E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κώστας Μαρτάκης: Αποκάλυψε ένα απίστευτο παρασκήνιο από το Fame Story

«Πέρασα με τα χίλια ζόρια. Πήγαμε μαζί με τους υπεύθυνους του Fame Studio στις audition, έφτασα στους 70 και με κόψανε»

Κώστας Μαρτάκης: Αποκάλυψε ένα απίστευτο παρασκήνιο από το Fame Story
@martakis / Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/12/2021 | 16:19

Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα, ένα απίστευτο παρασκήνιο της συμμετοχής του στο Fame Story πριν από πολλά χρόνια.

Ο Κώστας Μαρτάκης ανέφερε: «δεν τραγουδούσα μπροστά στην οικογένειά μου και τους φίλους μου γιατί ντρεπόμουν. Κάποια στιγμή ήταν τότε στον ΑΝΤ1 τα Fame Story και όλα αυτά τα παιχνίδια και εγώ σαν παιδί από την τηλεόραση έλεγα, “α, αυτός το λέει καλά ο άλλος όχι”. Υπήρχε την ίδια περίοδο στο Fame Studio ένα σεμινάριο που έκανες για ένα μήνα που ήταν ο Γούναρης, η Τζούλι Μασίνο, άνθρωποι που ήξεραν και λέω να πάω να δοκιμάσω, να δω τι θα μου πουν αυτοί οι άνθρωποι, αν είμαι καλός ή όχι για να ασχοληθώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τόνισε: «Πήγα, μου δηλώσανε τότε συμμετοχή στο Fame Story από εκεί γιατί μάλλον κάτι είδαν που τους άρεσε. Πέρασα με τα χίλια ζόρια. Πήγαμε μαζί με τους υπεύθυνους του Fame Studio στις audition, έφτασα στους 70 και με κόψανε. Μετά, επειδή έκανε μοντελινγκ τότε – αν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει – ένας φίλος μου και συνάδελφός μου, μου είχε πει ότι είχε δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story αλλά δε θέλει να πάει και ξέρουν ότι θα περάσει ένας Κώστας εκείνη τη μέρα, εκείνη την ώρα και μου είπε αν θέλω να πάω στη θέση του»!

Και πρόσθεσε ο τραγουδιστής: «Δεν είχε δηλώσει το επώνυμό του γιατί κάποιον ήξερε από την παραγωγή. Λέω ας πάω να κοπώ δεύτερη φορά να καταλάβω ότι δεν είμαι γι΄αυτό. Πήγα στη θέση ενός άλλου Κώστα. Την επόμενη μέρα από την audition μπήκα στο παιχνίδι. Ο φίλος μου δεν έχει μετανιώσει καθόλου που δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέτρος Κουσουλός: Ένταση στο OPEN Τώρα – «Δεν ανακαλώ, να μου κάνετε μήνυση!»

Σήμερα

Το «καρφί» για τον χρηματισμό του Ιερομένου

Γιώργος Λιάγκας για Μπάρκα & Καινούργιου: «Τι να πω γαμ@το; Τι μαζοχισμός υπάρχει!»

Σήμερα

Ξέσπασε μετά από όσα σχολίασε η παρουσιάστρια του MEGA για εκείνον, αλλά και για την κοπή πίτας που παρουσίασε με εκείνη του ALPHA

Έλενα Παπαρίζου – Τόνι Μαυρίδης: «Θέλει να πουλήσει το μερίδιό της, εμείς θα της καταβάλουμε τις 60.000 ευρώ»

Σήμερα

Το δάνειο πληρώνεται κανονικότατα. Εμείς δεν προτιθέμεθα να πουλήσουμε υποτιμημένα ένα ακίνητο κάποιας αξίας

Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Ξανά στα δικαστήρια για την έφεση της απόφασης

Σήμερα

Ξανά στα δικαστήρια θα βρεθούν αύριο Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Επικό σκηνικό με Πέγκυ Ζήνα: Έλεγε το «Δεν θα πας πουθενά» και στις οθόνες ήταν ο Ναν

Σήμερα

Ένα μυθικό σκηνικό έλαβε χώρα στο νυχτερινό κέντρο

Δημήτρης Κόκοτας: «Ο Αγιος Εφραίμ σήκωσε τον τραγουδιστή» – Έξαλλη η Σάντρα Βουτσά με το δημοσίευμα

Σήμερα

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο για 11 μήνες, είχε τις τελευταίες εβδομάδες μία μικρή βελτίωση στην υγεία του

Bianca Censori: Στρέφεται εναντίον του Kanye West

Σήμερα

Η σύζυγός του Kanye West φαίνεται να είναι τραυματισμένη μετά το ξέσπασμά του στο X

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Η συναυλία έκπληξη στη Νέα Υόρκη που προκάλεσε φρενίτιδα

Σήμερα

Εξέπληξε τους πάντες στη Νέα Υόρκη ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ πραγματοποιώντας ένα live το οποίο ανακοινώθηκε λίγες μόνο ώρες πριν πραγματοποιηθεί.

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.