E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έχασε το πόδι της μετά από μόλυνση σε πεντικιούρ και πήρε αποζημίωση μαμούθ

Νυχάδικο πλήρωσε αποζημίωση 1,7 εκατ. δολαρίων σε γυναίκα που έχασε το πόδι της μετά το πεντικιούρ

Έχασε το πόδι της μετά από μόλυνση σε πεντικιούρ και πήρε αποζημίωση μαμούθ
Pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα της οποίας το πόδι χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί λόγω μόλυνσης μετά από πεντικιούρ έχει συμβιβαστεί με 1,75 εκατομμύρια δολάρια με το ινστιτούτο νυχιών, είπε ο δικηγόρος της.

Ένας υπάλληλος στο Tammy's Nails 2 στην Τάμπα τραυμάτισε το πόδι γυναίκας κατά τη διάρκεια ενός πεντικιούρ τον Σεπτέμβριο του 2018, ανέφεραν οι Tampa Bay Times.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κόψιμο μολύνθηκε και εξαπλώθηκε γρήγορα, εν μέρει επειδή η γυναίκα είχε σοβαρή περιφερική αρτηριακή νόσο, μια κατάσταση του κυκλοφορικού που προκαλεί στένωση των αιμοφόρων αγγείων για να μειώσει τη ροή του αίματος στα άκρα, ανέφερε η εφημερίδα.

Η Clara Shellman, 55 ετών, έχασε το σπίτι της αφού επιβαρύνθηκε με ιατρικά έξοδα από τον ακρωτηριασμό, ανέφερε η εφημερίδα επικαλούμενη τον δικηγόρο της. Χρειαζόταν βοήθεια για να φροντίσει τον εαυτό της και τώρα ζει με συγγενείς, είπε ο Paul Fulmer.

Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι ο διακανονισμός επιτεύχθηκε στις 16 Δεκεμβρίου. Τα έγγραφα δεν αναφέρουν το ποσό του διακανονισμού, αλλά ο Fulmer αποκάλυψε το ποσό στους Times.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν απελπισμένη, σοκαρισμένη, και ζαλισμένη, όλα ταυτόχρονα», είπε ο Fulmer.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε τον Μάιο του 2020, ο υπάλληλος του κομμωτηρίου χρησιμοποίησε εργαλεία και εξοπλισμό που ήταν τόσο βρώμικα που αποτελούσαν κίνδυνο για τους πελάτες, έναν ισχυρισμό που αρχικά αρνήθηκε η επιχείρηση. Η αγωγή ισχυριζόταν ότι η εταιρεία απέτυχε να ακολουθήσει τις δικές της πολιτικές, να εκπαιδεύσει τους εργαζομένους της και να συντηρήσει σωστά τον εξοπλισμό.

Το Tammy's Nails 2 είπε ότι η Shellman έφταιγε επειδή δεν αναζήτησε αμέσως ιατρική περίθαλψη ή «κατέβαλε εύλογες προσπάθειες για να αποτρέψει την ανάπτυξη μόλυνσης». Ο Fulmer είπε πως εν τέλει, η εταιρεία συμφώνησε και η πελάτις του θα λάβει το ποσό του 1.7 εκατομμυρίου δολαρίων.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια ελληνική λέξη χρησιμοποιείται σχεδόν ίδια σε 13 χώρες;

Πριν λίγο

Μια έκφραση οικεία σε κάθε ελληνικό σπίτι αποδεικνύεται να είναι κοινή σε δεκάδες γλώσσες - με ρίζες που φτάνουν στην αρχαιότητα

Explainer: Για ποιον λόγο η Google θέλει να γεμίσει την Αμερική... με κουνούπια;

Πριν λίγο

Στόχος η αντιμετώπιση επικίνδυνων ασθενειών

Φινλανδία: Γιατί oι κάτοικοι της πιο ευτυχισμένης χώρας... δε χαμογελούν τόσο συχνά;

Πριν λίγο

Το μυστικό των Φινλανδών που ίσως δεν σκέφτηκες ποτέ

Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο βγάζεις λεφτά από το ΑΤΜ στο Ντουμπάι

Πριν λίγο

Η ιδέα είναι απλή, αλλά η εκτέλεση εντυπωσιακή

Οι μεγαλύτερες απατεωνιές και ψέματα που άφησαν ιστορία στις ειδήσεις

Πριν λίγο

Περίεργες ιστορίες που δεν έληξαν καλά

Ο πραγματικός δολοφόνος που ενέπνευσε τους δημιουργούς των ταινιών Scream

Πριν λίγο

Τα εγκληματα ενός από τους πιο διάσημους δολοφόνους των ΗΠΑ

Η τραγική ιστορία του 14χρονου λαθρεπιβάτη που έπεσε από το αεροπλάνο

Πριν λίγο

Δεν μπορούσε να περιμένει ούτε λεπτό για να δει τον κόσμο

Πάολα Ρεβενιώτη: H απίστευτη διαδρομή της από τα Μανιάτικα στη Συγγρού και η άγνωστη σχέση της με τον Κώστα Ταχτσή

Χτες

Υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές περσόνες της queer κοινότητας στην Ελλάδα, ζώντας μια ζωή κόντρα στο ρεύμα από τα εφηβικά της χρόνια μέχρι το τέλος της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.