E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Τη χτυπούσα γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και έτοιμο φαγητό»

Αμετανόητος ο γυναικοκτόνος της Τζεβριέ στην Αλεξανδρούπολη

«Τη χτυπούσα γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και έτοιμο φαγητό»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/12/2021 | 16:50

Μεγαλύτερη οργή προκαλεί η απολογία του γυναικοκτόνου της άτυχης Τζεβριέ Εδινερλί στην Αλεξανδρούπολη. Θυμίζουμε ότι η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών είχε πεθάνει μετά τα απανωτά χτυπήματα του συζύγου της, αν και νοσηλεύτηκε για τέσσερις μέρες σε ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης.

Μάλιστα, είχε διαγνωστεί με κοροναϊό κάτι που η γυναίκα δεν γνώριζε. Τα χτυπήματα του συζύγου της ήταν θανάσιμα αφού έπληξαν σε μεγάλο βαθμό ζωτικά όργανα, σύμφωνα και με την ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εξοργιστική απολογία

«Δεν ήθελα να σκοτώσω τη σύζυγο μου. Την είχα χτυπήσει δυο τρεις φορές στο παρελθόν αλλά όχι πολύ. Την είχα χτυπήσει γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και γιατί είχε αργήσει να ετοιμάσει το φαγητό» ανέφερε στην εξοργιστική απολογία του στον ανακριτή ο 31χρονος, ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, με την 29χρονη μάλωναν δύο φορές την εβδομάδα.

Δίνοντας τη δική εκδοχή για το τι συνέβη το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου στο σπίτι που έμενε με τη 29χρονη και τα τρία ανήλικα παιδιά του, ο συζυγοκτόνος ανέφερε ότι όλα συνέβησαν καθώς το πρωινό της ίδιας ημέρας γύρισε στο σπίτι του μεθυσμένος.

Ο δράστης υποστήριξε ότι γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου κι ενώ κοιμόταν, η σύζυγος του πήγε από πάνω του άρχισε να του φωνάζει, του τράβηξε την κουβέρτα και του πέταξε το παντελόνι στο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε όπως περιγράφει και στην απολογία, ζαλισμένος από το ποτό άρχισε να τη χτυπάει και σταμάτησε όταν η 29χρονη ξέσπασε σε κλάματα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, δεν πρόσεξε εκείνη την ώρα ότι η 29χρονη είχε υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Στη συνέχεια όπως περιέγραψε στον ανακριτή ο 31χρονος, η σύζυγος του βγήκε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από μία ώρα. Τότε πρόσεξε ότι έτρεχε αίμα από το φρύδι της. Όταν τη ρώτησε από που το έπαθε αυτό, τότε, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, του είπε ότι έπεσε από τις σκάλες.

Τότε η γυναίκα, όπως αποκαλύπτεται και από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, κάθισε σε μια καρέκλα και αμέσως άρχισε να κάνει εμετό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρομάζει η ιατροδικαστική εξέταση

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σπίτι της 29χρονης και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Οι γιατροί που την εξέτασαν αποφάνθηκαν ότι τα χτυπήματα της 29χρονης, δεν ήταν από την υποτιθέμενη πτώση της από τις σκάλες αλλά από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί από τον σύζυγο της, τα οποία οδήγησαν και στον θάνατό της.

Μπροστά βρίσκονταν και οι γονείς της γυναίκας, οι οποίοι ζήτησαν την εξέταση της κόρης τους από ιατροδικαστή.

«Ο γιατρός μου είπε ότι έσπασε το πλευρό της και ότι μπήκε το κόκκαλο στο συκώτι της. Αυτό δεν προκλήθηκε από τη πτώση στην σκάλα αλλά από τα χτυπήματα. Ήταν μπροστά κι οι γονείς της όταν μας τα είπε αυτά ο γιατρός», φέρεται να είπε στην απολογία του ο 31χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 8 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες μετά την εισαγωγή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η 29χρονη κι ενώ είχε υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Τα ευρήματα όσα έγραψε στο πόρισμα του αποκαλύπτουν τα βίαια χτυπήματα που είχε δεχτεί η μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών από τον σύζυγο της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, διαπιστώθηκαν εκχυμώσεις στο δεξί της μάτι, στο πάνω μέρος της δεξιάς πλευράς της κοιλιάς, στο δεξί χέρι, στη αριστερή κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία.

