στο 8ο live, οι οποίοι υπόσχονται να παρουσιάσουν εντυπωσιακές χορογραφίες γεμάτες με ένταση, συναίσθημα και τεχνική!

Special guest της βραδιάς ο Γιώργος Καράβας. Ο αγαπημένος coach του GNTM 4, θα κάνει μία μοναδική χορευτική εμφάνιση στο «Dancing With The Stars» και θα κατακτήσει το ballroom με μια φανταστική χορογραφία, αφιερωμένη στο ρετρό πάθος του Dirty Dancing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα 9 ζευγάρια μας θα λάμψουν και αυτή την Κυριακή στο ballroom και θα χορέψουν για να βαθμολογηθούν από τους τέσσερις έμπειρους κριτές, Στέφανο Δημουλά, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis αλλά και για να κερδίσουν τη θετική ψήφο του κοινού.

  • Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης αναρωτιούνται με τον πιο έντονο χορευτικό τρόπο «αν πρέπει να μείνουν ή να φύγουν» παρουσιάζοντας ένα λαμπερό fusion.
  • Η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ προσπαθούν να «αγγίξουν την κορυφή της χορευτικής τους δόξας» με ένα sexy tango.
  • Ο Έντουαρντ Στεργίου και η Ελισάβετ κάνουν το πιο φωτεινό και ξεχωριστό χορευτικό ταξίδι με ένα Αργεντίνικο Τάνγκο, με έντονα χρώματα και super sexy διάθεση.
  • Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Γιούρι χορεύουν fusion με γκλίτερ, ρυθμικές δονήσεις ενώ στο ballroom «βρέχει άντρες».
  • Η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Αλέξανδρος κάνουν τη χορευτική τους βόλτα με ένα μικρό καμπριολέ αυτοκίνητο και χορεύουν ένα «ηλιόλουστο» quickstep.
  • Δημήτρης Κοκονίδης και η Δανάη κάνουν γυμναστική στο ballroom και ιδρώνουν χορεύοντας street.
  • Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία απολαμβάνουν ένα δείπνο, που τους οδηγεί στο πιο ευτυχισμένο Charleston της ζωής τους.
  • Ο Dominic Stars και η Ειρήνη μοιράζουν χορευτικά «κλασικά φιλιά» χορεύοντας cha cha cha.
  • H Μαριάννα Γεωργαντή και ο Σπύρος παρουσιάζουν ένα ερωτικό Βιενέζικο Βαλς σε μία χορογραφία αληθινής αγάπης

Οι 16 επαγγελματίες χορευτές του «Dancing With The Stars» μεταμορφώνονται σε κούκλες βιτρίνας και… ζωντανεύουν για να παρουσιάσουν μία sexy και άκρως glam χορογραφία.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τζώνη Καλημέρης «αιφνιδίασε» τον Γιώργο Λιάγκα: «Εκτός αν θες να κάνουμε μαζί τους γάμους μας»

Σήμερα

«Αν παντρευτούμε ίδια εποχή, να συνεννοηθούμε για τους καλεσμένους, μην τσακωθούμε»

Ο 11χρονος Τρικαλινός που λύνει σε 17 δευτερόλεπτα τον κύβο του Ρούμπικ ‑ Ετοιμάζεται για διεθνή διαγωνισμό

Σήμερα

Ο 11χρονος Δημήτρης ξεκίνησε να ασχολείται με τον κύβο του Ρούμπικ πριν από τρία χρόνια.

Συνέβη κι αυτό: Αφησαν κλήση σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ που εμπόδιζε την είσοδο στα δικαστήρια

Σήμερα

Η τροχαία δεν λογάριασε την παράβαση που έκανε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ σε χώρο στάθμευσης και... έκοψε κλήση.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το ξέσπασμά του για τη συμπεριφορά των ρεπόρτερ απέναντι στον Γιώργο Παπαδάκη

Σήμερα

Αν αυτό λέγεται δημοσιογραφία, γεια σας, δήλωσε ο παρουσιαστής

Ελένη Φουρέιρα: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Σήμερα

Η νέα κόμμωση της Ελένης Φουρέιρα

Γιώργος Μαυρίδης: Η στιγμή που τραυματίζεται στη Σαουδική Αραβία – «Χτύπησε στο κεφάλι, θα μπορούσε να είναι χειρότερα»

Σήμερα

Σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης μετά τον τραυματισμό του σε γύρισμα της εκπομπής The Reunion

Δ. Ουγγαρέζος: Έκανε έναρξη στη θέση της Φαίης Σκορδά – «Το πρωτοπαλίκαρο που έγινε βασικός» είπε ο Μικρούτσικος

Σήμερα

Διαφορετική ήταν η σημερινή έναρξη για το Buongiorno αφού αντί για τη Φαίη Σκορδά την πρώτη καλημέρα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.