E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ταϊλάνδη: Ελέφαντες ντυμένοι Αγιοβασίληδες μοίρασαν αντισηπτικά και μάσκες

Η Ταϊλάνδη είναι κατά 98% βουδιστική, αλλά τα Χριστούγεννα γιορτάζονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την έλευση της νέας χρονιάς

Ταϊλάνδη: Ελέφαντες ντυμένοι Αγιοβασίληδες μοίρασαν αντισηπτικά και μάσκες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/12/2021 | 15:31

Με σκούφους του Άγιου Βασίλη ντύθηκαν ελέφαντες στην Ταϊλάνδη και μοίρασαν χειρουργικές μάσκες, μπαλόνια και απολυμαντικό χεριών στους μικρούς μαθητές. Η εκδήλωση έγινε σε ετήσια σχολική γιορτή για τα Χριστούγεννα με την 15ετη αυτή παράδοση στην κυρίως βουδιστική χώρα να προσαρμόζεται στην εποχή της COVID-19.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος διότι ένα γεγονός σαν αυτό συμβαίνει μόνο μία φορά τον χρόνο και νομίζω ότι το σχολείο μου είναι το μοναδικό μέρος με ελέφαντες Αγιοβασίληδες», δήλωσε ένας μικρός μαθητής στο σχολείο της Ταϊλάνδης βλέποντας τους ελέφαντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εορτασμός στο σχολείο Jirasartwitthaya στην Αγιουτάγια, βόρεια της Μπανγκόκ, γίνεται εδώ και πάνω από 15 χρόνια και ήταν ιδιαίτερα σημαντικός τα τελευταία δύο χρόνια εν μέσω πανδημίας της COVID-19, της τηλεκπαίδευσης και των lockdowns.

«Γνωρίζουμε ότι οι μαθητές είχαν στρεσαριστεί λόγω των διαδικτυακών μαθημάτων, άρα ελπίζουμε ότι αυτή η εκδήλωση θα τους δώσει χαρά και θα τους ενθαρρύνει να επιστρέψουν στο σχολείο», ανέφερε ο διοργανωτής της εκδήλωσης, Λαρντθονγκτάρε Μίπαν από το κέντρο ελεφάντων Ayuttahaya Elephant Palace.

Τα σχολεία στην Ταϊλάνδη έκλεισαν και πάλι τον Απρίλιο φέτος ενώ ο εμβολιασμός για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ξεκίνησε τον Οκτώβριο εν όψει της επανέναρξης λειτουργίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Χαίρομαι τόσο πολύ που πήρα μπαλόνι από τον ελέφαντα. Η καρδιά μου χτυπά πολύ δυνατά», δήλωσε ο μαθητής Μπιουόν Γκρέχαμ, καθώς άλλα παιδιά τράβαγαν φωτογραφίες και σέλφι με τους ελέφαντες, το εθνικό ζώο της Ταϊλάνδης.

Η Ταϊλάνδη είναι κατά 98% βουδιστική, αλλά τα Χριστούγεννα γιορτάζονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την έλευση της νέας χρονιάς.

Τα κρούσματα κορονοϊού στην Ταϊλάνδη κορυφώθηκαν φέτος τον Αύγουστο, με 2,2 εκατ. μολύνσεις να έχουν καταγραφεί στη χώρα συνολικά έως τώρα και 21.501 θανάτους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Χτες

Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

Χτες

Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Χτες

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

Χτες

Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Χτες

Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Χτες

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

Χτες

Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

Χτες

Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

Χτες

Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

Προχτές

Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

Προχτές

«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.