E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έτσι σώθηκε η 19χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε γuμνή και καλυμμένη με κάρβουνα

Το λάθος του απαγωγέα

Έτσι σώθηκε η 19χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε γuμνή και καλυμμένη με κάρβουνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/12/2021 | 10:22

Συνεχίζουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ να φέρνουν στο φως λεπτομέρειες από την απαγωγή της 19χρονης Μάντελιν Άλεν στη Γιούτα από τον 39χρονο Μπρεντ Νιλ Μπράουν, τον οποίο είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, αυτό που οδήγησε στη σωτηρία της φοιτήτριας, είναι η επιλογή του απαγωγέα να αφήσει τη Μάντελιν να στείλει ένα «αθώο» μήνυμα στους γονείς της. Ο απαγωγέας πίστευε ότι αυτό θα καθησύχαζε τους συγγενείς της 19χρονης, αλλά αντίθετα αυτό τους κινητοποίησε να την αναζητήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μήνυμα έγραφε μόνο «Σας αγαπώ», κάτι που προκάλεσε απορίες στους γονείς της κοπέλας. Η Μάντελιν, φοιτήτρια στο Snow College, εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από την εστία όπου διέμενε στις 13 Δεκέμβρη, στις 21.22.

Γύρω στις 7 το επόμενο πρωί, η 19χρονη έστειλε το «περίεργο» μήνυμα που έμελλε να τη σώσει. Με βάση τις πληροφορίες του People, οι γονείς της φοιτήτριας όταν πήραν το μήνυμα επικοινώνησαν άμεσα με την αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Verizon και έμαθαν ότι αυτό είχε σταλεί από τη μικρή κωμόπολη Λόα, αρκετά χιλιόμετρα από τον τόπο διαμονής της κόρης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γονείς ανησύχησαν επειδή η νεαρή κοπέλα δεν είχε στη διάθεσή της κάποιο όχημα. «Νομίζω ότι το βρήκαν κάπως παράξενο επειδή ήταν μόνο αυτή η φράση», δήλωσε στο αμερικανικό site ο επαρχιακός εισαγγελέας του Σανπίτ, Κέβιν Ντάνιελς.

Με αφετηρία αυτό το μήνυμα και τη δήλωση εξαφάνισης των γονιών της Άλεν, οι Αρχές σύντομα ανακάλυψαν στον αριθμό του κινητού της κοπέλας μηνύματα «που η φύση τους άφηνε την εντύπωση ότι μπορεί να είχε εκτεθεί σε άτομα με επικίνδυνες προθέσεις και κίνητρα».

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν μια μεγάλης κλίμακας έρευνα, με επίκεντρο τη Λόα, αναζητώντας πόρτα-πόρτα την αγνοούμενη φοιτήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν έφτασαν στο σπίτι όπου διέμενε ο 39χρονος απαγωγέας της νεαρής και πριν χτυπήσουν το κουδούνι, οι αστυνομικοί έριξαν μια ματιά στο παράθυρο του υπογείου και είδαν «μια μικροκαμωμένη γυναίκα με ανοιχτόχρωμα μαλλιά».

«Είτε πιστεύετε ή όχι στη θεϊκή παρέμβαση, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι παρενέβη μια ανώτερη δύναμη», είπε ο Ντάνιελς αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύλληψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι υποστήριξε ο δράστης

Ο 39χρονος κατάφερε να κρατήσει την κοπέλα παγιδευμένη για πέντε μέρες, ενώ μετά τη σύλληψή του είπε ότι γνώρισε τους ερευνητές σε ένα chat group για το σeξουαλικό φετίχ bondage (ερωtικό δέσιμο) και ότι το διάστημα που έμεινε σπίτι του οι σχέσεις τους ήταν συναινετικές. Δικαιολόγησε, μάλιστα, ότι την έδενε όταν έφευγε για τη δουλειά λέγοντας ότι ήταν στο πλαίσιο ενός ερωτικού «παιχνιδιού ρόλων» και ότι η κοπέλα αν και δεμένη είχε πρόσβαση σε φαγητό και στο μπάνιο.

Οι δραματικές στιγμές που πέρασε η Μάντελιν

Η Μάντελιν Άλεν είπε στις Αρχές μετά τη διάσωσή της ότι ο Μπράουν τη βίαζε αρκετές φορές καθημερινά. Εκείνη δεν ήθελε καμία επαφή μαζί του, ωστόσο φοβόταν να αποδράσει γιατί την είχε απειλήσει ότι θα κάνει κακό στην αδελφή της ή σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς της, αφού γνώριζε τη διεύθυνση του σπιτιού της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έγκλημα στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί ‑ Τρόφιμος σκότωσε με γυαλί μια ασθενή

Πριν 7 ώρες

Μετά την δολοφονική επίθεση διέφυγε και αναζητείται και μέσα στους χώρους του νοσοκομείου

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο ‑ Πώς το TikTok «έλυσε» την εξαφάνιση και δολοφονία της

Χτες

Το τελευταίο ταξίδι της Γκάμπι με τον αρραβωνιαστικό της

Διαμαρτυρία έξω από την Hellenic Train ‑ Κλειστή η Συγγρού

Χτες

Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Hellenic Train για την τραγωδία στα Τέμπη

Ιταλία: Τα δάκρυα από αίμα της Παναγίας ήταν του... μέντιουμ

Χτες

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της απάτης η «μάντισσα» που φέρεται να εξαπάτησε εκατοντάδες πιστούς

Σεισμός 5 Ρίχτερ στην Κυλλήνη

Χτες

Ταρακουνήθηκε η Πάτρα

Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή: Τη μία μας λέτε παιδεραστές, την άλλη λαθρέμπορους, τώρα δολοφόνους ‑ Ως εδώ!

Χτες

Ξέσπασμα και από τον υπουργό Υγείας - μετά τον Μάκη Βορίδη - για τα όσα καταλογίζουν στελέχη της αντιπολίτευσης σχετικά με τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου

Θρήνος στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής πέθανε στα 26 του λίγο πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο

Χτες

Ο Γκαμπριέλ Πόπο ετοιμαζόταν να αγωνιστεί όταν υπέστη ξαφνικό ιατρικό επεισόδιο λίγο πριν μπει στο γήπεδο

Κυνηγός για Βασίλη Καλογήρου: «Πέρασα από το σημείο – Κόβω το κεφάλι μου δεν υπήρχε άτομο εκεί»

Χτες

«Το συγκεκριμένο σημείο που βρέθηκε το άτομο το περάσαμε ίσα με 50 χιλιάδες φορές»

Νέο βίντεο δείχνει πολύ καθαρά την στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους στο Τορόντο κατά την προσγείωσή του

Χτες

Έχει τραβηχτεί από το κόκπιτ άλλου αεροπλάνου και αποτυπώνει καρέ καρέ το περιστατικό

Συνελήφθη η τρανς ηγέτις της αίρεσης Zizians

Χτες

Η αλλόκοτη ομάδα από νεαρούς επιστήμονες που υμνούν τον ριζοσπαστικό βιγκανισμο

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.