E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο γάμος μου ήταν μία τρέλα που βγήκε σε καλό» τονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη

Για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή μιλά η ηθοποιός

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο γάμος μου ήταν μία τρέλα που βγήκε σε καλό» τονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια». Ακόμη, θα συμμετάσχει στην «Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα ανέβει σε μορφή μιούζικαλ στο Μέγαρο Μουσικής.

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική από τα 19 μου. Πήγε πολύ καλά χωρίς να προσπαθήσω ιδιαίτερα ή να κάνω δημόσιες σχέσεις. Τα πράγματα έχουν κυλήσει ωραία, μου έχουν δοθεί ευκαιρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήξερα από μικρή πολύ καλά τι θέλω να κάνω. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που κάνει αυτό που θέλει. Η δουλειά για μένα είναι ευχαρίστηση, είναι ψυχαγωγία. Δεν είναι απλά δουλειά» σημείωσε για την επαγγελματική της καριέρα.

Για την απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, υποστήριξε: «Έχουμε δουλέψει με τον Γιώργο Λαιμό. Με ώθησε προς αυτήν την κατεύθυνση. Μέχρι τώρα είχα μία συστολή, έλεγα "δεν είναι δικά μου χωράφια, πώς θα το πάρουν; τι θα πουν;". Αλλά έχω αρχίσει και το βλέπω αλλιώς. Πιο σοβαρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν συνεχεία, όσον αφορά τα δύο της παιδιά, η Κατερίνα Παπουτσάκη τόνισε: «Ο μικρός θα γίνει 3 ετών και ο μεγάλος 9. Είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους τα παιδιά. Διαφορετικοί χαρακτήρες που αλληλοσυμπληρώνονται και είμαι πολύ χαρούμενη γι΄αυτό.

Ακόμα δεν πιστεύω ότι έχω παιδιά. Αισθάνομαι ότι είναι μία σχέση που έχω δώσει και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε με τον Παναγιώτη Πιλαφά έπειτα από μόλις 1,5 μήνα σχέσης. Σχολιάζοντας το πόσο γρήγορα έκαναν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους, η ταλαντούχα ηθοποιός υπογράμμισε: «Ήταν μια τρέλα, που βγήκε σε καλό. Δεν ήταν τύχη. Κανένας από τους δύο δεν ήθελε να παντρευτεί για να κάνει παιδιά, αλλά ήρθαν και αυτά».

Ερωτηθείσα αν μπορεί να συνδυάζει προσωπική-οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, αποκρίθηκε: «Είμαι λίγο πιεσμένη αυτήν την περίοδο, αλλά γενικά βγαίνει. Τα Σαββατοκύριακα τα έχω ελεύθερα και ασχολούμαι με τα παιδιά».

«Τώρα αισθάνομαι ότι μπορώ να οργανωθώ καλύτερα. Αξιοποιώ την κάθε στιγμή και κάνω το καλύτερο που μπορώ» πρόσθεσε.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

GNTM: Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Μιχαέλας στην πασαρέλα

Πριν 10 ώρες

Το χειρίστηκε ολόσωστα, σχολίασαν οι κριτές

Μπίλι Αιλις: Θαυμαστής της την τράβηξε βίαια προς το μέρος του ‑ Δείτε το βίντεο

Πριν 10 ώρες

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας της 24χρονης τραγουδίστριας στο Μαϊάμι

Το κρυφό μήνυμα στο νυφικό της Selena Gomez – Μόνο όσοι πρόσεξαν καλά το είδαν

Πριν 10 ώρες

Η Selena Gomez τίμησε τον Benny Blanco με έναν τρόπο που δεν φαντάζεσαι

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ελπίζω στη σειρά που ετοιμάζω να παίξω»

Χτες

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Παρασκευής (10-10), όπου μίλησε για τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια

Ο χορός της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο

Χτες

Ντυμένη στα κόκκινα η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα χόρεψε το «Μάλλον κάτι ξέρω» του δημοφιλούς τραγουδιστή

Ανδρας στην Βρετανία έφαγε 3 κιλά ζελεδάκια σε 3 μέρες ‑ Κατέληξε στο νοσοκομείο

Χτες

Έφαγε σε τρία βράδια πάνω από 10.400 θερμίδες σε ζάχαρη και άφθονη ζελατίνη και πρόσθετα

Ο Λιάγκας απαντά στην Τούνη: «Εγώ τον είπα σύντροφο, εσύ γκόμενο. Δεν είναι ωραία λέξη»

Χτες

«Αφού γκόμενο τον αισθάνεσαι, έτσι να τον λες», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Η Κέιτ Χάντσον μιμήθηκε την Κάιλι Τζένερ και δίχασε

Χτες

Αλλοι την αποθέωσαν και άλλοι την κατηγόρησαν για προσβολή

Όταν η Madonna ζήτησε σε γάμο έναν σταρ ‑ και εκείνος την παράτησε για ... ένα βιβλίο!

Χτες

Από το απόλυτο πάθος στη δημόσια ταπείνωση - πώς ένα τολμηρό βιβλίο «πάγωσε» τον πιο καυτό έρωτα των ’90s!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.