E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιατί πήγαν στον ΑΝΤ1 Γ. Λιάγκας και Φ. Σκορδά ‑ Η αντίδραση του Mega

Τηλεοπτική μετεγγραφή–βόμβα

Γιατί πήγαν στον ΑΝΤ1 Γ. Λιάγκας και Φ. Σκορδά ‑ Η αντίδραση του Mega
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Οι πρώτες αντιδράσεις στο Mega από την ξαφνική απώλεια του διδύμου Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά (που μετακινήθηκε στον ΑΝΤ1) ήρθαν από τον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Χ. Παναγιωτόπουλος έγραψε: «Κούνησαν μαντίλι χωρίς προειδοποίηση», επισυνάπτοντας το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο aixmi.gr και στο οποίο αναφέρεται ότι «εκεί που ο διευθυντής Προγράμματος του Μega, Πέτρος Μπούτος, περίμενε την απάντηση του διδύμου Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά για την ανανέωση του συμβολαίου τους, αίφνης ο Αντέννα ανακοίνωσε ότι από σήμερα 1ης Αυγούστου ανήκουν στο δυναμικό του. Το δίδυμο που ανέδειξε και στήριξε το Μega, τα τελευταία τρία χρόνια, έφυγε χωρίς καν να προειδοποιήσει για λόγους τακτ…».

Γεγονός είναι πως η είδηση της μετακίνησης του διδύμου στάθηκε για το Mega ο απόλυτος αιφνιδιασμός. Η δυσαρέσκεια που επικρατεί στο κανάλι δείχνει ξεκάθαρη, το ερώτημα είναι αν αυτή περιοριστεί στους δύο παρουσιαστές ή στραφεί προς πάσα κατεύθυνση – οπότε αναζητηθούν ευθύνες εντός σταθμού. Οι επικεφαλής του Mega δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τις εξελίξεις, οι οποίες δείχνουν ικανές να προκαλέσουν σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό του.

Αναλαμβάνουν την πρωινή ζώνη – Στα σχέδια βραδινό τοκ σόου για τον Λιάγκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο δυναμικό, λοιπόν, του ΑΝΤ1 ανήκουν από σήμερα 1η Αυγούστου το ζευγάρι Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά. Η πιο ηχηρή τηλεοπτική μεταγραφή της χρονιάς στον τομέα της ψυχαγωγίας είναι πλέον γεγονός μετά τη λιτή –αλλά περιεκτική– ανακοίνωση του σταθμού, με την οποία ενημερώνει ότι «οι δύο παρουσιαστές υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1».

Περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη συνεργασία δεν ανακοινώνονται επί του παρόντος, ωστόσο μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο ότι το ζευγάρι θα αναλάβει την πρωινή ζώνη (μετά την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη). Από εκεί και πέρα, μπορεί να εκτιμηθεί ότι η συμφωνία περιλαμβάνει και την προοπτική νέας βραδινής εκπομπής για τον Γιώργο Λιάγκα, δεδομένου ότι ο ΑΝΤ1 αναζητούσε ένα τοκ σόου για την ενίσχυση της συγκεκριμένης ζώνης, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει και κάτι διαφορετικό, σε πιο προχωρημένη ώρα.

Την ώρα που στον ΑΝΤ1 πανηγυρίζουν και ετοιμάζουν τα πλάνα για το χειμώνα, το Mega καλείται να αντιμετωπίσει μια ευρεία... τρύπα στον ημερήσιο προγραμματισμό του (που δεν αποκλείεται να καλυφθεί εκ των ενόντων) και ταυτόχρονα μια σοβαρότατη απώλεια, καθώς την προηγούμενη χρονιά το «Πρωινό mou» εξελίχθηκε στις κορυφαίες εκπομπές της σεζόν για το σταθμό (σε ποσοστά τηλεθέασης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι λόγοι της ξαφνικής λύσης της συνεργασίας, που κάποια στιγμή έδειχνε δεδομένη, σχετίζονται και με την πρόταση του Mega για την ανανέωση (η οποία κατά πληροφορίες περιοριζόταν στο πρωινό), κυρίως όμως με τα οικονομικά προβλήματα του σταθμού. Προβλήματα που είχαν πλήξει και την παραγωγή της εκπομπής (η οποία αναγκάστηκε να κάνει γυρίσματα εκτός στούντιο λίγο πριν τη λήξη της προηγούμενης σεζόν, λόγω απεργίας των απλήρωτων τεχνικών) και είχαν προκαλέσει έκδηλη δυσαρέσκεια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε κλείσει τη σεζόν με τη φράση «αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, να μην το ζήσει άνθρωπος». Το βέβαιο είναι πως σε αυτή τη φάση αποφάσισε να μην το ξαναζήσει ο ίδιος.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

To πασίγνωστο ζευγάρι που χώρισε του Αγίου Βαλεντίνου εξαιτίας απιστίας

Πριν 3 ώρες

Εκείνη σουπερ σταρ, εκείνος σήμερα, πίσω από της φυλακής τα σίδερα

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Κωνσταντίνου Αργυρού – Θέλουν να του απαγορεύσουν να τραγουδάει το κομμάτι «Ψέματα»

Χτες

«Από τη στιγμή που δεν υπάρχει σημασία, ζητάω να κατέβει αυτό το κομμάτι από παντού, δεν θέλω να ακούω το κομμάτι πουθενά»

Μικρούτσικος για Πορτοσάλτε: «Είναι ρόλος, υπήρχε και στην κατοχή και στη δικτατορία με άλλα ονόματα»

Χτες

«Δεν εμφανίζεται ως δημοσιογράφος», υποστήριξε ο παρουσιαστής

Γιατί όλο το ελληνικό ίντερνετ… κράζει έναν τουρίστα;

Χτες

Ένα βίντεο ενός τουρίστα στη Σαντορίνη προκάλεσε την οργή… του ελληνικού ίντερνετ, με τους χρήστες του TikTok να αντιδρούν έντονα

Γιώργος Λιάγκας για Μπάρκα & Καινούργιου: «Τι να πω γαμ@το; Τι μαζοχισμός υπάρχει!»

Χτες

Ξέσπασε μετά από όσα σχολίασε η παρουσιάστρια του MEGA για εκείνον, αλλά και για την κοπή πίτας που παρουσίασε με εκείνη του ALPHA

Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Ξανά στα δικαστήρια για την έφεση της απόφασης

Χτες

Ξανά στα δικαστήρια θα βρεθούν αύριο Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Επικό σκηνικό με Πέγκυ Ζήνα: Έλεγε το «Δεν θα πας πουθενά» και στις οθόνες ήταν ο Ναν

Χτες

Ένα μυθικό σκηνικό έλαβε χώρα στο νυχτερινό κέντρο

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.