Από τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν αλλά και τις τρεις χειρουργικές επεμβάσεις διαπιστώθηκε ότι η 29χρονη έφερε μεγάλα αιματώματα σε όλη την κοιλιακή χώρα, πνευμονοθώρακα άμφω και εκτεταμένες ρήξεις ύπατος. Η άτυχη γυναίκα που νοσούσε και από κοροναϊό, όπως αναφέραμε και παραπάνω, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μεγάλου τμήματος του ήπατος – ηπατεκτομή (περίπου ¾) και χοληκυστεκτομής.

Τελικά, παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί να την κρατήσουν στη ζωή, τα τραύματά της αποδείχθηκαν μοιραία…

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοτικοί υπάλληλοι στη Λαμία πήγαν να στολίσουν και τους «έγραψαν»

Πριν 10 ώρες

Οργή από τους εργαζομένους που καταγγέλλουν πως θα παραδώσουν τα διπλώματα, την ώρα που έκαναν τη δουλειά τους.

Ελεύθεροι επαγγελματίες στη φάκα της ΑΑΔΕ

Πριν 10 ώρες

Εμφάνιζαν ζημιές και εισοδήματα κάτω από τον βασικό μισθό

Οδηγός τρένου στο Σαν Φρανσίσκο κοιμήθηκε ενώ ο συρμός έτρεχε με 80 χλμ.

Πριν 10 ώρες

«Θεέ μου» φώναζαν οι επιβάτες, δείτε βίντεο

Αλιμος: Κουκουλοφόροι μπήκαν σε σχολείο και χτύπησαν άγρια 15χρονο

Πριν 10 ώρες

Νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι

Τέλη Κυκλοφορίας 2026: Τι θα πληρώσουμε φέτος ‑ Πόσο είναι τα πρόστιμα

Πριν 10 ώρες

Πιστοί στο... ραντεβού των τελών κυκλοφορίας και φέτος οι οδηγοί

Νίκαια: Πυρπόλησαν όχημα σωφρονιστικού υπαλλήλου ‑ Διακοπή κυκλοφορίας λόγω χειροβομβίδας

Πριν 10 ώρες

Το καμένο Ι.Χ. υπέστη σοβαρές ζημιές, με τις Αρχές να προχωρούν σε έρευνες

«Έφυγε» σε ηλικία 27 ετών η ασθενής με κυστική ίνωση Αναστασία Τασούλα

Πριν 10 ώρες

Η πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση στην Ελλάδα που είχε καταφέρει να ξυπνήσει από καταστολή

Πάτρα: Πώς έγινε το δυστύχημα με το τρίχρονο αγοράκι – Συνελήφθη 25χρονος μακρινός συγγενής της οικογένειας

Πριν 10 ώρες

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Συνετρίβη τουρκικό μεταγωγικό C‑130 στη Γεωργία – Επιχειρήσεις διάσωσης σε εξέλιξη, δείτε βίντεο

Πριν 10 ώρες

Τουρκικό μεταγωγικό αεροσκάφος C-130, σε πτήση από το Αζερμπαϊτζάν, συνετρίβη στα σύνορα Αζερμπαϊτζάν-Γεωργίας, σύμφωνα με τουρικά ΜΜΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: Πέθανε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα

Χτες

Την ώρα του δυστυχήματος ήταν με τον θείο του

Συντριβή τουρκικού στρατιωτικού αεροσκάφους στη Γεωργία: Νεκροί και οι 20 επιβαίνοντες

Χτες

Τα αίτια της συντριβής δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.