ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στη Ζήνα Κουτσελίνη και στους συνεργάτες της, η επιλογή της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στη Ζήνα Κουτσελίνη και στους συνεργάτες της, η επιλογή της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου Live News, να παίξει θέμα αποκλειστικό από τη δική της εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.
Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε μάλιστα, πως «εμείς αναφέρουμε την πηγή των άλλων». Όταν μάλιστα οι συνεργάτες της, μίλησαν αόριστα για κανάλια που έπαιξαν το θέμα, η Ζήνα Κουτσελίνη ρώτησε: «Δεν έχουν όνομα τα κανάλια; Γιατί δεν λέτε που το είδατε; Θέλετε να το πω εγώ» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στον κύριο Ευαγγελάτο το είδατε. Γιατί βάζετε εμένα να το πω; Εμείς αν πάρουμε κάτι, θα το δείξουμε.
Ο κύριος Ευαγγελάτος το είδε αυτό, έπαιξε παντού από την εκπομπή μας. Είναι τραγικό από ένα δημοσιογράφο του επιπέδου του Ευαγγελάτου, να μην αναφέρει την πηγή.
Εγώ τον έχω πολύ ψηλά, για να μην αναφέρει την πηγή ανθρώπου που έχει δουλέψει γι'αυτό».
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
STORIES
STORIES
STORIES
FOOD
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
ΜΟΔΑ