E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στράτος Βαλσαμίδης: Δολοφονία τελικά ο θάνατος του ηθοποιού

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας

Στράτος Βαλσαμίδης: Δολοφονία τελικά ο θάνατος του ηθοποιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 18/12/2021 | 09:42

Δύο ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν να περάσουν ώστε να αποδεχτεί για πρώτη φορά η Δικαιοσύνη ότι ο θάνατος του 34χρονου ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη το 2019, ήταν δολοφονία.

Η υπόθεση ερευνάται από την ανακρίτρια που την ανέλαβε μετά από δίωξη που ασκήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο ηθοποιός είχε εξαφανιστεί στις 4 Δεκεμβρίου του 2019 από το σπίτι του και σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων. Η υπόθεση του θανάτου του έλαβε μεγάλη έκταση από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αδερφή Βαλσαμίδη: Η Αστυνομία δεν έδειξε το απαραίτητο ενδιαφέρον

Σύμφωνα με την αδελφή του θύματος, Στεφανία Αναγνωστάτου από την αρχή η Αστυνομία δεν έδειξε το ενδιαφέρον που χρειαζόταν. «Όταν πήγα να καταθέσω, μου έδωσαν το αυτοκίνητο να το πάρω και να φύγω, χωρίς να έχει ελεγχθεί, αν και αναφέραμε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Έχουν βγει και εργαστηριακές εξετάσεις που δείχνουν δηλητηρίαση. Φαίνεται με ποιους ανθρώπους είχε έρθει σε επαφή, γιατί έχουν βρεθεί αποτυπώματα, DNA, κλήσεις και στίγματα των κλήσεων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Σωκράτης Τσαντίρης μιλώντας στο «Τούνελ» είχε τονίσει πως στο άψυχο σώμα του Στράτου υπήρχαν εκχυμώσεις και εκδορές στα πλαίσια των σωματικών βλαβών. «Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι υπήρξε μετακίνηση της σορού γιατί οι πτωματικές υποστάσεις που σχηματίστηκαν δεν ήταν ανάλογες στη θέση που ήταν το σώμα τη στιγμή της ανεύρεσης», είχε πει ο κ. Τσαντίρης και είχε υπογραμμίσει ότι μπορεί να έγιναν και περισσότερες από μία μετακινήσεις της σορού.

Η πρώτη δικαίωση για την οικογένεια

Η αδελφή του αδικοχαμένου ηθοποιού, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τις πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση.
«Επιτέλους η εισαγγελέας είδε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κάτι που φωνάζαμε με τη μητέρα μου από την αρχή. Είναι μία πρώτη δικαίωση για εμάς γιατί λέγαμε στην αστυνομία τι πρέπει να προσέξει.» Η ίδια κάνει λόγο για τη συνέχεια των ερευνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αναμένουμε τη δεύτερη δικαίωση για το ποιος ευθύνεται για το χαμό του αδελφού μου. Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος. Αν κάποιος έχει θυμηθεί κάτι, εδώ είμαστε να τον ακούσουμε», πρόσθεσε με έμφαση.

«Εγώ και η μητέρα μου θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ όλους στο «Τούνελ», γιατί από μέρους σας δεν έχει ξεχαστεί το θέμα και συνεχώς ψάχνετε, αναζητείτε, ενδιαφέρεστε και έχετε βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.