E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αρναούτογλου: Επιμένει η κακοκαιρία ‑ Kρύο και χιόνια ακόμη και στα πεδινά

Ήδη τα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της Αττικής

Αρναούτογλου: Επιμένει η κακοκαιρία ‑ Kρύο και χιόνια ακόμη και στα πεδινά
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 14/12/2021 | 22:00

Αρκετά «άγριος» είναι ο καιρός τις τελευταίες ώρες σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, και τα φαινόμενα θα επιμείνουν τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ έκανε λόγο για πολυήμερη φάση με ψυχρούς και κατά διαστήματα πολύ ψυχρούς βοριάδες, οι οποίοι θα έχουν ως αποτέλεσμα το πολύ κρύο, αλλά και χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από σήμερα τα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της Αττικής, με τα βουνά που «αγκαλιάζουν» το λεκανοπέδιο να παίρνουν λευκό χρώμα.

Ειδικότερα, από το πρωί της Τετάρτης (15/12) από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και όλη την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα η ημέρα θα ξεκινήσει με λιακάδα, αλλά χαμηλές θερμοκρασίες. Η Θράκη θα έχει κάποια σύννεφα, όπως και στο ανατολικό κομμάτι της χώρας.

Οι Κυκλάδες θα έχουν επίσης συννεφιά και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες διάσπαρτες μπόρες, ενώ σε Εύβοια, Βοιωτία και Αττική ο καιρός θα περιλαμβάνει βροχοπτώσεις- ακόμη και χιονοπτώσεις από τα 800 με 900 μέτρα υψόμετρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, στην Αττική θα επικρατεί τις πρωινές ώρες αρκετή συννεφιά και το βράδυ θα πυκνώσουν στο ορεινό βορειοδυτικό κομμάτι του λεκανοπεδίου και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία ωστόσο να κυμαίνεται από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη (16/12), Αττική και Θεσσαλονίκη δε θα έχουν σύννεφα, ενώ από τη Λήμνο έως και τη Βόρεια Εύβοια και τη Βόρεια Κρήτη δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τοπικές βροχές, με τους βοριάδες να παραμένουν. Την Παρασκευή επίσης θα επικρατεί ο ήλιος, ενώ τα σύννεφα θα πυκνώσουν στα βορειοανατολικά της χώρας.

Ωστόσο, το Σάββατο ο καιρός θα δείξει ξανά... τα δόντια του και μετά το μεσημέρι θα κάνει κρύο παντού, ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις σε περιοχές με 200 και 300 μέτρα στη Μαγνησία, στην Εύβοια, στη Στερεά Ελλάδα, τα ορεινά της Πελοποννήσου, ακόμη και στα βόρεια της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Από τη μια εμμονική καιρικά συμπεριφορά με τους νοτιάδες των τελευταίων πολλών ημερών, η χώρα μας αναμένεται να εισέλθει τώρα σε μια εμμονικά πολυήμερη φάση με ψυχρούς και κατά διαστήματα πολύ ψυχρούς βοριάδες, ενώ το ερχόμενο Σαβ/κύριακο θα υπάρξουν μάλιστα περιοχές όπου τα χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους πολύ…. χαμηλά!! Η τάση για τα Χριστούγεννα στο βίντεο του καιρού», γράφει χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακίνητα: Παραμένουν κλειστά 117.000 σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, 1 στα 4 δεν κατοικείται

Πριν 10 ώρες

Μεγάλος αριθμός διαμερισμάτων στην πρωτεύουσα παραμένει ανεκμετάλλευτος

Επιθεωρήτρια υγείας ρίχνει χλωρίνη σε φαγητό πλανόδιου πωλητή χωρίς άδεια

Πριν 10 ώρες

Αντιπαράθεση προκάλεσε στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνει επιθεωρήτρια υγείας να ρίχνει χλωρίνη σε τρόφιμα υπαίθριου πωλητή τάκο που δεν κατείχε άδεια

Γιάννης Καλλιάνος: «Αυτή είναι η αλήθεια για τον καιρό ‑ Τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες»

Πριν 10 ώρες

Με ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρθηκε στο τι έρχεται

Oxfam: Μόνο με τα περσινά κέρδη των δισεκατομμυριούχων της G20 θα μπορούσε να μπει τέλος στην παγκόσμια φτώχεια

Πριν 10 ώρες

2,2 τρισεκατομμύρια δολάρια ήταν τα κέρδη των δισεκατομμυριούχων στις είκοσι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου πέρσι

Το σχέδιο Τραμπ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία: «Έτοιμος για ειρήνη, όχι για παράδοση», δηλώνει ο Ζελένσκι

Πριν 10 ώρες

Το προσχέδιο των 28 σημείων που προωθούν οι ΗΠΑ προβλέπει αναγνώριση των εδαφών που ελέγχει η Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού και απομάκρυνση από την προοπτική ένταξης στο ΝΑΤΟ, με αντάλλαγμα εγγυήσεις ασφαλείας και οικονομική στήριξη

Κύπρος: Σε κρίσιμη κατάσταση 26χρονος ‑ Νεαρή τον κατήγγειλε για παρενόχληση και ο πατέρας της τον μαχαίρωσε

Πριν 10 ώρες

Ο 58χρονος τράπηκε σε φυγή μετά το περιστατικό αλλά συνελήφθη τα ξημερώματα

Θάνατος 4χρονου: «Τον κρατούσα μπροστά στη γουρούνα όταν πέσαμε» είπε ο θείος του

Χτες

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Αχαΐα: Τι κατέθεσε ο θείος του 4χρονου

Κορυδαλλός: Σωφρονιστικός υπάλληλος έβγαλε κρατούμενο από τη φυλακή για να του φτιάξει το αυτοκίνητο

Χτες

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος έχει κατηγορηθεί για δύο δολοφονίες ηλικιωμένων σε περιοχή της νοτίου Ελλάδας - Ο σωφρονιστικός υπάλληλος τον έβγαλε από τη φυλακή χωρίς να ενημερώσει κανέναν

Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Η Πλεύση χάνει από την πρώτη γραμμή της τον πιο πολύτιμο πυλώνα

Χτες

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά λόγια την παραίτηση του Διαμαντή Καραναστάση από το βουλευτικό του αξίωμα.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του Σπύρου Μαρτίκα με τον αρχηγό της εγληματικής οργάνωσης – Τι κατέγραψε ο κοριός της ΕΛΑΣ

Χτες

Μια από τις πιο αποκαλυπτικές στιγμές καταγράφηκε ανήμερα των Φώτων του 2025

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.