E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Συγκίνησε η Βασίλισσα Ελισάβετ: Μου λείπει ο Φίλιππος

Έμμεση αναφορά σε Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Συγκίνησε η Βασίλισσα Ελισάβετ: Μου λείπει ο Φίλιππος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 25/12/2021 | 21:09

Τα πρώτα της Χριστούγεννα χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο περνά φέτος η βασίλισσα Ελισάβετ και το καθιερωμένο μήνυμά της ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά σε εκείνον. Πέρασαν άλλωστε μαζί 73 χρόνια έως το θάνατο του, στις 9 Απριλίου 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ήταν αναμενόμενο ότι ο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ θα ήταν αφιερωμένο στον πρίγκιπα Φίλιππο. Μια φωτογραφία τους πάνω στο γραφείο και στο κόκκινο φόρεμά της η καρφίτσα από ζαφείρια που φορούσε στο μήνα του μέλιτος, το 1947.

Στη φωτογραφία, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος κοιτάζονται χαμογελαστοί. Είναι τραβηγμένη το 2007 με την ευκαιρία της 60ής αδαμάντινης επετείου του γάμου τους.

Αναφερόμενη στο πονηρό του βλέμμα, το ζεστό του γέλιο, η δέσμευσή του για το περιβάλλον, η βασίλισσα Ελισάβετ ομολόγησε, στο, ασυνήθιστα προσωπικού χαρακτήρα, χριστουγεννιάτικο μήνυμα ότι ο επί 73 χρόνια σύζυγός της, ο πρίγκιπας Φίλιππος της λείπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν και για πολλούς ανθρώπους είναι περίοδος μεγάλης ευτυχίας και χαράς, τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι δύσκολα για εκείνους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Φέτος καταλαβαίνω ιδιαιτέρως γιατί».

Στο μήνυμα που μαγνητοσκοπήθηκε στο κάστρο του Γουίνδσορ, η βασίλισσα εμφανίζεται με κόκκινο φόρεμα, καθισμένη σε γραφείο, με τη φωτογραφία της με τον πρίγκιπα Φίλιππο να είναι η… μοναδική στο πλάνο.

Αναφερόμενη με τρυφερότητα στον Φίλιππο, μίλησε για το αίσθημα του καθήκοντος που τον διέκρινε, την πνευματική περιέργεια και την ικανότητά του να διασκεδάζει κάθε κατάσταση. «Η πονηρή και ερωτηματική λάμψη στα μάτια του ήταν τόσο φωτεινή στο τέλος, όσο και όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και μου λείπει, και λείπει και στην οικογένειά μου, ξέρω ότι θα ήθελε να απολαύσουμε τα Χριστούγεννα», είπε η βασίλισσα Ελισάβετ επιμένοντας στην «χαρά της γιορτής», παρά το «ζεστό γέλιο που μας λείπει».

Αναφερόμενη στην συνέχιση των παραδόσεων και των αξιών, η βασίλισσα αναφέρθηκε στην προστασία του περιβάλλοντος, επαινώντας το έργο του Φίλιππου προς αυτήν την κατεύθυνση που συνεχίσθηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο και τον εγγονό της Γουίλιαμ, που συμμετείχαν στην διάσκεψη για το Κλίμα COP26.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έκανε καμία άμεση αναφορά στον πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, αλλά εξέφρασε τη χαρά της για την γέννηση τεσσάρων παιδιών στην βασιλική οικογένεια το 2021, ανάμεσά τους και η Λίλιμπετ, δεύτερο παιδί του ζεύγους.

Η βασίλισσα αναφέρθηκε στα μεγάλα ραντεβού του 2022, ανάμεσά τους οι Αγώνες της Κοινοπολιτείας το επόμενο καλοκαίρι και οι εορτασμοί του πλατινένιου ιωβηλαίου, των 70 χρόνων της στο θρόνο (6 Φεβρουαρίου 1952).

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντώνης Ρέμος: Ανέβασε στη σκηνή την 10χρονη κόρη του, Ελένη Πασχαλίδου

Σήμερα

Λίγες μέρες αφότου ο φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο σε χριστουγεννιάτικο χωριό με την κόρη του, Ελένη, τους ξαναείδαμε και πάλι μαζί

Πάνος Ιωαννίδης: Η νέα του εικόνα μετά την απώλεια βάρους ‑ Έχασε 14 κιλά

Σήμερα

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Πάνο Ιωαννίδη και εκείνος μίλησε για το MasterChef, τα Χριστούγεννα, το παιδί του και τη σχέση του με τη γυμναστική

Το ομορφότερο τραμ του κόσμου κυκλοφορεί στην Αθήνα ‑ Για ποιον λόγο έγινε διάσημο

Σήμερα

Η Αθήνα «κινείται» ήδη σε ρυθμούς Χριστουγέννων

Εβελίνα Νικόλιζα: Με απέλυσε γιατί με είδε από τις κάμερες που...

Σήμερα

Δείτε όσα αποκάλυψε η Εβελίνα Νικόλιζα για τον τρόπο που απολύθηκε από δουλειά

«Κόλαφος» το Real View για τον Αχιλλέα Μπέο: «Φασιστική καρικατούρα, δεν υπάρχουν λέξεις να το χαρακτηρίσουν»

Σήμερα

«Θα βγαίνει, θα ξεφτιλίζει τους πάντες, θα κάνει αστεία με βιασμούς, θα βρίζει τις γυναίκες...»

Νένα Μεντή: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος και στη δική μου ζωή ...»

Χτες

«Δεν το ήθελα, στα 36 ήρθε το παιδί»

Είναι επίσημο! Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» επιστρέφει στο MAK TV

Χτες

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την επιτυχημένη σειρά

Ricta για Modern Cinderella: «Είμαστε ξανά μαζί, ανδρόγυνο ...»

Χτες

Όσα είπε για τη σχέση τους και για αυτά που τον εκνευρίζουν

Ελένη Μενεγάκη: Με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Μάκη Παντζόπουλο στην ορκωμοσία του γιου της

Χτες

Στην ορκωμοσία του Αγγελου Λάτσιου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.