E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

4 + 1 ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά, για μέγιστα αποτελέσματα!

4 + 1 ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά, για μέγιστα αποτελέσματα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλες  οι γυναίκες καλούνται να αντιμετωπίσουν αργά ή γρήγορα τα σημάδια του χρόνου που αρχίζουν να εμφανίζονται στο δέρμα τους. Αν και δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σταματήσει το χρόνο που περνά, υπάρχουν αρκετά προϊόντα που είτε δρουν προληπτικά φροντίζοντας να καθυστερήσουν τα σημάδια γήρανσης όσο περισσότερο γίνεται, είτε στοχεύουν στην αντιμετώπισή τους αφού εμφανιστούν.

Ποια είναι λοιπόν τα ενεργά συστατικά που έχουν ισχυρή αντιγηραντική δράση και πρέπει να ψάχνεις σε κρέμες αντιγήρανσης καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποιείς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#1 Βιταμίνη C

Ένα από τα πιο γνωστά συστατικά με ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές αλλά και λευκαντικές ιδιότητες, η Βιταμίνη C καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, δρα ενάντια σε ρυτίδες και δυσχρωμίες, ενώ παράλληλα βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και ενισχύει την ελαστικότητα της. Η σωστή χρήση της, χαρίζει ένα λαμπερό και λείο δέρμα απαλλαγμένο από τις λεπτές γραμμές.

Μπορείς να εντάξεις τη Βιταμίνη C στην καθημερινή σου ρουτίνα με μια Medik8 κρέμα, την C-Tetra Cream, με Βιταμίνη C λιπιδικής μορφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#2 Ρετινόλη

Παράγωγο της Βιταμίνης Α, η ρετινόλη είναι ένα ρετινοειδές που συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Είναι ένα συστατικό με ισχυρή αντιγηραντική δράση που μπορεί να λειάνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες για ένα σφριγηλό δέρμα με νεανική όψη.

Μια εξαιρετική επιλογή με ρετινόλη είναι η Skinceuticals κρέμα νυκτός Skinceuticals Retinol 1.0%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#3 Νιασιναμίδη

Η νιασιναμίδη είναι μια μορφή Βιταμίνης Β3 και έχει την ικανότητα να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύοντας την ελαστικότητα του δέρματος και διατηρώντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Μετά τον πρωινό και βραδινό σου καθαρισμό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Medik8 Clarity Peptides με 10% νιασιναμίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#4 Ρεσβερατρόλη

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά κατά της γήρανσης, η ρεσβερατρόλη είναι μια πολυφαινόλη που συναντάται μεταξύ άλλων στη φλούδα των σταφυλιών και σε διάφορα είδη μούρων. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία απέναντι στις ελεύθερες ρίζες και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας για μια όμορφη και νεανική όψη.

Το Skinceuticals Resveratrol BE είναι ένας αντιοξειδωτικός ορός προσώπου σε μορφή τζελ, ιδανικός για να προσθέσεις τη ρεσβερατρόλη στη νυχτερινή σου φροντίδα.

#5 Υαλουρονικό Οξύ

Αφήσαμε για το τέλος το πιο δημοφιλές ίσως συστατικό κατά της γήρανσης. Το υαλουρονικό οξύ διατηρεί υψηλά τα ποσοστά ενυδάτωσης του δέρματος, χαρίζοντας μια επιδερμίδα λαμπερή με λεία και ομοιόμορφη υφή.

Αν θέλεις να εντάξεις το υαλουρονικό οξύ στα skincare προϊόντα σου, εξαιρετικές επιλογές αποτελούν τόσο ο Skinceuticals ορός Skinceuticals H. A. Intensifier, όσο και το Medik8 προϊόν HYDR8 B5 Intense.

Όλα τα παραπάνω συστατικά μπορούν να προστατέψουν το δέρμα σου από την πρόωρη γήρανση, τη φωτογήρανση, αλλά και τα σημάδια που αναπόφευκτα δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, η χρήση τους θέλει προσοχή και πρέπει να γίνεται υπό την καθοδήγηση ειδικού.

Η ιατρός Ειρήνη Χαραλαμπίδου είναι δερματολόγος στα Γιαννιτσά και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να σε συμβουλέψει για τη δοσολογία και τον συνδυασμό των συστατικών καθώς και για το τι θα πρέπει να προσέξεις πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής τους. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε επίσης στο ενημερωμένο eshop δερματολογικών καλλυντικών www.e-derma.gr

 

 

 

 

 

 

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Σήμερα

Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Cocktail trends για το 2024

Χτες

Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Χτες

Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Χτες

Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Οι 10 καθημερινές συνήθειες που μας κάνουν εξυπνότερους

Προχτές

«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα… για να λειτουργήσουν πρέπει να είναι ανοιχτά», όπως λέει και διάσημο ρητό

Το μόνο μπουφάν που χρειάζεσαι την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτό

Προχτές

Προσθέτει μια νότα casual κομψότητας σε κάθε σύνολο

Kαθάρισε το πρόσωπό σου σωστά: Πώς να το κάνεις σαν επαγγελματίας

Προχτές

Μαθαίνουμε από τις celebs που έχουν στις ομάδες τους, τους καλύτερους beauty experts

Κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα

Πριν 3 μέρες

Τα tips που θα κάνουν τη διαφορά

par: 25
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.